|
![]() |
#121 | |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
garant !!! gdje na zapadu opće moreš kupiti robu koju ne možeš vratiti iako radi ! tamo se ne isplati prodavati tako nešto !!! jer nema ekonomske logike, ako će im kupci vračati kartice koje ne postižu rezultate koje su standardne ! usput gledaj malo , moja radi overklokana na 430/900 uz običnu 2nS memoriju, a tvoja uz 550/110 !? vidiš li ti malo nelogično malenu razliku !? pa jasno je da nešto nije u redu...cjela 68xx serija ima "čudne" rezultate, koji se u naših ljudi opče ne uklapaju u Tom"s hardware mjerenja i slične "kapitalističke" sajtove gdje ispituju hardware ovo je kako rekoh balkan , a uvoznici su sve samo ne pošteni !, Vemil,HGŠrot...definitivno ima škarta ko blata, M-SAN je več mnogo kvalitetniji,a svi ostali nisu ni važni ŠKART...to je ono što se prodaje u nas... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#123 | |
Ronon Dex
|
Citiraj:
![]() Neću se još bunit dok mi igre lipo voze, ali ako zatrzaju.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
tigman, ajde nije sve tako crno ![]() Pogledaj naše grafe,stock score je 2200-2300 (ne znam točno) a mi smo iz njih(tj. samo ti) izvukli gotovo max, i imamo 4000+ markova? Kaj to nije GREJT za kartivu koja je onda koštala 1700-1800 kn Ja sam prehappy jer sam ju jako jeftino dobio iz oglasnika... Nisam se ni nadao da će baš ić vo s pajpama, jer očito ju tip ne bi prodavo...Ali pajpe oživješe... Mislim da mi je koeficijent uloženo/dobiveno nešto ogromno. Napokon malo sreće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Banned
|
ma to stoji, ali to je več nešto što je slučajnost... ja bi si jaja odgrizao da uzmem i platim 6800GT koja ima perfomanse tu negdje kao 6800LE modana na NU, a još joj fali set pajpi i vertexa !!! pa to ne može biti ispravna kartica !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#127 | |
Banned
|
Citiraj:
otkuda si izvukap 5500 bodova,...izmislio si !? i to je kao argument da govorim krivo !? pogledaj opče ne govorimo o Ultrama, več o 6800GT s GDR3 256Mb ...koja ima rezultate kao najajadnija 6800Nu !!! ako je to tebi normalo...onda odi se svađaj na drugi forum..."talent.com" ne izmišljaj ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Banned
|
ideš... |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Premium
|
Cek malo ko se svadja ?? TI si napisao..."cjela 68xx serija ima "čudne" rezultate, koji se u naših ljudi opče ne uklapaju u Tom"s hardware mjerenja i slične "kapitalističke" sajtove gdje ispituju hardware"... E sad koje cudne rezultate recimo ja i ostali imamo koji smo kupili kartuse u HR a koje to TOM i kompanija ima rezultate sa istim takvim kartusama objasni sta je tu cudno ne kuzim i ne pravim se pametan nego mi nisi jasan :confused: p.s. 5500 je neka recimo maximala za 6800 GT cak i za Ultra iako je to sve relativno zbog optimizacije drivera sto rade i ATI i NV
![]() |
#130 |
Banned
|
ja tebe ne kužim... prvo si mi stavio u usta da se bunim na naše kartice jer neče 5500 !!! mislim na 6800GT a sada kažeš da je to maximum što možeš dobiti od nje !?, a onda ti meni reci...jesi ti zadovoljan sa svojom koja i koliko ti radiš 2005 markova ? nemoj samo tvrditi da je 3000-5500 "normalno" za tu vrstu kartice ... ono što sam želio reči...je to da te GT koje sam do sada uspoređivao..i nisu GT ako gledamo rezultate !? isto tako niti 6600GT nije GT...kada uza sav clock GPU i super brze memorije...ima rezultate skoro iste kao kloknuta 6800LE (mislim bez otvorenih pajpi i vertexa ,dakle samo 8×1.4!!!) sada ti meni objasni...zašto ne bih posumnjao u kvalitet tih GT kartica ako uzmemo u obzir kako rade !? imaš li neku drugu ideju !? moj mobilac je na 2,3Ghz i imam samo 2×256MB poluispravnog rama i nemam turbo ploču...i opet imam rezultat koji je rame uz rame s 6600GT ,a kako se vidi i s 6800GT nisam daleko , ako otključam na 12×1.5 ...(nasuprot 16×1.6) dakle , kako objasniti da s slabijim CPU i to definitivno od nekog A64 , da dobivam solidne rezultate ..., a onaj s 6800GT jedva nešto bolje !? ima li itko ideju...možda loša struja u kvartu !?:clap: dovoljno je malo razmisliti ...i posumnjati na kvalitet tih kartica (ne mislim svih , ali ...) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#131 |
Ronon Dex
|
Nije tako crno sve i ne zamaraj se sa sitnicama ![]() Na kraju krajeva, mislim da je 6600 GT isplativa kupnja s obzirom na lovu koju dodje i šta daje zauzvrat. Igre su odlične na njoj i to mi dovoljno govori. Jebe mi se za markove i razne skorove. Ako igra leti na 1024x768 max detalji, ja sam presretan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Premium
|
@ tigman Ma covjece opce nisu bitni 3dmarkovi nego si ti poceo temu da su ove kartice sto ima za kupit u HR losije od neznam onih tamo iz EU , a ja ti samo kazem usporedi njihove testove i tu sa foruma pa ces vidjeti da su podjenaki pa nemoze kartusa iz Austrije biti brza od ove iz HR ( mislim na istog proizvodjaca ) a to sto neko nezna podesit komp pa dobije duplo manji score nego sto realno moze jebiga to je on kriv a ne kartica ( jedino ak nije ostecena)
![]() |
#133 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Banned
|
"( jedino ak nije ostecena)" a kako znaš kada je oštečena ? (nadam se da misliš na pajpe i vertexe !) kada fali komad layera ? ili kada radi očajne rezultate ? pa vidiš da dolaziš na mlin !....pa to i govorim... prilikom prve probe GPU -a odmah na testu se optereti i akone prođe test pri 1,1V (ovisno o firmi) za to i to...ide u metis kartice...!? jel sada možda jasnije ! to je kao i CPU...ako ide na nekoj voltaži po nekom generičkom testu ide u USA. i druge bolje zemlje (imaju firme dogovore,..ne moraš se brinuti) , a oni koji rade tek pri višim voltažama takav test ..idu u drugu klasu...famozni B-grade CPU isto ti je tako sa svime kaj ima interne testove... ajde editiraj svoj bios...i javi koje su voltaže ?...pa vidimo odmah kakva je tvoja...moja je bila na 1.4V !!!, a 1,2 je trebala da bude !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Ajd decki dosta flejmanja, bitno da nam igre dobro rade! ![]() Dignut cu karticu ak ce trebati, ali za sada mi sasvim fino radi, i to sve u 1280x960, sto u biti i nisam trazio od igara, al eto radi ![]() I zato, scorove po strani, uzivajmo ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#136 |
Premium
|
Evo vidia sam da su u hgspota došle leadtekove 6600GT kartuše , neke me stvari več dugo bune zašto se 6600GT od albatrona i 6600GT od leadteka ne izgledaju isto kao i na našem tržištu evo primjer sa ove stranice http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2295 leadtek skroz drugačije izgleda na slici sa stranice sa hgspota i albatronka isto , postavia sam glupo pitanje , vjerovatno ču ispast glup ali nema veze ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Dragi forumasi, dabogda se danas svi tolko napili da zaboravite na kartice, scoreove, cijene, hardveraj, i ostale pizdarije! Sve najbolje vam zelim u novoj godini, srece, zdravlja, zena, i svega ostalog! Ma i jeftinog hardvera, naravno ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#138 | |
Ronon Dex
|
Citiraj:
![]() Na kraju krajeva, kupija san je da bi uz "malo" love uživa u igrama i baš me ne žulja jel sam dobio B-grade, jel radi na 1.4v ili manje ili je balkan exspress. Važno da je stabilna, a overclockiranje je uvijek tu, a ni balkan grafulje a i cpu-i nisu imuni na to! I eto, ponukan tigman-ovim razočarenjem, pogledam te slavne sajtove od review-a i ne vidim razliku u rezultatima, bar šta se tiće moje grafulje. Skorovi su skoro isti pa se pitam šta bi bilo da dobivamo grafulje namjenjene za civilizaciju?! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Ronon Dex
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Ja se sa ovim covjekom moram napiti!!! Hvala i takodjer zelim uspješnu Novu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Banned
|
ma dobro je kada radi kako treba,... prošetati treba Ruskim, UK, ROM,PL sajtovima , ovi zapadnjaci i nisu baš "navudreni"... pa se ne moraš čuditi rezultatima...(dobro da opče znaju instalirati drivere!)..no nije to bitno.. nije bitno što karticu možeš kloknuti na neki ludi klok, ...nije bitno jer ako GPU (kao i CPU) ima loš izolator ili na mjestima stanjenja vodova i slično, dobiti češ uz visoki clock nikakve rezultate... o tome ima mnogo napisanih "stručnih" objašnjenja, ali kako nismo svi elektroničari ,teško je objasniti nekim jednostavnim jezikom... može dogoditi , da isti ,npr. CPU radi brže na 2.3Ghz nego na 2.5GHz !!...(pod isti mislim taj jedan jedini , a ne slični !) iako se ne pregrijava na višem clocku i slično...jednostavno to je onaj "famozni" limit koje su u svakom elektroničkom djelu, i kada ih se nađe nema potrebe clockati , ako se gube perfomanse... jednostavno ..."nije sve u megahercima"..HANS upravo takve komponente dolaze na naše tržište...ne da imaju grešku (fali cooler ili neznam kako si neki zamišljaju!?) koja je vidljiva , ili da se ne daju dignuti voltaže i clocknuti do jaja, ...ali upravo zbog toga "limita" ...one nemaju istinski skok perfomansi ukoliko se klokaju... to se tvornički brzo utvrdi...i zato nastaju od istog GPU ili CPU nekoliko grupa koje se narano drugačije označe i naplačuju !!!! to sam želi malo pojasniti da shvatite da neki jednostavno imaju sreću da se tvornica malo zeznula pa opet uspjeva raditi Ok...ili biti baksuz pa s 6800GT (ludilo od karte ,a bogami i plačeno !) pa imati uz 16×6 na 480/1200 Mhz ..jedva 4500 bodova... ok...igre rade OK..., ali to je jadan rezultat gledajuči koliko je plačena to su ti "drugorazredni" proizvodi koji su za "istočna" tržišta ....i tu naše "omiljene" firme ostvaruju E X T R A profit...jer to dobivaju ispod cjene..., a označavaju ih kako žele ( ako me kužite što želim reći) |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Ronon Dex
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Premium
|
Nisam nikako uvatia vremena za malo je istestirat , a ionako iman shit napajanje koje me je dosta često zezalo , sad sam izvrtia par testova u 3dmarku 2005 radi napajanja sam clockanog bartona 2500+ vratia na default ,512 rama i grafiču također default 500/900 sa driverima 66.93 i dala je 3022 , onda sam napravia test u enhanced modu 540/1050 - 3271 . Koliko sam primjetia podizanjem jezgre puno se više dobiva bodova nego dizanje memorije možda i nije jer sam sve ovo sad na brzinu , sutra ču malo detaljnije kad kupim napajanje i sa malo agresivnijim postavkama. Šta se tiče temperature meni pari dosta dobro u idle je temp. 37-40 a pod opterečenjem nisam vidia da je preko 60. Inače u sobi je stvarno dosta vruče , soba oko 20 kvadrata i klima je na 26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Premium
|
E da ako još koga zanima kartica je iz Hgspota i ako je ko kupuje neka je kupi tu jer je tu garancija 2 godine a u vemila 1 mada po meni bolje da je niko i ne kupuje bolje dat još nešto para pa neku 6800le ili običnu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Guest
|
Citiraj:
Amen! |
|
![]() |
![]() |
#150 |
Premium
|
Dajte molim vas postajte malo rezultate u igrama.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|