|
![]() |
#121 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
kako je poison luda stvar...ubodeš nekog da te ni ne skonta i onda se odmakneš i gledaš kako se lik baca od bolova hahaha,stvarno igra prebolesna,na sve su mislili baš,za sada mi je daleko bolja od jedinice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#124 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Hmmm, kad je iigra izašla čuo sam samo kuknjavu i zapomaganje ali evo sad kad čitam dođe mi da odem u Algoritam i kupim (po prvi put unazad 5-6 godina) original igru koja nije MMO ![]() Jedinica mi je bila zakon bez obzira na linearnost i repetibilnost(jednostavno obožavam asase, u svim rpg-ovima igram ubicu ili rangera) Plus, vidim da je samo 299 ćn što je prilično manje od uobičajenih 349-399 za PC igre kod nas. Hmmmm *razmišlja* ![]() Ajd nek mi netko veli jel ima igra kakav replayability ili je od onih "prođi-i-zbriši"? Jer 95% igara danas nije vrijedno ponovnog igranja bez obzira na višestruke završetke i štatijaznam (po mom mišljenju samo rijetke tipa MassEffect 2, Dragon Age etc). Kad već dajem lovu 'tio bi i da potraje... ![]()
![]() |
#125 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
prica ce te dovest do toga,dotle ga ignoriraj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
ok, jer ja obično imam namjeru pokupiti sve chestove (iako imam para na bacanje) i pogledati sve tornjeve / rješit sidemissione prije glavnih questova pa mi je bilo ovo malo čudno da kako nemogu se popet na toranj |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ako je to taj koji ja mislim da ti misliš, pokraj te crkve je još neka dosta velika zgrada, prvo se na to popni, i sa balkona skoči na taj toranj/crkvu, dalje se samo penješ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#131 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
ipak treba čekati da ti priča to omogući
![]() evo vam jedan turbo spoiler tj tip'n'trick za zadnji Assassin's seal ukoliko vam wall riding šteka kao što je i meni ![]() Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 12.04.2010. u 17:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 13.04.2010. u 15:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Uhvatil malo vremena pa sam počel i ja igrat AC II. Igram na gamepadu i predobro djeluje, igra je ko stvorena za gamepad. Kaj se u dvojci nemože birat u kojem se modu igra? Ko u jedinici DX9 ili DX10 ? Ubiti u kojem se uopče i igra? I zakon je kaj se nastavlja točno tamo di se stalo u jedinici....grafički mi se čini potpuno isto kao i jedinica, niš bolje, no nebitno jer je i ovak sve ljepo napravljeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....4&postcount=64
![]() |
![]() |
#136 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
#138 | |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Imaš one statione, kraj konja se većinom nalaze, il ponekad unutar grada.. Kupiš za neke sitne pare putovanje do bilo kojeg grada.. Gledaj na mapi oznaku, kao strelice, jedna lijevo jedna desno.. tako nešta..ugl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
|
[SPILER]Igra je luda sto gradi
![]() Ja sam trenutno na ulazu u Veneciju. Jedinici nisam prešao, nije bio loš, ali ni ništa posebno, ovo je apsolutno nadmašilo original u svakom smislu, fantastična igra, raznolikosti, borbe, pa male sitnice poput kupovine oružja i mjenjanja boje odječe. Možda malo prelagana, prvi put sam u borbi umro tamo prije Venecije
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 18.04.2010. u 23:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
|
Ja tebe jako malo razumijem.
![]() Jel ih trebaš ubiti sve da te nitko ne skuži ili šta? Šta znači "trebam sve obaviti"? ![]() Ako ih trebaš sve mrtve ja bi počeo:
![]() |
#150 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Fantastična igra! GOTY! Jedino joj je Mass Effect 2 blizu, i ne znam - iako sam zadrti RPG-aš, moram priznati da je Assassin vjerojatno ipak bolja igra. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|