|
![]() |
#121 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
pa napisao sam da dajem originalni račun. Kad ga budeš dobio doma na adresu za manje od 1400 kn sa svim troškovima (antenom i troškovima poštarine i špedicije) pošalji mi račun i ja ću ti ga prodati za te novce. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#123 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
ljepa guza, Nino, sorry za prodaju na krivom mjestu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Cijena s antenom i wlanom te dostavom je 119€ x 7.3 = 870kn + PDV 23% = 1070kn +/- 10-20kn špedicije znači 1100kn max.
![]() |
#126 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Isprobam ga za pol sata na poslu! IMO, jedan od "nedostataka" je sto nakon gasenja WD-a daljincem, ostaje disk upaljen.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Je, ali tako je sa svim verzijama firmware-a. Stvar je izgleda u tome što uređaj ide u standby, a ne gasi se, pa USB-i ostaju pod naponom (inače uređaj troši 6W u radu, a 5.5W u stand-by načinu ![]()
![]() |
#129 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=vzcvQqP0buk http://bit.ly/iMfgh http://www.avsforum.com/avs-vb/showt...172446&page=15 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
kakva je situacija sa judderom na WD-u? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#134 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Evo, ja već prodajem svoj 500GB externi mybook, i uzimam ovu Live verziju :-) Kad ga vidim da je dobavljiv, onda ću i ovaj WD na prodaju bacit. No, ne vidim nigdje dal je Ethernet 100 ili 1000Mbps? Prepostavljam da je 1Gbps.
![]() |
#135 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Premium
|
Tak je, cijena je cca 1.000kn. Evo ja prodajem već svoj stari WDTV u paketu sa HDDom, ako tko treba, nek navrati na: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=162647 Pozz
![]() |
#139 |
Premium
|
Stigo! ![]() I zel sam 1TB disk za mkv filmove. ![]()
![]() |
#140 |
Suit up!
|
![]() |
#141 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
razlika izmedju wdtv i wdtv live je: * ethernet port * DTS josh nesto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
To je priti mac to, neki su po stranim forumima avforums, avsforum, utvrdili da je slika na starom wdtv-u bolja.
Te neki imaju problema sa streamanjem 1080p materijala, i da titlovi znaju zahebavat. IMO, treba se strpiti da izađe još pokoji firmware pa tek onda bude "the" uređaj, kakav je i stari wdtv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vidim da u Linksu ima za istu paru (999kn) i Icy Box IB-MP305A-B.Koja je konkretna razlika između njih? Jedino što vidim je da Icy Box podržava ISO format, a ovaj ne (jake li razlike...).
![]() |
#144 |
Suit up!
|
Nije li WDTV bešuman? Icy je realtek klon koliko znam, dok je WDTV malo specifičan. WD ima bolju podršku također - stalno izdaju nove FW-e sa novim featurima.
![]() |
#145 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Uzeo ovo čudo jučer, ne uspijevam ga natjerati da streama sa mreže. Sve radi što se mrežnih layera tiče, vidi računala u mreži, ali kad pokušam pristupiti bilo kojem izbaci: This media server can not be accessed. Jedino uspijevam poneku stvar koju dodam u Windows Media centar pokrenuti, ali ni tada ne preko network browsanja, nego preko Media servera. Pokušao sam vući fileove sa WinXP, Win2003 server i Win7. Pročitao puno po stranim forumima, tweakao registry, ne ide. Ne znam kaj dalje. Inače, Youtube i ostali drek-feature rade ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Mar - jbt te novi nick - zbunjujuce ![]() EDIT: vratio ![]() Zadnje izmijenjeno od: danij3l. 16.10.2009. u 22:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ja svoj wdhd player prodajem jer sam kupio LG blu ray BD390 sprava rastura, ima wireless, net, cita sve zivo i mrtvo, direktno sa dvd-a mkv, ili sa usb-a, mrezo sa racunara, ide na youtube, ugradjeni dekoderi sprav za 5.
![]() |
#148 | |
Suit up!
|
Citiraj:
To je malo loše jer MKV + <4GB = fail ![]()
![]() |
![]() |
#149 |
Premium
|
Ko je kupio WDTV Live u ADMu, mamicu mu, upucat ću ga ko zeca ![]() Dok sam došao do ADMa, već su podijelili moj primjerak ![]() Nije mi hića, ionako bih ga ustupio, pošto mi još plazma nije stigla, ali zato sam piknul 1TB disk da pripremim mkv-ove ![]()
![]() |
#150 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Ja sam uzeo u Mikronisu, rezervirao telefonom i kasnije došao po njega. Kaže prodavač da je otišlo prvi dan 5-6 komada. Ja sam zasad neugodno iznenađen problemima na koje nailazim. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|