|
![]() |
#121 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Al osobno ga nebi nikad kupio (kao ni većina ljudi) zato jer je manji i fiće ![]() Dobro, šalu na stranu, mislim da ima daleko boljih, komfornijih i ljepših automobila za cijenu Smarta. Za te pare bi bez razmišljanja uzeo Ibizu, Astru i neki slični auto. Eto, tolko od mene. Sorry na OT. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
bilo bi veselo da se u TDU2 bude Smart Brabus ![]() iako me zanima ONLINE igra u dvojci kad dode s ekipom na offroad terenima, to ce bit zanimljivo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#123 | ||
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() teoretkski i znanstveno je isto, ti si mislio na praksu ![]() Citiraj:
![]() smart bi bio super auto da manje košta, ovako je preskup (vidim cijenu od 12000 eura ![]() ![]() ![]() @knocker 155 km/h, strašne brzine ![]()
![]() |
![]() |
#124 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Možda je na prvi pogled skup (8200€ bez davanja - novi u salonu), ali kad pogledaš da u serijskoj opremi već ima više stvari nego bilo koji gradski auto na listi doplata, onda ti to sve tu negdje dođe na isto, ako ne i više. Moj je iz 2001. i serijski ima klimu, panoramski krov, 6 CD changer, električne podizače, ABS, ESP...ali sa 600ccm je i u prvoj kategoriji što se tiče registracije, osiguranja...i malo troši. Nema konkurencije među gradskim autima, a o komforu da ne pričam. Na suvozačkom mjestu svatko do 180cm sjedi s potpuno ispruženim nogama. O prtljažnom prostoru isto. Provjereno mi 4 gajbe pive idu unutra (i to one stare s 25 boca) :P Evo i fotka od kolege iz kluba, što stane u Smart Cabrio koji je nešto i manji na tom području http://tiny.cc/bmur5 Deeeeebeli OT. Nego da se vratim na TDU2. Jesu li igdje izašli očekivani hardverski zahtjevi. Imam neki osjećaj da će ovo biti dosta brutalno. E da bar stave nekog Brabusa unutra, bilo bi zanimljiv kao prvi auto ![]()
![]() |
#126 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
došli su zahtjevi i nisu baš mali izgleda da neću na laptopu igrati, osim možda neki low u 1280x800 ![]() Minimum System Requirements: Operating System: Windows XP SP2, Vista SP2, Windows 7 CPU: Intel Core 2 Duo 2.2GHz / AMD Athlon X2 4400+ RAM: 2GB Video Card: Nvidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 3870 Sound Card: 100% DirectX 9.0C compliant sound card or equivalent onboard sound Hard Drive Space: 14 Gb Pheripherals: 10 buttons pad (Xbox 360 controller or Logitech Dual-Action) Connectivity: ADSL connection, Microsoft .NET 3.5 Recommanded System Requirements: Operating System: Windows XP SP2, Vista SP2, Windows 7 CPU: Intel Core 2 Duo 2.2GHz / AMD Athlon X2 4400+ RAM: 2GB Video Card: Nvidia GeForce GTX 280 / ATI Radeon HD 4870 Sound card: 100% DirectX 9.0C compliant sound card or equivalent on board sound Hard Drive Space: 14 Gb Pheripherals: 10 buttons pad (Xbox 360 controller or Logitech Dual-Action) Connectivity: ADSL connection, Microsoft .NET 3.5
![]() |
#128 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
@Ivan Cool down, zajebancija je bila. I da vozio san Sm(a)rt. Ja samo želin Cinque/F, GTRa, SLS/SLR/SL i to je to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
novi video-Enviroments izgleda primamljivo ![]() http://www.youtube.com/watch?v=qpEm-...layer_embedded I,da jedna stvar me interesira...Hoce li u ovome nastavku biti motora? U proslome je bio Kawasaki ZX10R i jos par,no ovdje ne vidim nijedan... steta ako ne bude :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#132 |
Premium
|
S obzirom na to kako ce igra izgledati - gtx280 nije nerazuman zahtjev. Naravno, to je sigurno za one koji ce koristiti AA i AF te ostale detalje do yaya! Gledam ovaj zadnji filmic - napokon nocna voznja po kisi. Zadnji put je to dobro izvedeno u NFS III. Covjece, onda smo mislili kako je Voodoo zakon, a za 1024x768 je trebao SLI! Neka moja prognoza je da ce NFS ostati u debeloj sjeni ove igre... |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
OK neki ljudi mi nisu stvarno jasni. GTX280 izlazi u rangu najjačeg CPUa ~3GHz, i svi se nešto nabrijavaju na to da moraš imat 5GHz kako bi dotična mogla prodisat ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
Ne bas. Ja sam imao V2 i igrao sam NSF u 1024*768. Trebalo je samo iskljucit z-buffer il nesto, i unlockana vise reza. Nakon V1 i V2, kad sam presao na full 3d graficku, gledam NFS3 i NFS PU koje sam jedino i igrao, slika katastrofa, VooDoo je imao nesto kao full screen AA po defaultu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Premium
|
Citiraj:
No daj samo pogledaj - mi od igre koja ce izaci krajem 2010. (TDU 2) ocekujemo da barem dostigne standarde igre iz 2000. godine (NFS III je jos stariji). Covjece koja je to rupa od 10 godina! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Hm kupujem original vjerojatno kad izađe, samo se nadam malo realnijoj fizici nego je to bio slučaj na traileru. ( i tdu 1 je imao ok fiziku kad se namjesti par stvari u opcijama i dalje arkada ali čisto ok i zabavno.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Premium
|
Od jeseni ce na PC-u napokon biti izbora (ja se stvarno nadam) i nitko nece moci kukati. TDU 2 za nas koji volimo jurcati i rfactor 2 za one koji teze izvrsnosti u voznji. Eto jos malo gledam filmice - nekako mi se cini da nista od damage modela. Ma cak i neki jednostavni model ostecivanja bi jako podigao vrijednost igre... steta :-( Zadnje izmijenjeno od: Amepshi. 09.07.2010. u 09:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Premium
|
Dear Mr Vuica Thank you for the following order placed with GAME. Order number(s): XXXXXXX/X As you may already be aware, the UK release date for Test Drive Unlimited 2 has changed to Oct-2010. Changes to release dates are relatively common in the videogames industry and are unfortunately beyond our control. Don't worry, your order is still live and will be despatched prior to its release date via your chosen method of delivery. Valjda su prvu turu bug reporta dobili. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Marco
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Premium
|
icomar89 - puno hvala! Koliko sam skuzio, najbolje aute su ostavili za multiplayer (otkljucavas ih u klubovima). Zanimljiv nacin borbe protiv nelegalnih kopija... Prema onom sto sam za sada vidio, kupujem original cim dodje kod nas u ducane... |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Premium
|
Citiraj:
igra službeno izađe, dođe ti nekih dva dana poslje službenog izlaska ali puno jeftinije s poštarinom nego kod nas. Tamo te izađe £32.94 s poštarinom. To je 287 kuna. Kontaj algoritam preko 400 kn svakako. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Premium
|
Ajajaja! Kuku lele - igra odgodjena za prvu polovicu 2011! A sta onda, nadajmo se da NFS nece biti totalno smece... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|