|
![]() |
#121 |
act of God
Datum registracije: Oct 2004
|
Sada si mi ti trebao reci kako modati voltazu. ![]() Brzo! ![]()
![]() |
#122 |
Džabe si krečio!
|
http://forum.pcekspert.com/showthrea...ht=BIOS+6800le Čovječe pa jesi čuo za opciju "traži"?! Evo pa malo čitaj. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#123 |
act of God
|
Nemem trenutno sa nicim napraviti nista butabilno tako da ce pricekati malo na dodatnu struju, ali sada vozim 375/875 na 16x1, 6vp i Half Life demo radi poprilicno bolesno (tek sada sam skontao da se mogu ispaljivati oni zupcanici sa onim gravity gunom tako da sam pilio zombije na pola uru vremena ![]() ![]() 3D Mark 2005 mi je dao 4160 mislim zadnji put kada sam ga izvrtio, ali slijedeci tjedan kada montirao vodeno na procesor i northbridge te potjeram pokretnoga za jos nekih 600 MHz... ![]()
![]() |
#124 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Bok
Ajde neka netko ukratko napiše o modanju voltaže koliko je šta dizano i na koliko da vam 6800 LE rade na 430/900 istina ima toga na forumu ali razbacano a pošto ste istestirali bilo bi ljepo da to sada napiše se u jednom postu tako da se mozemo i mi drugi poslužiti vašim znanjem i trudom ako nekome ne predstavlja to veliki problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Džabe si krečio!
|
Re: Bok
Citiraj:
Ajde, ja iz svake zadaćnice dobim 2, tak da nisam baš neki pisaoc. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
čojeće ,...:confused: pa ja sam morao jaganjce djeliti da prodjem iz hrvackog... di si mene našal... odi i skini nibitor !!! i svoj orginalni BIOS koji imaš također gore... i naravno NVFLASH ...mislim da je zadnji 0.12 verzija !!! na jedan flopi si stavi DOS , a na drugi snimi NV flash (naravno raspakiraj ga!) onda uzmi orginalni BIOS i snimi na flopi kao orginal.rom , a poslje otvori nibitor i editiraj ga ... na prvoj opciji imaš za Voltage moded i tamo ti je pod 3D ...neka voltaža...(1.1V !) za početak stavi na 1,2 V i već češ imati mogučnost da ideš do 400 Mhz ...što je i više nego dovoljno ! tako izmjenjen snimi kao ...mojerukedjelo.rom ![]() restartaj komp ! uđi u DOS, i stavi drugu disketu s NVflash programčekom onda za početak... 1. nvflash --save 0905967.rom (dvije crtice shift+? barem je kod mene tako) ...ako ti snimi taj bios koji je orginal na grafi znači da je OK 2. nvflash --protectoff 3. nvflash mojerukedjelo.rom ( ![]() bude te pital...oš-neš..., a ti stisni "z" ! 4. nvflash --protecton bude ti napisal..."sučersful" ...kod svakog koraka...pa je bolje ovak...da si siguran usput...ne gasiti komp dok ne sfleša BIOS...možda se zacrni ekran na koju sekundu, ali ne brini... ..traje par sekundi o gotovo je poslje ...klokaj koliko očeš.., no već i na 1.2V se ljepo klokne , ako naravno imaš dobar GPU uživaj |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|