Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD Radeon
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.01.2009., 21:16   #121
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
bemti sebe glupavog sto sam uzeo ati karticu. Mislim, kartica ko kartica mozda i nije toliko losa (makar nije ni priblizno onoliko dobra koliko sam love ispusio jer sam ju idiot kupio) ali driveri....u 48 sati koliko ju imam a od kojih sam mozda tri ukupno proveo za ovom kantom vidio sam onaj gpu recovery valjda 6 puta. Tu su i neka blokiranja...osobito super dok sam grid isprobavao kad mi usred krivine zastane sve na sekundu.
Cisti win, kao da nvidia nikada u kanti nije bila....u tome sigurno nije problem.
Hoce li popraviti ili ne cisto me zaboli. Najradje bi odmah karticu prodao kada ne bi tako samo jos dodatnu lovu popusio.
Ici ce opet zeleno prvom prilikom, samo da se malo financije oporave iducih mjesec-dva.
Oćeš da ti nabrojim tko mi je sve rekao da ne znam instalirat drivere kad sam imao takav problem? Imam popis,na zidu mi je napisan ko zatvorenicima,one crtice.
thedream je offline   Reply With Quote
Staro 21.01.2009., 21:28   #122
MAHER
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Stavio si 1.1 patch za igru?
ma jesam
MAHER je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.01.2009., 21:37   #123
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
ma imao gdje? ponuda po trgovina je strasna. A i uvoznici su malo poludjeli s nvidiom, valjda stare zalihe ili sta vec. Neki dan bio kod kolege u trgovini, pregledali asbis, msan i jos jednog za kojeg nikad cuo nisam....sve cijene su mi izgledale dobro. Jedini problem je bio sto je sve bilo bez PDVa i marze i jos s njihovih 10-20% rabata
Ideja je zapravo bila neka gtx260, bilo mi puno love a nisam htjeo ganjati neku vezu. Mozda da je veza moja ali ovako bi drugi covjek bio duzan uslugu.
Onda planirao 4870, rekoh to si mogu priustiti i sam. (Sad mi drago sto nisam. Popusio bi samo jos vise love). Medjutim nisam mogao naci nista s pristojnim hladjenjem za normalne pare.
A staru grafu vec prodao. I sta ces, odem i kupim ovo smece. O performansama tj dobitku istih uopce necu, samo bi si natjerao suze na oci. Ali o ovako sugavim driverima morao sam nesto reci.
@thedream
ma...ati fanboy i ina sirocad. Vjerovatno svi imaju istih problema ali im je pretesko reci da je ati zasrao ili da kartice koje su kupili ne mogu koristiti kako su zamislili.
Ja sam malo drugaciji, kad se zajebem reci cu to cijelom svijetu tako da nitko ne ponovi moju gresku. Ovdje je situacija jasna - bem ti firmu koja ne zna drivere sloziti kako treba godinu dana nakon sto je komad hardvera na trzistu.

btw dok ovo tipkam je CCC zaboravio da je cooler trebao biti na 20% i opet zuji ko turbina na 37%....a ja jos gledam zasto mi sumi u usima, da mi nije tlak toliko skocio
greg SE je offline   Reply With Quote
Staro 21.01.2009., 21:44   #124
BeroVK
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
Moze jedno pitanjce , frend ima problema s namjestanjem brzine fana na Sapphire HD4850, probali s riva tunerom sa svim zivim programima fan nemrda s 35%, najnoviji driveri na njoj cak i nove windowse probali ali isto sranje, zna netko kako rijesit?
Zaboravih napomenut da je sa starim driverima radilo ali s ovim novim nece nikako.

EDIT: rijeseno kompletnom reinstalacijom windowsa i instalacijom updejtova za rivu tuner, al grafa zuji ko avion na vise od 25%

Zadnje izmijenjeno od: BeroVK. 21.01.2009. u 21:55.
BeroVK je offline   Reply With Quote
Staro 21.01.2009., 21:55   #125
MAHER
Premium
Moj komp

gle ovak ljudi,ja sam prakticki kurva,idem tamo gdje mi je bolje za manje para,nisam fanboy ili nekaj,ali ova moja atijica se dobro drzi,zalman radi na 5v ( elektricar,imam kabelsku regulaciju,ne sofvare ) bez obzira na CCC,u CCC sam si fino namjestio opcije ( isti vrag ko nvidija ) ,imam trenutno problema s flatoutom 2 i jos nekom igrom starijom je bilo sranja,ali to se i s 6600GT i 7900GS dogadalo s nekim driverima,u nekim starim igrama,tako da nista novo

iskreno isti je vrag,jedino mozda brzina venta,tu imam istu politiku sa nvidiom i atijem,a ta je da ne vjerujem u njihovu regulaciju,ja hocu da mogu uzet unimer i izmjerit voltazu

inace ko da su isti,imaju neke drivere i jedni i drugi,ni jedni nisu predobri,instaliras na win,nesto sareno,namjestis mozda par opcija i zaboravis. na linuxu instaliras drivere,i rade,tako da ni tu nemam zalbi

fakat ne kuzim kaj hrackate jedni po drugima,to vise ima veze sa srecom i pojedinom karticom i verzijom drivera

EDIT: problem s flatoutom 2 rijesen ,jelc bio na dobrom tragu,samo kaj nije patch 1.1 nego 1.2,zasto mi 1.1 nije pomogao neznam ( dobro pa mi vrag nije dao mira i isao sam gledat dal ima jos koji patch ) ,sada radi thx matori

a i dalje se ne mogu sjetit koja mi je jos igra radila problem,valjda nije dobra ,uglavnom nema je vise na kompu

sada mi 9.1 jedan ni ne treba

Zadnje izmijenjeno od: MAHER. 21.01.2009. u 22:22.
Staro 21.01.2009., 22:19   #126
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

flatout 2.....par godina mi je bio instaliran, promjenio neke 3 grafulje (dvije nvidia i jednu ati) i radio je normalno sa svima. Ako s ovom ne radi u 3pm ali ajde, naigrao sam ga se.

Ali ja ne pricam o starim igrama....bemti cak ne pricam ni o igrama. Kanta je ostala raditi preko noci (zaspao dok sam gledao neku seriju) i ujutro mrdnem misa a ono VPU recovery send/dont send na ekranu.
Sto se tice venta ova nema ono referentno smece nego nesto sto lici na cooler. Cak i hladi
I opet, krivi su driveri a ne cooler. Elektricar ili ne ne zelim spajati ni 2 zice za nesto sto bi trebalo raditi samo od sebe kako treba.

Inace cijeli thread i je o driverima (hintogledaj naslov istog ) tako da se i raspravlja samo o njima. Ti to pokusavas okreniti na ati-nvidia raspravu (za koju svi znamo da nema kraja ni pobjednika s time da su zeleni ipak bolji )
Staro 21.01.2009., 23:02   #127
BeroVK
Banned
Moj komp

Joj bem ti ovu grafu i frenda koji ju je kupio(na moju preporuku) pa sad meni visi za vratom, sami problemi s njom, izbacuje iz igara, bruji ko traktor, daleko da grafa nije dobra ali driveri nisu sredjeni kako treba, ali nije mi jasno kako nekim ljudima neradi probleme ta grafa s istim driverima, a neke totalno prca u mozak za ploudit.
Ali ipak vise volim zelembace
Staro 21.01.2009., 23:15   #128
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor MAHER Pregled postova
EDIT: problem s flatoutom 2 rijesen ,jelc bio na dobrom tragu,samo kaj nije patch 1.1 nego 1.2,zasto mi 1.1 nije pomogao neznam ( dobro pa mi vrag nije dao mira i isao sam gledat dal ima jos koji patch ) ,sada radi thx matori
Ha, nisam ni znal da je 1.2 vani

Kaj se tiče ostalog-najzanimljivije je to da ima jedna grupa ljudi kojima uvjek sve radi i druga koja non-stop ima probleme

Greg, si probo na nekom drugom kompu, čisto da provjeriš?

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 21.01.2009., 23:20   #129
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

nemam volje a u sutra bi trebala biti druga maticna unutra pa nema smisla da se kartica kurva okolo kad ce vec sutra biti u "drugom kompu".
Staro 21.01.2009., 23:28   #130
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Ha, nisam ni znal da je 1.2 vani

Kaj se tiče ostalog-najzanimljivije je to da ima jedna grupa ljudi kojima uvjek sve radi i druga koja non-stop ima probleme

Greg, si probo na nekom drugom kompu, čisto da provjeriš?

Radile :

one prije neću ni računati jer mi je ATi onda bio pojam..
9200(3 kartice)
9600 serija(5 kartica)
9800 serija(3 kartice)
X800 serija (2 kartice)
3850
3870

Nisu radile,ili su stvarale takve probleme da reko,bolje prodaj,nego ih od zid šikni :

X1950pro AGP
3870x2

Promijenio sam apsolutno sve drivere,na neki način promovirao XG Warcatse,pa Omege koristio,dugo sam na forumu,Catalysti su izašli nakon mog dolaska , od 4.x 5.x kojih već prvih..sve sam probao. Jednostavno nvidia ima stabilnije drivere,to je generaliziranje,to je bullshit, ali to je istina. Ne kužim kako se ATi-ju može desit da izbaci 8.12 driver koji ne radi sa CF 4850. Kako?!

@ greg ; dobro da si se rješio sranja..nekom radi,nekom ne. Ako si jedan od ovih *ne*,a jesi..postupio si ispravno,i tu nema sto drukčijih mišljenja da te razuvjeri..

Eventualno da se klalo nešto na mbo,ramom..ali to nema 1% veze sa gpu recoverom,tj vpu recoverom. I to zna i jelc . Ne znaš šta je gore, od AI isključit,uključit..pa vsync uključit,isključit..pa tek taj vpu recovery,uf, predugo sam na ATi-ju.
thedream je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.01.2009., 23:30   #131
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
nemam volje a u sutra bi trebala biti druga maticna unutra pa nema smisla da se kartica kurva okolo kad ce vec sutra biti u "drugom kompu".
Javi kak si prošao

Stavio si zadnji framework i zadnji DX?

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Staro 21.01.2009., 23:32   #132
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
ja neznam kako vi nalazite sve te probleme s 8.12, mislim da je to prije do pojedinih primjeraka kratica...

meni samo jedna igra ima probleme s ati driverima, i to je NHL serijal, sjecam se da i s 1950 pro bi mi usao u glavni ekran i cujem muziku, a nevim glavni meni, i tako sada s zadnjim NHL 09 i 4870 i 8.12, a na 9600 radi normalno, dok sve druge igre rade bez ikakve greske....
Gemmy je online   Reply With Quote
Staro 21.01.2009., 23:33   #133
BeroVK
Banned
Moj komp

Kod frenda jedino pomogli stariji driveri 8.10 gdje je uglavnom sve radilo kako treba osim par igara (flatout 2, gothic3 i mercenaries 2)
Staro 22.01.2009., 00:01   #134
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

@Jelc
kod mene je uvijek sve uptodate....zato i jesam uporan i zelim izmedju ostaloga koristiti i zadnje drivere za graficku. S obzirom da nije 1000 godina star model covjek bi ocekivao da rade
@Gemmy
nema tu sta biti do pojedinih primjeraka kartice. Sve su iste, razlikuju se samo u coolerima a velika vecina cak niti u tome. Nisam pratio, moguce da sad ima i nekih nereferentnih ali ljudi su imali problema i prije pol godine.
Kada malo razmislim, sve ATI kartice s kojima nisam imao problema nisu imale referentni PCB. Mozda u tome lezi tajna uspjeha
Staro 22.01.2009., 00:53   #135
MAHER
Premium
Moj komp

nisam planirao okretat na ati-nvidia.vidim sada da je tak ispalo,sry

gle moguce da si dobio neku losu karticu ili kaj ja znam

inace ono s elektricar je ispalo ko da sam rezao napajanje ili nekaj,koristim zalmanovu hobotnicu sa starog vf700,mogao sam rezuckat,ali ovak je elegantnije,samo ne vjerujem u njihovu regulaciju po potrebi i promjeni zvuka kada upalim igru

mene u biti zanima sto tocno njemu vpu recovery radi i koje eventualne posljedice postoje ako se ugasi?? ( gledam na googlu,ali ili sam ja glup ili google nezna sve )
stekao sam dojam da je to ko core slowdown na nvidiji?
Staro 22.01.2009., 01:07   #136
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

vpu recovery ti je ponovno ucitavanje drivera. Dakle driver se srusi ili odbija poslusnost duze nego sto su ga win spremni cekati i isti se ponovno ucita. Tako nekako
U svakom slucaju ne bi se smjelo desavati cesce od..hmm, nikad?
a za elektricara...nisam ni mislio ozbiljno, cisto da ne zelim kupovinu hardvera pretvoriti u sklapanje onih modela aviona i auta. Kupio sam gotovi proizvod i zelim da takav i radi. Modifikacije su me zanimale prije 5 godina, danas vise ne.
Nagadjati da li sam dobio neku losu karticu nema previse smisla, pogotovo raspravljati o tome s nekim kome sve radi (pa je valjda bas moja kartica losa) ali taj uopce nema isti model. Cak niti istu seriju... (ako je previse suptilno - tu mislim na tebe ).
Graficka radi, driveri za nju ne. Zanimljivo je da nisam imao nekih posebnih problema na win7, vratio na XP zbog gluposti koja nema veze s karticom na par dana i gle, nist ne valja. Dakle driveri....
Staro 22.01.2009., 01:22   #137
MAHER
Premium
Moj komp

probaj drivere 8.10 ili cekaj 9.1

lako moguce i da je do drivera,a u pravu si nemam ni slicnu karticu,u svakom slucaju javi kaj je ispalo od toga :P
Staro 22.01.2009., 03:22   #138
Overhaul
Premium
Moj komp

Overhaul's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
...vidim nista novog, od moje zadnje kuknjave... blago vama, vama ne radi samo po jedan komp, meni 3 Atice ne rade s 8.12 driverima (2x 3870, vec znate, ne prepoznaje u cf na visti 64) i 4870 naravno prije dizanja winXP64 BSOD i restart(jos ja debil iso kupovat model od 1 GB, za taj je novac bilo finih gtx260... ali besga, to je bilo u doba prije nvidijinog updatea drivera, pa je ova nesretnica bila po bchmarcima brza)... no , ajde pomirio sam se bio sa zadnjim upotrebljivim trzavim driverima, ali neki dan sam ozbiljno poceo raditi u Autodesk Mudboxu2009, i ono lag nakon svakog poteza 3 f*kin sekunde! Probam na praprastaroj nvidiji GF6800, sve pet. Naravno, plus toga, atica ne podrzava ambient occlusion u radu, ali to je manji bed. Enivej, tako sam se opet dao u potragu za starijim driverima, najnovijim patchem, nista ne radi. Kod mene jos uvijek sve isto. Nekako sumnjam da ce i 9.1 ista pametnog izbaciti. Joj kako sam popushio foru... Ati i seagate ce kod mene na no no listu.
Overhaul je offline   Reply With Quote
Staro 22.01.2009., 11:52   #139
manchy69
Duhovit ko duh...
Moj komp

manchy69's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor BeroVK Pregled postova
Kod frenda jedino pomogli stariji driveri 8.10 gdje je uglavnom sve radilo kako treba osim par igara (flatout 2, gothic3 i mercenaries 2)
vidiš meni sve savršeno radi(fallout 2 i ghotic3) i super sam zadovoljan karticom i driverima...

tako da kod mene vaša prica ne drži vodu....
manchy69 je offline   Reply With Quote
Staro 22.01.2009., 13:41   #140
segregator
Propali Amigaš
Moj komp

segregator's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Overhaul Pregled postova
...vidim nista novog, od moje zadnje kuknjave... blago vama, vama ne radi samo po jedan komp, meni 3 Atice ne rade s 8.12 driverima (2x 3870, vec znate, ne prepoznaje u cf na visti 64) i 4870 naravno prije dizanja winXP64 BSOD i restart(jos ja debil iso kupovat model od 1 GB, za taj je novac bilo finih gtx260... ali besga, to je bilo u doba prije nvidijinog updatea drivera, pa je ova nesretnica bila po bchmarcima brza)... no , ajde pomirio sam se bio sa zadnjim upotrebljivim trzavim driverima, ali neki dan sam ozbiljno poceo raditi u Autodesk Mudboxu2009, i ono lag nakon svakog poteza 3 f*kin sekunde! Probam na praprastaroj nvidiji GF6800, sve pet. Naravno, plus toga, atica ne podrzava ambient occlusion u radu, ali to je manji bed. Enivej, tako sam se opet dao u potragu za starijim driverima, najnovijim patchem, nista ne radi. Kod mene jos uvijek sve isto. Nekako sumnjam da ce i 9.1 ista pametnog izbaciti. Joj kako sam popushio foru... Ati i seagate ce kod mene na no no listu.
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=79968

Ima nekih priča na tom linku o problemima sa CF i karticama sa 512mb i više ram-a, lako moguće da ima nešto na M$ sajtu i za winXP 64-bit, pa ako ima i ako pronađeš, nadodaj na onaj thread
segregator je offline   Reply With Quote
Staro 22.01.2009., 15:11   #141
berecni
Premium
Moj komp

berecni's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Radile :

one prije neću ni računati jer mi je ATi onda bio pojam..
9200(3 kartice)
9600 serija(5 kartica)
9800 serija(3 kartice)
X800 serija (2 kartice)
3850
3870

Nisu radile,ili su stvarale takve probleme da reko,bolje prodaj,nego ih od zid šikni :

X1950pro AGP
3870x2

Promijenio sam apsolutno sve drivere,na neki način promovirao XG Warcatse,pa Omege koristio,dugo sam na forumu,Catalysti su izašli nakon mog dolaska , od 4.x 5.x kojih već prvih..sve sam probao. Jednostavno nvidia ima stabilnije drivere,to je generaliziranje,to je bullshit, ali to je istina. Ne kužim kako se ATi-ju može desit da izbaci 8.12 driver koji ne radi sa CF 4850. Kako?!
Ja sam od njega uzeo 3870x2 i radi bez problema! Sa 8.11, 8.12, 8.10!
Tako da mislim da nije problem u kartici i driverima! Sve igre rade (flat out2, crisys, far cry2). Mozda Ati ne rijesi dobro kompatibilnost sa maticnim p.!

Jedino je problem sto imam 13000 markova a to je zbog AMD-a!
berecni je offline   Reply With Quote
Staro 22.01.2009., 16:20   #142
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Autor berecni Pregled postova
Tako da mislim da nije problem u kartici i driverima! Sve igre rade (flat out2, crisys, far cry2).
KMU!

Staro 22.01.2009., 17:44   #143
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor berecni Pregled postova
Tako da mislim da nije problem u kartici i driverima! Sve igre rade (flat out2, crisys, far cry2). Mozda Ati ne rijesi dobro kompatibilnost sa maticnim p.!

Jedino je problem sto imam 13000 markova a to je zbog AMD-a!

Btw, ja sam uzea Sapphire 4870x2, ko sto vidite iz "moj komp", ima 4-5 mj.
Rijetko i skoro nikad nije pravila probleme. Jos od 8.9 drivera pa do danasnjih 8.12 hotfix, u 95% slucajeva sve je stimalo kako triba... Onih 5% je obuhvacalo rjetka zamrzavanja u igrama (nfs: undercover i mirrors edge) iako ne bi uzrokovali bsod-e, potpuno rusenje sistema i sl. Jednostavno bi sa task-managerom ugasija igru i opet pokrenija.. Inace ovo mi je prva ATI grafa (ako ne racunamo prastaru pro-rage agp2x ) i nisam nikakav fanboy. U ostalom, zadnjih 4-5 god. sam koristija nevidiju. Mogu vam samo reci, iz mog iskustva, da sam sa "zelenim" grafama dozivija puno vise bsod-a i rusenja (da neki nebi rekli chipset, ovo-ono... vecina grafa je koristena upravo na nvidia chipsetima, od nforce-a 2 do 5-ice) ali nebitno. Prvi dani koristenja x2 grafe su protekli ok, 3d cmarovi, igre u max detaljima i tako, jednom rijecju iživljavanje
Nisam bas ima iskustva u inst. ATI drivera pa sam cita po forumu i pravilno radija proceduru sa cleanerom itd. Poanta jest da sam zadnjih par ver. drivera inst priko onih starih i ama-bas nikakvih problema nije bilo... hmm, neki ce reci cudno ... Mozda sam ima malo srice, ko zna.
Na kraju krajeva ispada ko sto je Jelc reka, jednoj grupi ljudi uvik radi, dok drugoj bas i ne...

Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 23.01.2009. u 02:13.
Sn4k3 je offline   Reply With Quote
Staro 23.01.2009., 08:27   #144
Metamphetamine
Flaccitra
Moj komp

Metamphetamine's Avatar

Citiraj:
KMU!

Ahahahahah

Edit: sa 3870x2 i sada sa 4850 nemam problema sa driverima. od igara sam sa 4850 probao Mirrors Edge, Cod5, GRID, Crysis Warhead, Blacksite. Uredno i glatko na Visti 64, cat 8.12, hotfix 8.561.3, a sa 3870x2 od catalysta 8.2 do zadnjeg hotfixa odigrao brdo igara, nijedan bsod, freeze win, vpu recovery i sl.
Staro 23.01.2009., 15:12   #145
Overhaul
Premium
Moj komp

Overhaul's Avatar

Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
Nisam bas ima iskustva u inst. ATI drivera pa sam cita po forumu i pravilno radija proceduru sa cleanerom itd. Poanta jest da sam zadnjih par ver. drivera inst priko onih starih i ama-bas nikakvih problema nije bilo... hmm, neki ce reci cudno ... Mozda sam ima malo srice, ko zna.
Na kraju krajeva ispada ko sto je Jelc reka, jednoj grupi ljudi uvik radi, dok drugoj bas i ne...
Je, ali nisu ti u istoj grupi uvik isti ljudi
Inace, to ti je lutrija, nema pravila i to sto spominjes da si radio, radili su i svi drugi koji su pak imali probleme. Ja znan imat dva identicna stroja na poslu, da imaju iste windowse, i hardver i programe, i jedan radi na jedan nacin, drugi drugacije. e sad ko je onda pametan, ko lud, i koji hardver dobar a koji los...kad su isti?
A s druge strane, ako se pojavi situacija da 25% iskusnih korisnika pocinje prijavljivati probleme, onda je negdje smrdi
Da ne spominjem da za ovo sta san ja spominija, da bas svima sa ATI radeonkama zapinje Autodesk Mudbox2009 - okej; virujen da i Autodesk nije nesta pametno napravia, ali sigurn je i do atija: jer ljudi prijavljuju da im sa starim driverima radi. Ja to nemogu potvrdit, jer stari driveri ne prepoznaju moju karticu. Prestari za nju :/

@segregator:
Super thread, provjerit cu navode i linkove kad dodjem s posla fala!
Edit: Probao oba patcha za Vistu64 sa Microsofta,
no pri instalaciji mi tvrdi da je sistem up to date i da je noviji od tih updatea -
vjerojatno je dakle to sadrzano u SP1, jer kolko vidim ti patchevi su stari dvije godine.

Zadnje izmijenjeno od: Overhaul. 24.01.2009. u 00:55. Razlog: edit
Staro 24.01.2009., 14:15   #146
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Overhaul Pregled postova
Je, ali nisu ti u istoj grupi uvik isti ljudi
Inace, to ti je lutrija, nema pravila i to sto spominjes da si radio, radili su i svi drugi koji su pak imali probleme. Ja znan imat dva identicna stroja na poslu, da imaju iste windowse, i hardver i programe, i jedan radi na jedan nacin, drugi drugacije. e sad ko je onda pametan, ko lud, i koji hardver dobar a koji los...kad su isti?
A s druge strane, ako se pojavi situacija da 25% iskusnih korisnika pocinje prijavljivati probleme, onda je negdje smrdi
Da ne spominjem da za ovo sta san ja spominija, da bas svima sa ATI radeonkama zapinje Autodesk Mudbox2009 - okej; virujen da i Autodesk nije nesta pametno napravia, ali sigurn je i do atija: jer ljudi prijavljuju da im sa starim driverima radi. Ja to nemogu potvrdit, jer stari driveri ne prepoznaju moju karticu. Prestari za nju :/

Slazem se... Vecinom vrimena je lutrija, jbga jednostavno je tako. Meni su se takodjer dogadjale neke cudne neobjasnjive stvari sa identicnim komp. Tipa jedan radi ko podmazan drugi uzas, hardver isti osim hdd-a itd...
Hehe btw. naglasak ti je zakon
Staro 24.01.2009., 19:29   #147
ShAd0w_dAnCeR
Premium
Moj komp

ShAd0w_dAnCeR's Avatar

kad ce devetka? o0
ShAd0w_dAnCeR je offline   Reply With Quote
Staro 25.01.2009., 10:35   #148
Reedy
Premium
Moj komp

Reedy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
pozz, imao sam CATALYST 8,7 drivere, klokao rivetunerom, sve radilo ok, stavio 8.12, dojdem u riva tuner i piše: GPU CORE 300MHZ. MEMORY: 828. I sad ne mogu klokat, stavim si taktove na 711/1020 i onda stisnem APPLY i javi grešku da moram testirat, kliknem na TEST sve ok testira se, kliknem APPLY natrag se podesi na default taktove, znam da je 300mhz, da se digne u 3d aplikacijama, da u 2d piše 300... pa sad ne znam kak klokat.. plis pomagajte
Reedy je offline   Reply With Quote
Staro 25.01.2009., 10:37   #149
Jelc
Super Moderators

Možda trebaš zadnji RivaTuner...

Staro 26.01.2009., 15:48   #150
Overhaul
Premium
Moj komp

Overhaul's Avatar

da... moras provjerit, na guru3d u forumu unwinder obicno najavi kad podrzava koje verzije drivera. Neide na sve drivere svaki rivatuner. afaik, mora svaki put raditi preinake i update i za nvidiu i ati.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno