|
![]() |
#121 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja imam problem sa prikazivanjem slika. Kada izaberem view velike ili jako velike ikone ne dobijem nikakve slike, vec moram kliknut i uc u preglednik da bi vidio sto je unutra. Ovaj put nisam nista mrdao, vec je tako od instalacije. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ma vista i driveri su ![]() ![]() Ja sam se vratio na xp x64 jučer jer moram nosit komp u zagorj a tamo imam drugi printer za kojeg ne postoje driveri za vistu... ![]() Inače meni je setpoint 3.30 proradio ali to ovisi od miša do miša...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#123 | ||
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() A čuj ovo je "gore" za konfiguraciju jer neke stvari treba malo više prčkati da bi proradile. Meni sve radi, no i tako ne koristim fancy drivere i pripadajuće aplikacije, koje samo usporavaju boot, troše RAM, CPU i čuče tamo u trayu bez veze. Što ti ne radi kod logitech periferija sa generičkim driverima? Ja ih za miša nisam ni pod WinXp instalirao jer mi ne treba fino podešavanje osjetljivosti. Na tipkovnici ne koristim one dodatne tipke. Zvučna uopće ne radi ili ne radi dodatna aplikacija za konfiguraciju?
![]() |
![]() |
#124 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#125 |
Beskorisna bitanga...
|
Nene ja nisam rekao za miš da ne radi nego da radi - na 2k8 nejdu nove 4x verzije setpointa (kod mene) ali sa starijom je i na 2k8 radio ko zmaj kao i na Visti, inače s istim driverima radi i na xp x64...
![]() |
#126 |
Pink Floyd fan
|
Fleks ovo nisu korisnički Windowsi! Kad bi poslao mail CEOu dobio bi (ako bi dobio) jednaki odgovor uz preporuku Viste ![]() To što su neki korisnici uvidjeli prednost servera 2008 kao worstationa je druga stvar, no logično je da neke stvari nikada neće dobiti službenu podršku. Slažem se da je žalosno što neke stvari nikad neće dobiti službenu podršku ni za Vistu. media 600? Jel' ima 600 tipaka pa se tako zove ![]() Ovo za zvučnu je problem no kad bi se koristio kao server baš i nije, zar ne? Probaj googlat, nekako mi je čudno da neće pokupiti od Viste... Prije bih krivicu bacio na proizvođača zvučne nego na Microsoft. Općenito kad govorimo o podršci za hardware treba kriviti proizvođače a ne Microsoft. MS je navodno na vrijeme dao specifikacije, izdavao bete, Vista je na tržištu preko godinu ali podrške još nema.
![]() |
#127 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
eto da se pohvalim, meni sve radi, kao što mi je sve radilo i na serveru 2003 ![]() samo hint i za vistu x64 i server2008 x64, nemojte prčkat po fajlovima od windouza, ako neki fajl zamijenite sa modanim, os se neće bootat, tj. krešat će se. naučio sam na teži način ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
BIND SOFT d.o.o.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
BIND SOFT d.o.o.
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#131 |
Beskorisna bitanga...
|
Ja sam psolje 2k8 instalirao vostu i pobio sam joj sve service kao što su bili na 2k8 i isto zauzeće rama je bilo, štoviše ima isti memory leak kao i vista nakon par dana uptimea...
![]() |
#132 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Može li netko tko je instalirao Server 2008 napraviti export svih servisa pa da ih probam ubaciti u Vistu? ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#134 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() http://p-nand-q.com/download/pserv_cpl.html
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]() Ajd vidjet' ću kakav je taj aplet, možda ga instaliram.
![]() |
![]() |
#138 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
da li je netko uspio instalirat na ovo čudo neki zasebni firewall ili antivirus. ja sam u registryu stavio deny read permision na product options (hkey_local_machine\system\currentcontrolset\control\product option) i free av se uredno instalira. problem je što nakon obaveznog restarta windowsi me prilikom učitavanja od***u i naprave sebi opet restart, i tako u loop. jedino rješenje je povratak na last good configuration i deinstall. ![]() ali to nije sve, u paketu sam dobio i problem s drajverima. uredno instaliram ati drivere za vistu (gigabyte hd 3850 256 mb) i sve super samo što mi krivo komp krivo prepozna količinu memorije na grafi (vidi cijelu gigu), u 3dčmarku score mi je više nego upola manji, a u igrama, recimo gtr 2 sa nekih 180 fps-a padne na 15??????????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Driveri mi rade bez problema, nemam neki egzotični hardware, sve mi radi ok samo skinem Vista 32bit driver i instaliram. Inače što se tiče igara nisam prmijetio ni ubrzanje i ni usporenje. Memory leak nemam jer mi je komp max 24h upaljen pa restart ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
trebas server edition doticnoga .
![]() |
#143 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
fkors da je posto nema nikakovog free izdanja ![]() ![]()
![]() |
#144 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Imam jedan problem. Kod instalacije igri ili aplikacija ne dobivam shourtcut na izborniku "Programs". Nije da me muči, ali me iritira. Recimo sada instalirao PES 2009, ali nema na desktopu pod "Start - Programs- KONAMI ->PES 2009". Inače sve pohvale Serveru 2008. Do sada radi odlično. |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Pink Floyd fan
|
Ipak je to server, navikni se. Ja to riješim ručnim pravljenjem shortcuta (odvučem desnom tipkom na start...), .exe se već nađe negdje pod program files, bin i sl.
![]() |
#148 |
Pink Floyd fan
|
Za jednog starog člana stvarno postavljaš noob pitanja, link na prvi post.
![]() |
#149 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
Interesantno. Sad ste i mene zaintrigirali ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Mene samo zanima dali je dx 10 na windows server 2008 Standard ?Posto kao studenti imao pravo na oriđiđi besplatni primjerak ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|