|
![]() |
#121 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Welcome to iPHONE Croatia world :D
http://www.t-mobile.hr/iPhone/tarife.asp Eto došlo je i to vrijeme... No mislim da ga prek Tscuma nebum zel! 500kn mjesečno,,, hahahahha oni nisu nooormalniii! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
mislim da se o ovome u drugoj temi vec prica, no ne znam sto se posebno ljudi cude... Cijene su manje vise tu negdje kao i u drugim zemljama.... Valjda nitko ne misli da su one nebuloze o 200usda igdje ostvarive bez ogovornih obveza i vecih tarifa... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#123 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Jel' se zna koje količine su osigurali? |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Ko je reko da moras placat 500 kn mjesecno? Jao, ljudi... Pa ovo je nevjerojatno. Povracate okolo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Beerman
|
Zadnje izmijenjeno od: Munjara. 07.11.2008. u 11:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Brijem da ga je Paske isto među prvima kupio, ziher ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#132 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Meni se cini da su to sve 'placenici' koji su cekali u redu , kao sto je bilo i u nekim drugim zemljama ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
JDM
|
A koja je tocno tema i tko je tocno offtopicario? Tema je iPhone kolko ja vidim i nevidim da je itko radio offtopic ![]() a ja cu ga popljuvati. Mislim nevidim cemu takva pomana za tom igrackom za djecu.... ![]() a)bezveze b)preskup (to realno vrijedi soma kuna, mislim kvragu i sve ako kupujes mobitel zato sto ima touchscreen) c)lomljiv (ogromna ekrancina + đep = lom i ogrebotine koje ne da smetaju nego ono prije ili kasnije d)totalno nema SVRHE i nevidim razlog pomane za njim. zato sto je apple? mislim sorry ali ima PDA koji su GRO bolji od ove pomodne igracke e)to je samo pomodna igracka za klince i sve koji se tako šišaju f)i opet svrha toga je sto? Da mozes klinicima u parku pokazivat filmce na velkom ekranu koji nema druge svrhe. g)totalno je gay h)moras ga uzet na pretplatu i prodat dušu vragu i)softwerski bugovi u surfanju. youtube negledljiv, interne šteka do beskorisnosti. Cak mislim da ima i problema sa flashom... tolko o netu j)nemres izvadit bateriju? Ono WTF??? k)nemres poslat MMS l)nemres snimit video m)opcenito je dosta spor, ima problema kod konekcije na 64bit win os (ispravljeno mozda?) i da ne pricamo da su alati za email i slicno, a to je kao poslovnoj publici koja bi trebala biti no1 kupac jako vazno, zaqurac losi. Dakle kad to sve zbrojim mogu odma sa sigurnoscu reci da je i netko ko kupi iphone isti ko i taj telefon. Bezveze. ovo je cak gore i od viste... |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Off je obrisan, a zašto ti imaš neodoljivu potrebu popljuvati sve što ne želiš/ne možeš/nećeš kupiti? Mislim, ni je ne patim na iPhone no jel vidiš mene kako pljujem okolo po njemu? Topic je iPhone, ne "zašto ga ne kupiti". Onaj tko to zna ovo mu ne treba, onaj tko ne zna neće promjeniti mišljenje jer brije na sasvim nešto 10-eto od tebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Beerman
|
evo jos malo ![]() ![]() ![]() polog 2400kn http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=93465 copy/paste sa BUG foruma: Čekao sam 4 sata u redu da bi mi na kraju rekli da ne mogu uzeti pretplatu. Više ljudi je izašlo iz T-centra bez iPhonea u ruci nego s njim, što je bilo jako čudno a sve mi je postalo jasno kada sam došao na red. Zaštitar na ulazu nam je rekao da obrađuju 10 korisnika u 3 sata, a 8 Gb modela im je ponestalo u 10 ujutro, dakle namjerno ih nisu donijeli u dovoljnom broju jer je prije toga prošlo manje od 30 ljudi, a cura koja je dijelila privjeske od T-coma je rekla da ih imaju 600 u prodavaonici, sve od 16 Gb. Prvo me je žena na šalteru pitala za trajni nalog, kada sam rekao da ne želim plaćanje računa trajnim nalogom onda je tražila polog. Predomislio sam se za trajni nalog pa ipak popustio, a onda je nazvala neki broj telefonom gdje joj kolegica čita tvoje ime iz crne knjige i po tome određuju da li si podoban da uopće potpišeš ugovor s njima. Odbili su me kao nepodobnog. Ovo je jednostavno nenormalan način poslovanja. Ne kupujem auto da trebam ostavljat polog ili kuću možda. Radi se o telefonu koji u slobodnoj prodaji u italiji košta 3500 kn. Sramota za T-com, još veća sramota za nas koji smo se išli ponižavati na kiši dok smo stajali u umjetnom redu 4 sata ispred T-centra kao besplatna reklama jer su oni puštali svakih 20-30 minuta po jednog čovjeka unutra da stvore privid gužve! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |||
JDM
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
I sad dosta spama da nebi bilo po prstima, Tor ako te jos nesto zanima slobodno mi posaljes PM bez prethodne najave, necu ti zamjeriti. Konzultacije drzim sutra od 14-15 sati uz prethodnu najavu ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Najbolje bi bilo da svi hvalimo iPhone.. Pa to je produkt drustva u kojem zivimo..A svi znamo kakav produkt i kakavo je drustvo.. Kao sto je netko vec gore napisao ta "guzva" je umjetno stvorena, ali ne kuzim koliko moras biti da ne kazem kakav da tamo stojis kao zadnja budala da ti prodaju nesto sto vrijedi 1000 kn za 5500.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
A gle, neke stvari su stvarno bolesne tipa one izjave kako će to liku promijeniti život. Tome stvarno nije potreban komentar. No svi zaboravljaju jednu lijepu činjenicu - dok mi ovdje i na sličnim forumima pljujemo po ajfonu i ostalim aj**** nešto, dobri stari stivi nam se smije u brk i trpa milijune na svoj račun. Pa sad izvucite jedno lijepo pitanjce - tko je tu "glup" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
JDM
|
Citiraj:
neki malo manje, neki malo vise. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Premium
|
Mislim da za jailbreak ne gubiš garanciju... Iskreno ne znam kakvo je stanje sada, ali prije nisi gubio garanciju ni za unlock... Uostalom, ti ga uvijek možeš virginizirati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Premium
|
Citiraj:
Postavi si pitanje dal ti trošiš inače tih 150 kuna iz tarife... Tak ja mogu reć da te u tarifi Flex 300 Alcatel kosta 7201 kn... Jebate, koja bagatela. Jel? Kakve veze ima cijena pretplate kad bi je ovak i onak potrošio sa bilo kojim mobom ako je to slučaj. EDIT: Btw, bio sam u 20:20 pred shopom, i zaštitar me nije htel pustiti unutra, jer su vec zatvorili. A htio sam samo malo protipkat po novom iPhoneu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Premium
|
A zajebali me... Treba platit jos 2 racuna + ovaj mjesec do potpisivanja novog ugovora... O mojem slucaju potpisuje vlasnik flex obitelji 700 pa ce bit za jednu kunu. Samo se nadam da me opet nisu zaje preko podrske za korisnike da se ugovor moze produzit 6 mjeseci prije isteka uz iskoristenje popusta na mob. Citiraj:
Sve ostalo su subjektivni dojmovi, koji naravno stoje, ali računaj da nemaju svi isto mišljenje kao ti. Ljudi žele nešto drugačije, posebno. To što nije regular candy bar sa tipkicama i Symbian OSom ga čini nečim što ga još nismo imali. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Pa neželim kupovat app-ove u tome je stvar, kad ih imaš free.. @ Fadolf, pitat ću ja u T-comu to za jailbreak ako se gubi garancija.. mislim da da... Al ako ga se uvijek može vratit u početno "zaključano" stanje onda je ok.. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|