|
![]() |
#14881 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
Tell Tale (2009) ne losa polu krim-drama tko se oce chillat nek izvoli
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#14882 |
Premium
|
Pogledao Transformere...pa el su oni normalni da u 2h 40min strpaju toliku količinu nebuloza ? Žali bože potrošenog vremena...bolje da ne snimaju više niti jedan nastavak jer je ovo totalni promašaj. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14883 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() a nije ni da su ostali ista bolji IMO ![]() nego, jel ko pogledo space station? na pocetku je imao visoku ocjenu na IMDB-u i ja pomislio da je to sta fora, kad ono drugi dan vec roknulo na 5.0 tak da mislim da je vejst of time. ![]() Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 23.09.2014. u 20:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14886 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Pogledao American Muscle... O M G jel ima netko kakav mail od redatelja i filmske kuce da trazim naknadu za dusevne boli i bacenih sat vremena zivota? Upravo se pokusavam napregnut dovoljno da se sjetim jesam li ikad ista gluplje pogledao... Al bojim se da bi se mogao usrat prije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14888 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14890 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
ps kako se dodaju oni pushbuttoni za spoilere? Citiraj:
za one koji su gledali jedno pitanje ps kako se dodaju oni pushbuttoni za spoilere? Zadnje izmijenjeno od: pogi. 24.09.2014. u 18:40. Razlog: EDIT: TNX MIK |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14892 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Transformers: Age of Extinction ![]() 2/10 i to samo zato što je film koštao i ima efekte. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14893 |
Nuclear Experiment
Datum registracije: Aug 2009
|
kaj ne? i onda kad mi netko kaze da mu je film super pomislim mu dat samar da se probudi... Pogledao na preporuku Coherenc i Million dollar arm te dajem svoju preporuku. Dobri filmovi
![]() |
#14897 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14898 |
Premium
|
Danas odgledao 42...e to je film ! Preporuka ! Ocjena 8! Večaras nastavljam istim putem...Million Dollar Arm...vidim da ga preporučujete pa se nadam da ću imati zanimljivu večer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14899 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Za one koji su gledali Days of Future Past i nejasno im dosta stvari,evo ovdje objasnjeno iako mi je jos zbrka u glavi
http://www.denofgeek.com/movies/x-me...-past-answered |
![]() |
![]() |
![]() |
#14900 | |
~~~
|
ovo je najbolje Citiraj:
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14901 |
Premium
|
Million Dollar Arm odgledano ! Ovo je odlično ! Radnja na mjestu...ide svojim tokom bez ikakvih nejasnoća i glumatanja...odlično ukomponirane doze humora...gluma na razini...nemam primjedbi ! Svakako pogledati ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14903 |
~~~
|
One Hour Photo (2002) ne losa psiholoska drama
![]() |
![]() |
![]() |
#14906 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Jel netko gledao The Signal? Pogledao sam ga sada i puno toga mi nije jasno pa jedva čekam da netko baci komentar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14908 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
pogledao Sin City (original) jer se spreman sutra pogledati novi. moram reci za jedinicu, jedna od najboljih (ako ne i najbolja) ekranizacija nekog stripa. film je ono, stripovski u svakom pogledu i gledao sam ga negdje 3i ili 4ti put, uzivao i veceras.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14910 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|