|
![]() |
#1441 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Minus mu je GPS koji ne radi sa određenim ROMovima i kamera koja je ono, li-la srednja žalost. Imaš u staroj temi opsežan review za G4C iz petog mjeseca ove godine pa se sam uvjeri jel odron ili nije ![]() A možeš i kolegu ShebYja pitat jer je taj G4C kod njega sada. |
|
![]() |
![]() |
#1442 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
Citiraj:
E super, hvala na preporuci, letim na staru temu i review! ![]() |
||
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1444 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Coolpad F1 - complete makeover ![]() Hardware: 12 USD na AliExpressu. Alu frame i staklo izvana (s unutarnje strane plastika). U ponudi su razne kombinacije boja. U paketu: battery cover + front folie + back folie Software: Rom u mobitelu je Baidu, očišćen od kineskih aplikacija, s ubačenim Playom. (zahvala kolegi za trud) ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: fora. 10.09.2014. u 18:29. Razlog: dopuna |
![]() |
![]() |
#1445 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
#1446 |
Registered User
|
Mp3 svira dok sam na internetu ili u kontaktima. Ništa se ne resetira. |
![]() |
![]() |
#1447 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
meni se isto na Baidu romu resetirao dok je glazba svirala. Sada sam na AOSP 4.4.2 V2 i radi perfektno |
![]() |
![]() |
#1448 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Koji modder,laek.17 AOSP ili Pure AOSP od baldosa81 ? Oba imaju kod mene a i dosta ekipe isto prijavljuje problem sa pretihom glazbom na zvucniku i za pozive/notificatione,a i ne znam zasto oba ROMa imaju problem sa notifikacijama tj.notifikacije od appova ne pristizu uopce. Baidu to ima savrseno,ali ima taj bug sa tom glazbom,da te pitam jesi li uspio kako to rijesiti ? I ne znam,nekako primijetim da baterija krace traje nego na AOSP-u. Trebao je baldos81 jucer pustiti v2.1 verziju sa popravljenim notifikacijama i pretihim zvucnikom,no nikako da to objavi. Ako to rijesi,top1 ROM za F1. |
|
![]() |
![]() |
#1449 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
|
![]() |
![]() |
#1450 |
Registered User
|
Ne znam što bih rekao. Mp3 radi normalno. I s ugašenim ekranom i upaljenim. Možda je do playera. Koristim MIUI player. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1451 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1452 | |
Premium
|
Citiraj:
Cek,da li ti koristis repack od Dakoka sa gappsima ili si cisti Baidu instalirao i ocistio ga ? Koliki ti je screen on ? Ja koristim Baidu repack i nije dosao sa integriranim playerom vec koristim Rocket player,ali sam probao veliku vecinu playera i svugdje se soft reboota. |
|
![]() |
![]() |
#1455 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Da, sigurno ljudima prije padne Elephone na pamet, nego iPhone. Nego koji je sad najbolji rom za Coolpada? Sutra idem po njega na poštu pa da se pripremim odmah. Imao sam prije onaj Jason OS i bio je ok, jel ima koji KitKat bez dječjih bolesti? |
![]() |
![]() |
#1456 | |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Citiraj:
Level 1 -> 136 and then press set Level 2 -> 160 and then press set Level 3 -> 184 and then press set Level 4 -> 208 and then press set Level 5 -> 232 and then press set Level 6 -> 255 and then press set isto napraviti i za loudspeaker (media i ring) (s tim što sam ja ovdje mijenjao za 17 po levelu tako da se dobije postepeno pojačavanje sa pritiskom na volume tipku). |
|
![]() |
![]() |
#1457 | |
Premium
|
Citiraj:
Hmm,meni nece cak sam pokusao flashati i preko TWRP recoveryja i CWM recoveryja i notificationi ne rade i ne rade. Valjda ce nova v2.1 verzija popraviti ( danas izlazi ). Taj sam tweak u engineer modu probao,no slabo pomaze,kod mene je neki tvrdoglavi F1 ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1458 | |
Registered User
|
Citiraj:
MIUI player sam instalirao. Mogu ti poslati pa probaj. S prozora se locka na 8 satelita za 15 sec. Dakok-Baidu mi je do sada najbolji. |
|
![]() |
![]() |
#1459 |
Premium
|
Bok ljudi, zamolio bih vas za preporuku. Pročitao sam cijeli topic/i ostale topice ali volio bih potvrditi gradivo pa bih vas zamolio za pomoć. Tražim smartphone od 4,7 - 5,5" (idealno prema 5,5") +720p ekran +Brz i responzivan u radu sa internet i email klientom, i za nekakav unos teksta +da baterija barem drži jedan cijeli dan +solidna izrada -kamera mi nije pretjerano bitna ni igranje igrica Puno hvala. |
![]() |
![]() |
#1460 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
@brodjo Stavi baidu. KK ima 4 bete ali još nije vani službena verzija
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 10.09.2014. u 19:20. |
![]() |
![]() |
#1461 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1462 |
Premium
|
hvala na odgovoru, što niže to bolje. ne bi prelazio 1000kn (sa dostavom i carinom) ako baš ne moram. |
![]() |
![]() |
#1463 |
Registrirao User
|
Coolpad 7320
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#1464 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
Xiaomi Hongmi 1s
Citiraj:
Mobitel kupljen preko Mobicityja, došao na kućna vrata 7 dana od uplate preko Paypala (uključujući 2 dana vikenda). Ono što sam dobio je: ![]() Cijeli paket je poprilično siromašan ![]() ![]() Na prvu sam se, čim sam ga upalio, razveselio zaslonu. Znam da ima boljih i ljepših, ali zaista su boje ugodne, detalji su tu. Za mene dosta. Mobitel lijepo leži u ruci, ne kliže se i ugodan je za držanje (ne znam kakav je stražnji poklopac, ali je ugodan za držanje). Radi out of the box, a čim sam završio inicijalno postavljanje, ponudio mi je nešto više od 550 MB update-a. Nisam vidio da ima mogućnost update-a na KitKat, nek me netko ispravi ako griješim. Što se tiče aplikacija i kineskog smeća, iskreno, nisam pogledao koliko je toga bilo prije napravljene nadogradnje, ali inicijalno na njemu ima hrpetina aplikacija, a google čak ima i svoj folder sa svime (Gplay, Gdrive, G+, GChrome, GZhuyin Input, Gplay books & play Movies....) tako da ima tu dosta toga za počistiti. Inače, ovo mi je prvi susret s MIUI-jem, no nisam imao nekih problema s prilagodbom (do sada sam koristio i IOS i Android). Sve mi se čini poprilično intuitivno, a mobitel radi fluidno. Kameru nisam imao prilike još koristiti. Napravio sam samo sada jednu sliku pod umjetnim svjetlom iz blizine. Mislim da bi za slikanje kakvih kodova, serijskih brojeva i slično bilo i više nego dovoljno: ![]() I jedna slika napravljena u potpunom mraku, bljeskalica je zaslužna za ovo što se vidi i zaista je moćna: ![]() E da i još jedan detalj; ispod home tipke se nalazi svjetlosni indikator (notification light) kojem se mogu dodijeliti boje ovisno o obavijesti (npr. crveno za poziv, zeleno za poruku, itd.) - na biranje 7 boja. Za bateriju ne znam kakva je, za sad radi 17 sati u komadu, još ga nisam punio, a ni neću do jutra jer nema potrebe, a baterija je bila na 70% kad sam ga dobio. Evo još malo slika: ![]() ![]() Nadam se da ovaj moj amaterski osvrt nečemu vrijedi. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1465 |
Premium
Datum registracije: Feb 2012
|
Vidim da se masu hvali baidu rom za f1, pa ako netko može objasnit koje su pogodnosti tog roma, zašto ga svi hvale? Ima ga za moj coolpad 7320, pa da možda probam. Zahvaljujem😊 |
![]() |
![]() |
#1467 |
Registrirao User
|
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#1469 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Samo da uputim ekipu u shoping. Trenutno se na svim shopovima više isplati kupovina u Eurima nego u američkim dolarima. |
![]() |
![]() |
#1470 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|