Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 30.04.2013., 15:26   #1441
Dottore
Extrema Thule
Moj komp

Dottore's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor sh0kre Pregled postova
Lag odnosno trzuckanje, kod učitavanja banalnih aplikacija poput poziva, mjenjanje prednje i stražnje kamere nije toliko instantno kao na nekim internet testovima, trzuckanje kod okretanja slika u albumu ili vrijeme dok mobitel počne rotirat tu sliku, spuštanje notification bara nije osobito glatko (na testovima od Htc One se da primjetiti da je ta operacija eto 100% fluidna)... Ovo sam primjetio u 10min korištenja, ne sumnjam da bi nalatio na još 100 primjera, pogotovo kad se mob nakrca. Neko je na to slijep, ili želi biti slijep ja nisam... Što se mene tiče može imat i jednu jezgru, dokle god on radi 100 ili bar 95% fluidno. Primi Iphone 5 u ruke, pa ćeš shvatit o čemu pričam.
Imam Iphone Slijep nisam ali nisam primjetio lag.

Citiraj:
Autor Princ288 Pregled postova
Ušao sam danas u t-com i idem se poigrat malo sa S4.
Ekran fenomenalan,kamera super, ergonomija oke, velicina isto maksimum koliko bi želio , ali u tih 15 min mi se 20 puta lago, neznam jel do uređaja, ali nisam mogao slike normalno listat, otvorit stranicu, kontakte... A onaj airview je po meni s**nje, doslovce milimetar od ekrana trebam biti s rukom, uspije nakon par pokusaja prebacit sliku, a onda u sljedecem vrati nazad prethodnu sliku (dok prebacim s tim, mogao sam pet puta prebacit s touchem, tako da ne vidim mu svrhu).
Neznam, ali kod ip4 mi se tek u zadnjih 3,4 mjeseca pocelo dogadat da laga ponekad, mobitel je star 2 i pol godine.
Što se One-a tiče, kod njega nisam primijetio taj lag, jedina mana je što se ogrebotine na njemu stvarno vide, ušao sam u vip, dan nakon što je došao i odmah su mi u oci upale dvije ogrebotine na poledini, možda ga je netko testirao s kljucevima
U T-mobile i Vip-u su demo verzije Svi koji su probali imaju površno i plitko mišljenje. Naravno, telekom operatori stavljaju demo verziju s naznakom "not for sale". Ustvari isti uređaj ali nakrcat demo verzijom za animacije wow efektom.
Oni su svjestni da ne bi stavili 5800kn vrijedan uređaj da poigravaju.

HP 845 G8

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 5850U
RAM: 32GB SK Hynix DDR4-3200 + 32GB SK Hynix DDR4-3200
SSD: Kioxia/Toshiba XG6 512 GB NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon 680M
LCD: 14" Touch Matte IPS @ 1920 x 1080

Mice: Logitech MX Master 3S
External storage: uGreen M.2 enclosure USB-C + WD SN570 2 TB

Connected To A1 optical 2 Gbit

Lenovo ThinkPad P15v Gen 3

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 6850H
RAM: 64GB DDR5
SSD: Samsung 980 Pro Plus 1Tb NVMe M.2
SSD: Samsung 980 Pro Plus 2Tb NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon
LCD: 15" IPS @ 3840x2160

Lenovo ThinkPad T14 Gen 3

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 6850
RAM: 16GB soldered LPDDR4
SSD: Micron 3400 1 TB NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon 680M
LCD: 14" IPS @ 1920 x 1200

Mice: Logitech VX Nano
External storage: uGreen M.2 enclosure USB-C + Samsung 980 1TB

Lenovo X1 Carbon 7th Gen

CPU: Intel Core i7-8665U
RAM: 16GB soldered LPDDR3
SSD: Samsung 970 EVO Plus 512 GB NVMe M.2
Graphic: Intel HD 620
LCD: 14" IPS @ 2560x1440

Lenovo X1 Carbon 10th Gen

CPU: Intel Core i7-1260p
RAM: 16GB soldered LPDDR4
SSD: Sk Hynix 512 GB NVMe M.2
Graphic: Intel Iris Xe
LCD: 14" IPS @ 1920x1200

Dottore je offline  
Staro 30.04.2013., 15:26   #1442
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Bartuc Pregled postova
To ti je na žalost normalno, apsolutno svaki Samsung ima lag kod tih osnovnih operacija (notification zaslon, poruke, imenik, ulazak među apove, izlazak na home panel i sl.). Custom ROM-ovi nešto poprave stvar, ali i dalje postoji određena doza laga.
Citiraj:
Autor Mihael Pregled postova
U opcijama za S Voice ugasi da se otvara duplim klikom na home tipku. To će riješiti lag sa home tipkom. Phone / contacts i sms lag ćeš riješiti samo ako uspiješ natjerati da te aplikacije mobitel drži u ramu. Pogledaj ista svar je i sa sgs4...
Najbolje što možeš napraviti je na taj mobitel staviti jedan krasan Slim Bean i ako se vratio na forum Yank555 kernel
Ok thx , nažalost ostajem na orginalnom androidu, budem probal ugasit ovo, pa javim za home tipku.

Ali stvarno jadno, mislil sam da se bum usrećil sa S3 kad ono ... sad sam definitivno siguran u to da je jedina mana OneX-a taj glupi utor za sd karticu, jer ne vidim po čemu bi još S3 bil bolji, e da ima bolju kameru i video...

Takav skup urešaj a ima takve banalne mušice
danc00 je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 30.04.2013., 15:28   #1443
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
neznam jel do uređaja, ali nisam mogao slike normalno listat, otvorit stranicu, kontakte...
To ti je do odličnog softvera
Neo-ST je offline  
Staro 30.04.2013., 15:36   #1444
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
U opcijama za S Voice ugasi da se otvara duplim klikom na home tipku. To će riješiti lag sa home tipkom. Phone / contacts i sms lag ćeš riješiti samo ako uspiješ natjerati da te aplikacije mobitel drži u ramu. Pogledaj ista svar je i sa sgs4...
Najbolje što možeš napraviti je na taj mobitel staviti jedan krasan Slim Bean i ako se vratio na forum Yank555 kernel
Da, slim bean je brz, ali imo nije jedini. Osobno vecinom koristim Samsung-base romove i mogu reci, ovisno o znanju developera, postali su jako odzivni i brzi. Poglavito zadnjih par buildova (EMB5/EMC3). Govorim naravno o 4.1.2. Znaci dobar rom, cak ne mora ni biti slim (tu spadaju "ogoljeni" romovi do cca 450Mb), uparen sa dobrim kernelom poput Perseusa (koji je imho definitivno najkompletniji, te ima kalibraciju ekrana, zvuk, OC/UV svega i svacega, swap itd...) ili spomenutog Yank555 kernela mora dati dobru kombinaciju performansi i baterije. Trenutno sam na CodecROM Black (EMB5) + Perseus 36, mogu samo reci da je mob extra odzivan, laga nema nigdi osim naravno u prvom pokretanju phone appa , sve drugo ide jako brzo. Baterija traje i traje, primjer od prije par dana: Od ukupno 16h on-battery (heavy ussage + wifi-on) ekran je preko 6h. Mob je OC na 1500Mhz uz UV od ~100-125mV za Cpu, te 50-75mV UV za Gpu, int/ram ~50-75mV UV... Evo i ss:

Staro 30.04.2013., 15:37   #1445
Bartuc
The All Seeing Eye
Moj komp

Bartuc's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
EDIT: Lol, koliko se postova stvorilo :O Valjda nisam klikno na zadnju stranicu, odgovarao sam na post od Princa sa prošle stranice xD

Meni se isto taj airview čini beskorisnim, imam osjećaj da prije otvoriš link, pogledaš kaj ima i odeš back, nego što mob registrira prst i pokaže toliko šturo sadržaj da opet ne znaš kaj je iza linka
Bartuc je offline  
Staro 30.04.2013., 15:53   #1446
Mihael
Premium
Moj komp

Mihael's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor danc00 Pregled postova
Ok thx , nažalost ostajem na orginalnom androidu, budem probal ugasit ovo, pa javim za home tipku.

Ali stvarno jadno, mislil sam da se bum usrećil sa S3 kad ono ... sad sam definitivno siguran u to da je jedina mana OneX-a taj glupi utor za sd karticu, jer ne vidim po čemu bi još S3 bil bolji, e da ima bolju kameru i video...

Takav skup urešaj a ima takve banalne mušice
Tog smeća sam se riješio i novce spremio. Čekaju bolje dane.
Sretno s njime
Mihael je offline  
Staro 30.04.2013., 16:00   #1447
Princ288
Premium
Moj komp

Princ288's Avatar

Datum registracije: May 2012
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
U T-mobile i Vip-u su demo verzije Svi koji su probali imaju površno i plitko mišljenje. Naravno, telekom operatori stavljaju demo verziju s naznakom "not for sale". Ustvari isti uređaj ali nakrcat demo verzijom za animacije wow efektom.
Oni su svjestni da ne bi stavili 5800kn vrijedan uređaj da poigravaju.
Okej, po tome je i One demo uređaj, no on nije lago, dok s4 je. Mnogi ljudi kupuju mob tako da ga provjere kako radi u ducanu, ne tako da gledaju razne animacije vec gledaju kako mobitel radi. Znaci mora ostaviti dobar dojam. Mislim da njima vrijednost uređaja definitivno nije 5800kn.

Citiraj:
Meni se isto taj airview čini beskorisnim, imam osjećaj da prije otvoriš link, pogledaš kaj ima i odeš back, nego što mob registrira prst i pokaže toliko šturo sadržaj da opet ne znaš kaj je iza linka
Upravo to, možda kroz par godina bude nešto od toga
Princ288 je offline  
Staro 30.04.2013., 16:54   #1448
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Ne kuzim zasto je tesko vjerovati gsm areni ili slicnim sajtovima koji seciraju mobove? Oni ne donose zakljucke na temelji drkarenja po mobu u nekom ducanu u trajanju od 10-15 minuta. To nije review niti mobitelu se moze suditi po tome. Sgs4 je trenutno najjaci (necu reci najbolji) aparat na trzistu, ali svejedno nije dobar jer nakon 10 min igranja u tekomu, 3 puta je stucnuo mislim, nhf, al jel vi vidite kakve gluposti pisete?
Brko je offline  
Staro 30.04.2013., 16:59   #1449
Mitsuoka
Samsung Mob!ler
Moj komp

Mitsuoka's Avatar

Datum registracije: Mar 2012
Prinče, ovisi od proizvođača kakav će sample proslijediti. AirView možda nije koristan u nekim stvarima (jedino gdje meni ima svakodnevnu svrhu je ako zaboraviš tko ti je na speed dialu, a ja to jednostavno ne pamtim...), ali njegov rad je sasvim ok. Meni je radio s ~1cm, čak i više, bar po videu što sam gledao.

Oko kvalitete sampleova, imao sam ih par prije nego bi dobio retail uređaj i nijedan nije bio baš kao pravi uređaj, od zazora pri sklapanju, lošije tipke, greške sa senzorom kamere ili ekrana...
U VIP-u sam naletio i na sampleove kojima je touch input bio u banani, to sam isto doživio i s Nokiom u TMobilea i HTC-om isto u VIP-a, pokušaj doć do pravog uređaja, pa usporediti. Bilo je i uređaja sa štekavim softverom, recimo prije koji mjesec smo dobili Note 8.0, kojemu je preprodukcijski softver bio očajan i radi toga je bilo dosta problema sa njime i tako.

Trenutno na dnevnoj bazi kao primarni uređaj koristim S III mini nakon S III, i ako mi S III mini ne laga, a vama S4 laga, očigledno imamo drugačiju percepciju oko toga. Ili jednostavno ne idem za time ili imam moć da mi zadnjih godinu dana svi HTC-ovi i Samsungovi uređaji rade isto. Jedino me WP8 8S razočarao, al to je drugo...
Mitsuoka je offline  
Staro 30.04.2013., 18:19   #1450
Goranbm
Premium

Goranbm's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Imam problem pa me zanima ima li jos ko sa tim problemom ili sam jedini. Naime svako jutro u 6:00 me budi stock alarm na mom S3. E sad nekad se dogodi da alarm krene zvonit, ali nakon 1 sekunde prestane, u tom slučaju ja zaspem i skoro zakasnim na posao. Na mobitelu imam sve stock, čak nije ni rootan... E sad sve bi to bilo ok, da se to ne događa i na s3 mini telefonu koji sam dao djevojci ... Oba telefona na sebi imaju 4.1.2 ... Inače problem se javlja nasumično, nekad svaki drugi dan, nekad izdrži 3 ili 4 dana. Ima li jos netko da je doživio ovo ??
Goranbm je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 30.04.2013., 20:46   #1451
Princ288
Premium
Moj komp

Princ288's Avatar

Datum registracije: May 2012
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ne kuzim zasto je tesko vjerovati gsm areni ili slicnim sajtovima koji seciraju mobove? Oni ne donose zakljucke na temelji drkarenja po mobu u nekom ducanu u trajanju od 10-15 minuta. To nije review niti mobitelu se moze suditi po tome. Sgs4 je trenutno najjaci (necu reci najbolji) aparat na trzistu, ali svejedno nije dobar jer nakon 10 min igranja u tekomu, 3 puta je stucnuo mislim, nhf, al jel vi vidite kakve gluposti pisete?
Ako se ovo odnosi na mene, pretpostavit cu da se odnosi; Naravno da necu kupit mobitel na temelju igranja s njim 15 minuta, procitat cu sve reviewe koji su na provjerenim sajtovima i provijerit kod nekog ko ga ima od poznanika i još ga testirat. Ali ima ljudi koji oće. Ono što sam napisao je bio moj dojam koji je ostavio izloženi primjerak i nigdje nisam napisao da nije dobar, štoviše bilo je više pozitivnih komentara. Slazem se s tobom da je i najjaci i među 2,3 najbolja uređaja na tržištu iako je "štucnuo" puno više od 3 puta u tih 10 min.

Ocito da su T -mobileu dobili loš primjerak, jer S3 pored njega nije lago, ali daleko od toga da S4 nije zvijer od moba
Princ288 je offline  
Staro 30.04.2013., 20:58   #1452
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Goranbm Pregled postova
Imam problem pa me zanima ima li jos ko sa tim problemom ili sam jedini. Naime svako jutro u 6:00 me budi stock alarm na mom S3. E sad nekad se dogodi da alarm krene zvonit, ali nakon 1 sekunde prestane, u tom slučaju ja zaspem i skoro zakasnim na posao. Na mobitelu imam sve stock, čak nije ni rootan... E sad sve bi to bilo ok, da se to ne događa i na s3 mini telefonu koji sam dao djevojci ... Oba telefona na sebi imaju 4.1.2 ... Inače problem se javlja nasumično, nekad svaki drugi dan, nekad izdrži 3 ili 4 dana. Ima li jos netko da je doživio ovo ??
moja kolegica na poslu ima sličan problem na Sony Xperia Tipo. Njoj nekad jednostavno alarm ne zvoni. Da budem iskren, malo sam i sumnjao u to, ali evo kad ti kažeš, moguće da ima neka caka. Ima stock ROM 4.0.2
alengrosevic je offline  
Staro 30.04.2013., 21:04   #1453
Goranbm
Premium

Goranbm's Avatar

Meni je postalo sumljivo kad sam par puta se probudio i skuzio da sam se probudio pola sata kasnije. I bilo mi je čudno da sam baš mogao ne čuti alarm, jer je dosta glasan, ali reko eto desilo se. I onda sam se par puta probudio ranije i vidim da krene alarm i nakon sekunde stane i tu sam skužio šta je to bilo.... Inače riješio sam tako što sam uključio ponavljanje svake tri minute, pa i ak se tak prekine ponovi ga za tri minute... Al opet je problem. Čudno mi je da se djevojci isto događa na s3 mini....
Goranbm je offline  
Staro 30.04.2013., 21:12   #1454
Bartuc
The All Seeing Eye
Moj komp

Bartuc's Avatar

Hmm, da to niste spomenuli, nebi nikad posumnjao da mi alarm zakaže Par puta sam zaspao za posao i mislio da jednostavno nisam čuo alarm pošto je sve bilo dobro podešeno. Sva sreća pa si smijem dopustiti da zaspim
Bartuc je offline  
Staro 30.04.2013., 21:32   #1455
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
to sranje sa alarmom je problem stock sat/alarm aplikacije, i meni se na OneXu događalo, poludio sam, i sad koristim alarm clock extreme, radi ko beba i ima bolja podešavanja
Gabre je offline  
Staro 30.04.2013., 21:33   #1456
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Citiraj:
Radi, sad nema laga kaj se HOME tipke tice, jedna briga manje . Hvala.

Al eto da nadodam, da onaj tko ima onex(32gb) nema potrebe ic na s3, zbilja nema.
danc00 je offline  
Staro 30.04.2013., 21:35   #1457
Bartuc
The All Seeing Eye
Moj komp

Bartuc's Avatar

Meni je i 8GB previše, tak da bu mi OneX sjeo ko budali šamar.

@Gabre, to bum prvo onda skinuo, hvala!
Bartuc je offline  
Staro 30.04.2013., 22:22   #1458
Goranbm
Premium

Goranbm's Avatar

Imate li kakvih savjeta kako optimizirati malo s3, koje postavke i gdje promjeniti, koje aplikacije se mogu disableati itd. ?
Goranbm je offline  
Staro 30.04.2013., 22:37   #1459
Bartuc
The All Seeing Eye
Moj komp

Bartuc's Avatar

Najbolje što možeš napraviti za bilo koji Android je rootati i pomoću Root Explorera obrisati 90% predinstaliranih aplikacija koje nitko nikad ne koristi. Fora sa disablom je super, ali ima aplikacija koje se ne daju disableati, a beskorisne su (ovisno o mobitelu).
Bartuc je offline  
Staro 30.04.2013., 22:41   #1460
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Citiraj:
Meni je i 8GB previše, tak da bu mi OneX sjeo ko budali šamar.

@Gabre, to bum prvo onda skinuo, hvala!
Onda ces biti super zadovoljan, imal sam hox na stock android i radil je super brzo. Je da nema neke didamide ko s3 ali to nije presudno. A dosta je jeftiniji i do 500kn.
danc00 je offline  
Staro 30.04.2013., 22:44   #1461
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Imal sam HOS i HOX+, na potonjem se osjetil lag, al to je bilo u tragovima, uglavnom, nije vrijedno pažnje. A na HOSu je JB lego ko budali šamar, lag 0%.. Generalno gledajući, HTC praktički bez (a od svih androida HOS mi je ostavil najbolji dojam) laga, dok sam imal S3 ipak se lag osjetil tu i tam, al to se dalo sredit s kastom romom.. Na S4 se nadam da tog ne bi trebalo bit, opet tu je 2gb rama, i uobičajeno za hajend, quad core...
zvonac je offline  
Staro 30.04.2013., 23:00   #1462
Goranbm
Premium

Goranbm's Avatar

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
to sranje sa alarmom je problem stock sat/alarm aplikacije, i meni se na OneXu događalo, poludio sam, i sad koristim alarm clock extreme, radi ko beba i ima bolja podešavanja
Možeš li mi reći kako da namjestim da mi se alarm ponovi za recimo 3 minute ako ga ne isključim ?? Znači recimo stvarno se dogodi da zaspem i da mi za 3 minute zvoni ponovo ?
Goranbm je offline  
Staro 30.04.2013., 23:16   #1463
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Pa dodaš samo još jedan alarm. Prvi zvoni u 8:00, drugi recimo u 8:03.

I obavezno isključit da pritisak volume tipki gasi alarm (ili možda flipanje telefona).
tutix je offline  
Staro 30.04.2013., 23:22   #1464
Bartuc
The All Seeing Eye
Moj komp

Bartuc's Avatar

Ja već godinu dana navinem 2 alarma u razmaku od 10 minuta, odkad sam prvi put prespavao alarm I redovito mi se ne da dignuti na prvi alarm, samo sklopim oči i kao da par sekundi poslije zvoni drugi
Bartuc je offline  
Staro 01.05.2013., 02:26   #1465
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

ja navijam 2 i još snoozam svaki po par puta.

i ovo što tutix kaže, paziti s čim se gasi, ja još uspijevam ugasiti alarm na neki način koji još nisam uspio

okretanje, volume tipkama, taknem po ekranu, power tipka, trešnja, ima toga još...

na iphonu mi je stock alarm bio savršen i za snooze i za paljenje gašenje i nisam ga mogao nehotično ugasit. ove tipke na ovom mobu su premekane i preosjetljive na pritisak tako da mi se dogodi da dok tražim mob već u snu stisnem tipku i ciaoo... zaspa
Gabre je offline  
Staro 01.05.2013., 11:09   #1466
Goranbm
Premium

Goranbm's Avatar

Hehehe, zato ja to riješim tako da mobitel bude izvan dohvata ruku, pa se moram dignuti svakako da ga ugasim
Goranbm je offline  
Staro 01.05.2013., 11:44   #1467
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Najbolje što možeš napraviti za bilo koji Android je rootati i pomoću Root Explorera obrisati 90% predinstaliranih aplikacija koje nitko nikad ne koristi. Fora sa disablom je super, ali ima aplikacija koje se ne daju disableati, a beskorisne su (ovisno o mobitelu).
Potpis. Za one koji ne zele flashati custom rom (iako ne vidim smisla zasto ne probati, al ok) definitivno najbolja solucija.
Jednom kad mob oslobodite sveg tog junka, dobijete totalno drugi osjecaj pri radu na istom...

Citiraj:
Ja već godinu dana navinem 2 alarma u razmaku od 10 minuta, odkad sam prvi put prespavao alarm I redovito mi se ne da dignuti na prvi alarm, samo sklopim oči i kao da par sekundi poslije zvoni drugi

Slicno nesto radim i ja, samo sa Alarm clock extreme. Tipa, prvo ugasim prvi alarm pa onda jos malo "lezim kao spavam" onako zatvorenih ociju polusvjestan dok cekam drugi alarm ...
Staro 01.05.2013., 15:50   #1468
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Ako se ovo odnosi na mene, pretpostavit cu da se odnosi; Naravno da necu kupit mobitel na temelju igranja s njim 15 minuta, procitat cu sve reviewe koji su na provjerenim sajtovima i provijerit kod nekog ko ga ima od poznanika i još ga testirat. Ali ima ljudi koji oće. Ono što sam napisao je bio moj dojam koji je ostavio izloženi primjerak i nigdje nisam napisao da nije dobar, štoviše bilo je više pozitivnih komentara. Slazem se s tobom da je i najjaci i među 2,3 najbolja uređaja na tržištu iako je "štucnuo" puno više od 3 puta u tih 10 min.

Ocito da su T -mobileu dobili loš primjerak, jer S3 pored njega nije lago, ali daleko od toga da S4 nije zvijer od moba
Ne, nije išlo tebe. Išlo je sve koji vele "igrao sam se u T-Centru sa *nekim najnovijim mobom* 10 minuta i nije mi nešto, mislim da je *neki drugi mob* bolji na kojem sam se igrao 20 minuta u VIP centru, a čak ni *moj mob* koji je 2 godine stariji, nema takve lagove, kojeg btw prodajem na tržnici da bi kupio *neki mob* koji ima lag"

Samo to sam htio reći. BTW, project Butter je u punom pogonu. Dok to ne bude kak se spada, i SGS8 će štucati, koji će vjerojatno imati SSD disk u sebi i 8 GB DDR4 RAM-a.
Brko je offline  
Staro 01.05.2013., 17:09   #1469
sh0kre
Premium
Moj komp

sh0kre's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
lag, tj. suprotno njemu, smooth feeling kakav ima iphone5 i dobrim dijelom wp8, očekivao sam da će najnovije generacije clockane na skoro 2ghz i sa kojekakvim quad octa krait ultra xxx procesorima raditi glatko ko dvije spomenute platforme (sa duplo slabijim hardwerom) no i dalje neće, to je činjenica. No svejedno ću kupit s4 dok za koji tjedan padne na 3,5kkn.
sh0kre je offline  
Staro 01.05.2013., 21:24   #1470
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

a dok sam ja pričao o "smooth" iphone-u, onda sam bio cjepidlaka
Gabre je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas