|
![]() |
#1441 | ||
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Oni su svjestni da ne bi stavili 5800kn vrijedan uređaj da poigravaju.
__________________ |
||
![]() |
![]() |
#1442 | ||
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Ali stvarno jadno, mislil sam da se bum usrećil sa S3 kad ono ... sad sam definitivno siguran u to da je jedina mana OneX-a taj glupi utor za sd karticu, jer ne vidim po čemu bi još S3 bil bolji, e da ima bolju kameru i video... Takav skup urešaj a ima takve banalne mušice ![]() |
||
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1444 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1445 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
EDIT: Lol, koliko se postova stvorilo :O Valjda nisam klikno na zadnju stranicu, odgovarao sam na post od Princa sa prošle stranice xD Meni se isto taj airview čini beskorisnim, imam osjećaj da prije otvoriš link, pogledaš kaj ima i odeš back, nego što mob registrira prst i pokaže toliko šturo sadržaj da opet ne znaš kaj je iza linka ![]() |
![]() |
![]() |
#1446 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Sretno s njime ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1447 | ||
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#1448 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ne kuzim zasto je tesko vjerovati gsm areni ili slicnim sajtovima koji seciraju mobove? Oni ne donose zakljucke na temelji drkarenja po mobu u nekom ducanu u trajanju od 10-15 minuta. To nije review niti mobitelu se moze suditi po tome. Sgs4 je trenutno najjaci (necu reci najbolji) aparat na trzistu, ali svejedno nije dobar jer nakon 10 min igranja u tekomu, 3 puta je stucnuo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1449 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Prinče, ovisi od proizvođača kakav će sample proslijediti. AirView možda nije koristan u nekim stvarima (jedino gdje meni ima svakodnevnu svrhu je ako zaboraviš tko ti je na speed dialu, a ja to jednostavno ne pamtim...), ali njegov rad je sasvim ok. Meni je radio s ~1cm, čak i više, bar po videu što sam gledao. Oko kvalitete sampleova, imao sam ih par prije nego bi dobio retail uređaj i nijedan nije bio baš kao pravi uređaj, od zazora pri sklapanju, lošije tipke, greške sa senzorom kamere ili ekrana... U VIP-u sam naletio i na sampleove kojima je touch input bio u banani, to sam isto doživio i s Nokiom u TMobilea i HTC-om isto u VIP-a, pokušaj doć do pravog uređaja, pa usporediti. Bilo je i uređaja sa štekavim softverom, recimo prije koji mjesec smo dobili Note 8.0, kojemu je preprodukcijski softver bio očajan i radi toga je bilo dosta problema sa njime i tako. Trenutno na dnevnoj bazi kao primarni uređaj koristim S III mini nakon S III, i ako mi S III mini ne laga, a vama S4 laga, očigledno imamo drugačiju percepciju oko toga. Ili jednostavno ne idem za time ili imam moć da mi zadnjih godinu dana svi HTC-ovi i Samsungovi uređaji rade isto. Jedino me WP8 8S razočarao, al to je drugo... |
![]() |
![]() |
#1450 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Imam problem pa me zanima ima li jos ko sa tim problemom ili sam jedini. Naime svako jutro u 6:00 me budi stock alarm na mom S3. E sad nekad se dogodi da alarm krene zvonit, ali nakon 1 sekunde prestane, u tom slučaju ja zaspem i skoro zakasnim na posao. Na mobitelu imam sve stock, čak nije ni rootan... E sad sve bi to bilo ok, da se to ne događa i na s3 mini telefonu koji sam dao djevojci ... Oba telefona na sebi imaju 4.1.2 ... Inače problem se javlja nasumično, nekad svaki drugi dan, nekad izdrži 3 ili 4 dana. Ima li jos netko da je doživio ovo ?? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1451 | |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
![]() Ocito da su T -mobileu dobili loš primjerak, jer S3 pored njega nije lago, ali daleko od toga da S4 nije zvijer od moba ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1452 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1453 |
Premium
|
Meni je postalo sumljivo kad sam par puta se probudio i skuzio da sam se probudio pola sata kasnije. I bilo mi je čudno da sam baš mogao ne čuti alarm, jer je dosta glasan, ali reko eto desilo se. I onda sam se par puta probudio ranije i vidim da krene alarm i nakon sekunde stane i tu sam skužio šta je to bilo.... Inače riješio sam tako što sam uključio ponavljanje svake tri minute, pa i ak se tak prekine ponovi ga za tri minute... Al opet je problem. Čudno mi je da se djevojci isto događa na s3 mini.... |
![]() |
![]() |
#1454 |
The All Seeing Eye
|
Hmm, da to niste spomenuli, nebi nikad posumnjao da mi alarm zakaže ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1456 | |
Why so serious
|
Citiraj:
![]() Al eto da nadodam, da onaj tko ima onex(32gb) nema potrebe ic na s3, zbilja nema. |
|
![]() |
![]() |
#1458 |
Premium
|
Imate li kakvih savjeta kako optimizirati malo s3, koje postavke i gdje promjeniti, koje aplikacije se mogu disableati itd. ? |
![]() |
![]() |
#1459 |
The All Seeing Eye
|
Najbolje što možeš napraviti za bilo koji Android je rootati i pomoću Root Explorera obrisati 90% predinstaliranih aplikacija koje nitko nikad ne koristi. Fora sa disablom je super, ali ima aplikacija koje se ne daju disableati, a beskorisne su (ovisno o mobitelu). |
![]() |
![]() |
#1460 |
Why so serious
|
|
![]() |
![]() |
#1461 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imal sam HOS i HOX+, na potonjem se osjetil lag, al to je bilo u tragovima, uglavnom, nije vrijedno pažnje. A na HOSu je JB lego ko budali šamar, lag 0%.. Generalno gledajući, HTC praktički bez (a od svih androida HOS mi je ostavil najbolji dojam) laga, dok sam imal S3 ipak se lag osjetil tu i tam, al to se dalo sredit s kastom romom.. Na S4 se nadam da tog ne bi trebalo bit, opet tu je 2gb rama, i uobičajeno za hajend, quad core... |
![]() |
![]() |
#1462 |
Premium
|
Možeš li mi reći kako da namjestim da mi se alarm ponovi za recimo 3 minute ako ga ne isključim ?? Znači recimo stvarno se dogodi da zaspem i da mi za 3 minute zvoni ponovo ? |
![]() |
![]() |
#1464 |
The All Seeing Eye
|
Ja već godinu dana navinem 2 alarma u razmaku od 10 minuta, odkad sam prvi put prespavao alarm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1465 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ja navijam 2 i još snoozam svaki po par puta. i ovo što tutix kaže, paziti s čim se gasi, ja još uspijevam ugasiti alarm na neki način koji još nisam uspio ![]() okretanje, volume tipkama, taknem po ekranu, power tipka, trešnja, ima toga još... na iphonu mi je stock alarm bio savršen i za snooze i za paljenje gašenje i nisam ga mogao nehotično ugasit. ove tipke na ovom mobu su premekane i preosjetljive na pritisak tako da mi se dogodi da dok tražim mob već u snu stisnem tipku i ciaoo... zaspa ![]() |
![]() |
![]() |
#1466 |
Premium
|
Hehehe, zato ja to riješim tako da mobitel bude izvan dohvata ruku, pa se moram dignuti svakako da ga ugasim ![]() |
![]() |
![]() |
#1467 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Jednom kad mob oslobodite sveg tog junka, dobijete totalno drugi osjecaj pri radu na istom... Citiraj:
![]() Slicno nesto radim i ja, samo sa Alarm clock extreme. Tipa, prvo ugasim prvi alarm pa onda jos malo "lezim kao spavam" ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#1468 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Samo to sam htio reći. BTW, project Butter je u punom pogonu. Dok to ne bude kak se spada, i SGS8 će štucati, koji će vjerojatno imati SSD disk u sebi i 8 GB DDR4 RAM-a. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1469 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
lag, tj. suprotno njemu, smooth feeling kakav ima iphone5 i dobrim dijelom wp8, očekivao sam da će najnovije generacije clockane na skoro 2ghz i sa kojekakvim quad octa krait ultra xxx procesorima raditi glatko ko dvije spomenute platforme (sa duplo slabijim hardwerom) no i dalje neće, to je činjenica. No svejedno ću kupit s4 dok za koji tjedan padne na 3,5kkn. |
![]() |
![]() |
#1470 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
a dok sam ja pričao o "smooth" iphone-u, onda sam bio cjepidlaka ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|