|
![]() |
#1441 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
žao mi je zbog toga ali jebiga naletio si na debile....toga ima svugdje.....a najkritičnije je na glavnom....to stoji.... |
![]() |
![]() |
#1442 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1444 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
meni je isto frend 8 mjeseci zivio u Brazilu (o kojem gradu je tocno rijec nisam siguran pa necu ni govorit). Sa frednovima je bio vani, jeli su u nekom restoranu, i ode on van zapalit. Izađe van i gleda gdje ce, i odluci otic preko ceste na klupu se sjest. Frendovi kroz par minuta izasli van traziti ga, i vide ga preko puta i pocne galama, pa jel normalan, da ak vec ide van zapalit nek stoji direkt ispred restorana (pokraj naoruzanog zastitara) jer ce ga netko opljackat ili otet. Također kaže da vecina lokacija koje drže lovu imaju barem jednu naoružanu osobu koja stražari. - cak i pekarnica zna imat zastitara. Također kad se vratio, trebalo mu je vremena da se opet navikne da je moguce da se nas par secemo po kvartu u cca 23 i pricamo a da se ne moramo bojati da nas netko napadne ili opljacka. za klopu je rekao da je odlicna, da je odnos reklama i porcija suprotan nego kod nas - da na reklami izgleda manje nego kaj je u stvarnosti. I spomeno je nekakav njihov ko topljeni sir koji stavljaju na sve i svasta te je odlican. |
![]() |
![]() |
#1445 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Rekao bih ipak da je puno gore za purgere u Splitu ![]()
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 27.05.2014. u 14:14. |
|
![]() |
![]() |
#1446 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() Uostalom, napisao je čovjek iz prve ruke, koji je SADA u ovom trenutku u Sao Paulu dojmove, a našli ga se ljudi komentirati koji valjda nikad nisu bili tamo ![]()
![]() |
![]() |
#1447 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Pa velim, u favelama SP vjerojatno živi polovica broja stanovnika RH ![]()
![]() |
#1448 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ako nalete na huligane i fanatike koji ce se citavu vjecnost svadat jel bolji Hajduk ili Dinamo i koji ce se tuc kad god se ukaze prilika onda - da. Ljudi u Dalmaciji su uvijek ljubazni i spremni pomoc, bez obzira iz kojeg dijela Hrvatske bio. Iz osobnog iskustva znam da je tako i u ostalim djelovima Lijepe nase. |
![]() |
![]() |
#1449 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Moj frend je na razmjeni studenata u Meksiku imao cimericu iz Brazila. Pohvalila se da su je opljackali ispred kuce ![]() A u Meksiku kaze ne smijes vozit auto bolji od lade, zna se tko moze vozit novi auto. Ugl jako puno ovisi od grada do grada. |
![]() |
![]() |
#1450 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Mene fascinira kako nema takvih stvari u Kini ili Sjevernoj Koreji. Ta demokratija, samo štete bude. Ali da BOPE je zakon, nek njima dođu pa neka vrše nasilje ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1451 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Mislim da je Brazil još mila majka nasprom Meksika (bar pojedinih dijelova).
#1452 | |
Premium
|
Citiraj:
Mislim da je sve to malo preuvelicano, kretena uvijek ima ali netreba globalizirati ![]()
![]() |
#1453 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() I nebu ti nikad torcidaš pravi išao štetu na autu raditi(iako im je u novije vrijeme kamena sa ramena postao nacionalni sport na autocestama). Sa Splitom je problem velikog broja neukih,siromašnih i narkomana koji takve stvari rade. Ja ne pamtim,oko Kvatrića i Šalate da su ijedne splitske tablice nahebale na dan derbija. A ako se već i ulovio kombi,čekalo se ekipu,ne iživljavalo na kombiju. ![]() Al ono šta sam zamjetio u godinama svojeg izlaženja,a ono traje od završetka rata do danas,ZG je postao full siguran grad za kretat se u bilo koje vrijeme na većini mjesta ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1454 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
![]() Mislim da je Hrvatistan sigurniji, po danu, od velikog broja država. |
|
![]() |
![]() |
#1455 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Ali da, u Parizu sam izgubio živaca koliko sam onih dosadnih prodavača hakunamatata narukvica odgurao od sebe. Svuda moš dobit po lampi, pa i kod mene u Karlovcu. Sve ovisi kakve si sreće da naletiš na pravu budalu. |
|
![]() |
![]() |
#1456 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
#1457 |
Premium
|
Srna - Ćorluka - Šifo - Pranjić Izgleda da je to obrana koje uigrava Kovač http://www.index.hr/sp2014/clanak/i-...l-/749899.aspx Malo sam iznenađen da će pretpostaviti Šifu Lovrenu, ali ajde ![]() Sunce im kalajsano, naši izbornici nikako da shvate da Pranjić nije bek ![]() Šta mislite, tko će otpast s liste? Po meni Močinić, Pašalić, Čop
#1458 |
Guest
|
oni odroni od klubova sa cecama-mecama su jedina ljaga na Zagrebu, inace je, to je danas stvarno jedan od sigurnijih gradova u EU. Za razliku od 90 tih i izlazaka tada..svako malo pi..rije. |
![]() |
#1459 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Srna - Schildenfeld - Lovren - Pranjic. |
|
![]() |
![]() |
#1460 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Raspored igranja tekmi
![]() |
#1461 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Njima je očito bitno da igrač koji igra lijevom igra na lijevoj strani. Valjda bi i Šukera stavili na beka... Kaj fali Bubnjiću? Mislim, realna je činjenica kojeg god igrača stavili na tu poziciju, svi bi kiksali. Daj onda šansu mlađem i gradi repku na tome ako već mali ima potencijala.
#1462 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1463 |
Premium
|
Ako se već traži rješenje - imamo već isprobano. Ćorluka je protiv Turske na poziciji lijevog beka odigrao izvrsnu partiju, upisao asistenciju i gol. Jest da je to bilo prije tri godine, ali...
#1465 | |
Premium
|
Citiraj:
Nisam siguran da će Kovač htjet eksperimentirat s Bubnjićem na turniru. Dečko nikad to nije igrao, a ovo je ipak malo prevažan turnir za takve eksperimente. Ćorluka i Pranjić su već isprobani i manje više se zna što se od njih može očekivati.
![]() |
#1467 | |
Premium
|
Citiraj:
Znam, da. Samo ja bi radije Ćorluku stavio protiv Brazila. Spor je, ali je tehnički jako dobro potkovan, i više prati obrambene obaveze od Pranjića. Nemojmo zaboravit da će po toj strani Alves igrat ![]() Pranjić na beku... Odmah se sjetim Engleske i štrecne me oko srca ![]() Mada mi je tak jasno da Pranjić ne može igrati u vezi uz plejadu kreativaca koje za te pozicije imamo.
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 28.05.2014. u 09:22. |
|
![]() |
![]() |
#1470 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
|
|
Oglas