|
![]() |
#1441 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Mrzim igrat Dotu ![]()
![]() |
#1442 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 04.06.2013. u 18:45. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1443 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
ja ju mrzim jer je zarazna debelo kad su izasle prve 6.0x verzije pa do 6.35 mi je pojela godinu ako ne 2 zivota onda sam probao se na kratko vratiti oko verzije 6.5x pa osla opet godina i pol a najvise sam ju poceo mrziti kad je taj ajsfrog poceo mixati aghanim na ne-int herojima i kad je usrao neke heroje a druge napravio pre pre jakima no ni tu nije stao pa je i s itemima poceo gluposti raditi sad kolko tolko malo pratim vidim da je bristlebacka tolko nabio da mu ni netreba dmg item a tranquil boots kolko su jadni bili sad ih je jos ojadnio sa onih 20 movement speed kad prestanu raditi
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#1445 |
~~~
|
ma je dupe prdne 3 puta na lvl 3 prdac ima oko +60 dmg, koliko ti samo to ustedi na sakupljanju itema + šmrklji ubojit je sad sad ti je prioritet samo mu dic magic resist i pumpat mu HP
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#1446 |
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
ma malo se šalim s bristleom, beštija je on kad se zaleti na nekoga solo jadnika bez escapea, al imho jednostavno nije dovoljno koristan heroj (šta se vidi iz toga koliko ga se picka), najslabija tocka su mu teamfightovi gdje je sve gotovo u par sekundi, a njemu stvarno treba dok se ne zalaufa vremena... danas sam otisa na garenu nakon pitajboga koliko - pick techiese malo za gušt - osjetit opet ono kad first blood napraviš kad ti neka budala naleti na mine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1447 |
~~~
|
meni fale dani kad techies nije davao zvuk (bar u warcraft3 doti) za suicid pa si mogao pagotovo njubarama bezveze pric i 2 okinut odjednom :P
![]() |
![]() |
![]() |
#1448 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Pozdrav! Evo konačno mislio počet igrat dotu ali sam naletio na problem. Poslao mi frend invite ali se nikako nemogu spojit na Steam da downloadam igru. Naime trenutno sam spojen na carnetovu mrežu u studentskom domu i mislim da je tu problem. Svaki put kad se pokušam ulogirat izbaci mi poruku: "It appears that you are not currently connected to the internet, or that your internet connection is not configured correctly for Steam." i ode mi u offline mod dok mi doma radi sve kak spada. Zanima me da li je netko imao sličan problem i kako ga riješiti? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1449 |
~~~
|
ajd nek mi neko rekne sta je poboljsano na Spirit breakeru ? neki lik mi spomenuo da su ga buffali nesto
![]() |
![]() |
![]() |
#1450 |
Premium
|
Spirit Breaker - Charge of Darkness will now also Greater Bash its target Instead of only affecting those it runs through, it now also affects the target as well. The Greater Bash portion of Charge of Darkness will go through BKB, since Greater Bash goes through BKB. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1451 |
~~~
|
falja ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1453 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1454 |
~~~
|
e sto mrzim kad lik pretvori aure u aktivni spell to me prvo iziritiralo u novijim verzijama ko i globalne aure ; a vidi Lion CD sa aghanimom... 20 sekundi..., ovo je cisti primjer ne-balansiranja, i nekuzim cemu to lik radi... ko i ovo: Bloodstone: Can be activated to instantly kill yourself , vrlo exploitabilno, udaris meku i jedan int sam malo hp-a se zrtvuje da heala druge pagotovo sad kad bloodstone pocinje sa 8 chargeva
![]() |
![]() |
![]() |
#1455 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Pa da mu je CD na ulti 5 sec sta mu to znaci kad mu je mana pool tolko jadan da ne moze bacit 2 puta ![]() Osim ako ima dobru farmu, a ako ima dobru farmu onda je carry kojeg babysitta popusio pa je ukenjo team ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1456 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Iskreno ne znam kako tako skup item exploitas, mislim da kad se ubijes s tim je prakticki deny. A promjene su tu jer su neki heroji postali prezastupljeni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1457 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo malo pregledniji changelog: http://www.playdota.com/changelogs/6.78 Gem postaje neuništiv. A najviše mi je upala u oko promjena ulti za Dooma i Omnia kad se kupi aganims: "Aghanim's Doom duration doesn't count down while the target is within 550 range of Doombringer" |
![]() |
![]() |
![]() |
#1458 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Bitno da je magnus nerfan, vidjet ćemo samo da li dovoljno. Ovo za dooma i omnija, nije ništa drugo nego da im se malo digne popularnost, jer su na papiru super heroji a u realnosti ih nitko nepicka jer nisu uvijek baš tako super. Za liona se slažem, ako si suport svejedno si nemozes priustit aganima, a aganim plus blodstone još manje. Takav lion je samo jako loša kopija nyx-a, i nema smisla ići lionu takav build uz nyx-a. @HumWeed Pa i prije je bloodstone hilao tvoje ako si krepao, samo sad imaš više kontrole nad tim. A ako si int, velika je vjerojatnost da bi krepao i inače ![]() Nitko nekomentira promjene na Necru?
![]() |
#1459 |
Premium
|
Uf sto je teze igrat mečku bez armleta sad ![]() ![]() Nema nikakav earlygame presence iako sam imao maelstrom u 10oj ![]()
![]() |
#1460 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ma, aganim na doom-u je smece za lategame, jos nije bilo dugog meča u kojem nisam prodal aganim jer mi je vise koristil neki drugi item i 2x silence ![]() bloodstone - meni glupost, micanje deny sa double edge na centu i jos nekih skillova jer se moze previse iskoristavati i onda stavi konj item gdi mores sa full hp sam sebe deny scepter na lionu je retardirano, bolje nabij blink, hex, travels, shiva ak imas para ili blink i wardaj mapu ko da nema sutra ak si timski igrac ![]() @pupo neznam kak je omni na d2, al na d1 je i prije ovog buff-a bio prejak i dosta popularan za single short lane ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1461 | |||
~~~
|
Citiraj:
ja nikad ni nisam njemu pravio aghanim jer je neisplativ bolje mi napravit dagon lvl 1 koji rukne 400 dmg nego aghanim koji pozdere mane a da mu samo +200 dmg Citiraj:
samog sebe zrtvujes da hilas druge iz svog teama ili bas deny ako nezelis da te neki heroj koji te goni ubije - a posto sad pocinje sa 8 charga, znaci da se revivas brzo i negubis puno love Citiraj:
pagotovo onaj koji si nabije 10 ili vise chargeva (sto sad nije problem kad su povisili startnih 8) pa ga boli dupe za deny jedino sto mi se svidja iz novog changeloga je ulti od Silencera i Ancient Apparition-a (njega su vec davno trebali dat na listu) cak bi volio i da treant dobije aghanim buff a ovo od Arthas-a je prebolesno ko i Lucifer, s njim samo trebas trcat uz neprijatelja i Doom ce trajat dovjeka znaci nabijes mu lothara i trcis ![]()
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1463 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Hum, samo sto zaboravljas, sto vise budes sebe okidao, manje ćeš chargeva imat. Pa treba balansirat, mislim ako ces krepat svejedno ti je, al puko okidanje bilo kad - malo sutra. Neisplativo jer ces brzo potrosit chargeve. Da sad negovorim kak je BS cisti booster bez gotovo ikakvih + statsa dok ga nesastavis do kraja. A cijena nije mala da ga sastavljas iz zabave s nekim suportom. Po meni, nije to neka kriticna promjena. Veca promjena je echo slam na taurenu. Bit ce pravi party u gameu vs PL ![]()
![]() |
#1464 |
Premium
|
ma pl je postao situational pick, nije klasican carry kao am, vec vise splitpush carry. njega je pojeo onaj fix buga sa quelling bladeom
![]() |
#1466 |
Jedem skoro svaki dan.
Datum registracije: Mar 2011
|
Zaboravljate da ima cooldown od punih 5 minuta na suicide. ![]() I upotreba je stvarno situational, meni pada na pamet npr imat leshraca koji u team fightu ostane bez mane, dakle dalje je beskoristan, efektnije mu je ubit se i healat za pun k. ostale oko sebe i kupit se nazad ukoliko može, nego da okolo šeta beskoristan.
![]() |
#1467 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1468 |
~~~
|
ja nekuzim to, zasto bi ukljucio hilanje koje po komentaru tamo se VRATI nakon nekog vremena, ak on vec ima Vampiric Aura iako ok kuzim da vamp.aura uzima % od dmg a ovo od HP al mi glupo i nema smisla lakse mi nabit Armlet i jos MKB pa nek krita+vamp aura neg ovaj glupi HP heal koj vrati nazad neprijatelju
![]() |
![]() |
![]() |
#1469 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Naletio na ovo jutros; http://skyride.org/dota-2-config-generator/ Za sve one kojima CFG nesto znaci a ne da im se rucno slagat ili ne znaju da se uopce tako sto moze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1470 |
Happy hippo
Datum registracije: Feb 2009
|
Imas i macroe za dotu. invoker macros etc. Po meni to unistava igru... |
![]() |
![]() |
|
|