|
![]() |
#1441 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Dajte neke tipove za yoricka, čitam http://www.lolking.net/guides/94439 planiram ga danas malo igrati |
![]() |
![]() |
![]() |
#1442 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Da, mojih para ![]() Yorick, prvo Tear, onda Manamune, pa Spirit visage, pa dalje po izboru. Tenkaš se ko prasac, maxaš R-E-W-Q, ako su ti svi duhići aktivni, imaš dodatni armor i att dmg, ultaš na adc-a, sa Alt upravljaš istim... i to je to. Vrlo zajeban champ.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1443 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Rune: standardne Bruiser/ADC rune ili plave Magic Resist po levelu ako su gadniji po pitanju APa u late gameu Masteries: 9-21-0, u S3 se po meni ne isplati bas 0-13-17 na njega ili 0-21-9 Itemi: Cyristline Flask, Ward, HP ili Mana potovi ili ako si sigurniji u sebe ili ako nemaju nekog junglera koji se inace fokusira na top lane, onda Faerie Charm start. Rushaj Tear of the Goddess i pocinji stackat to. Ne kupuj Manamune tako dugo dok ti nije nastackano jer inace bacas gold u nista. Ako si protiv heavy AD championa, Randuins, ako je AP Spirit Visage. Warmog ako imaju neki gadan mix obojeg (npr. Elise top i jarvan jungla). Itemi koji te zanimaju su: Manamune, Spirit Visage, Locket of the Iron Solari, Warmogs, TF ili Gauntlet i Randuins. Cipele naravno koje vec trebaju, tu nema filozofije. Skillovi: Standardno: Max E -> W -> Q i ulti kad vec mozes. Protiv divera i likova koji nisu brzi ili nemaju neki zesci escape spell, Q prije W. U team fightu uvijek probas sva tri duha imat na protivnicima i drzi se blizu svojeg ADCa ili APa ako je neki hyper carry (ryze) ili Cassio. Na lejnu probaj bejtat protivnika na svoj tower ili junglera i top lane. Tonu killova sam dobio na tu foru jer ljudi cesto podcijene tower hug Yoricka ![]() Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 12.04.2013. u 17:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1444 |
Premium
|
Ček ček...s ALT upravljam ulti? zašto sam ja mislio da ako sam ja npr ADC, a Yorick me zaulta...ja umrem, oživim na 10 sec, koristim sve što imam i opet umrem. i yorick može sam sebe zaultati čak i ako je živ, i onda imati 2 yoricka da lupaju jednog? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1445 | |
Premium
|
Moze upravljat nekime ako je ta osoba jos ziva. Npr. ti ultas Vayne i ako je ona ziva, imat cete dvije Vayne u timu, jednom upravljas ti (kopijom), a drugom... ona sama jel' ![]() ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1446 |
Premium
|
Što znači, da imam nafidanu vayne ili tristanu u timu, bolje napočetku zaultati pa imati 2 brutalna hyper ADCa? ![]() ili ako me napadne jungler, a tu je i moj jungler, onda zaultam svog junglera kako bi bilo 3vs2 ? (3 nas, jel) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1448 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1450 |
Premium
|
Kk, i mislim da je vrijeme da opet igram AP Yi...zaboravili na njega, a dobar je i dalje.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1451 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1454 |
Premium
|
Uzeo sam si sada ovaj novi skin za Blitza, jer će poskupiti..fora je, uzeo ga u ranked, nisam ga igrao ima masu vremena..ali to je ono, late game jedan dobar pull i gg drugi put uzeo katu mi imamo amumu i sonu oni malphite tko prvi lenda ult u 35-40min je gg cait bila nafidana, ufurala se, amumu je uhvaito, sona flash i ult, ja skočio i ult i bilo je onda gg |
![]() |
![]() |
![]() |
#1456 |
Premium
|
LOL koji je ovo Yorick troll igrao protiv J4 na topu...završio gejm 19 / 1 / 6, napravio unofficial penta...išao 1vs3 kada asm bio na pola hpa i rasturao ![]() http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history bude se prikazalo...išao sam na last whisper nakraju ![]() lajka mi se jer se osjećam kao tenk kada idem u njih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1457 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Jedan game, prvobitno stanje 69 bodova, krajnje stanje nakon pobjede, 97 LS zaključite sami ![]() i da, kako me to jebe kad dođem na 97 pa mi jedna pobjeda treba za 3 boda, to su drame ![]()
![]() |
![]() |
#1459 |
Premium
|
Zadnje vrijeme mi nekak ide, ajde da pokvarimo to.. Vikend ![]() EDIT1: Vi (ja) top, vs ad nida.. 2:4 sam imao, ali srušio turret i pobjedili smo. Moj turret do kraja meča nije bio srušen. Cait mi je par puta ks, ali nema veze. Super meč. EDIT2: Drugi meč, garen (ja) vs xin... Pojeo me prvih 10 min, čak je uspio mene s 50% hp i udyra s 30% np ubiiti, za double. Ali sam kupio warmong i sunfire, završio 3:4:20 i gg ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 13.04.2013. u 11:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1462 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Guls, ja te isto nisam vidio :/ ali su me jučer zeznuli, rekli da čekamo jednog, ja čekam, ne idem igrait s frendovima, i onda vidim da je ekipa u queue :/ ...dobro, odigrao 2 rankeda i winao, pa je bilo ok ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1464 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
mogel si se meni javiti ![]() ja sam do pol 8 ujutro igral ![]()
![]() |
![]() |
#1467 | ||
Premium
|
paaaaaaanda mu je nick ![]() Super player ![]() Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() Ja sam drmal do pol 2 ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1468 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1470 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
onda opet nick ![]() paaaaaaanda ![]() ja još uvijek u SIV, 90 bodova, nadam se da ću danas riješiti više tu promociju ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|