|
![]() |
#14492 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14493 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14494 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Titl za sada samo engleski. Jako sporo posuđivanje. Dostupno u lokalnoj videoteci pa tko želi pogledati, dijelim.
![]() |
![]() |
#14495 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
![]() |
#14497 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
s05 expanse prerastegnuto lagano ide iz super ideje i ostvarenja u vodicu |
![]() |
![]() |
![]() |
#14498 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Ne znam zašto pišete da ide nizbrdo kad je serija snimljena gotovo točno kao i sve prethodne sezone, više-manje po knjizi. Izuzev dva-tri bitnija događaja koja su malo promijenjena ili vremenski pomaknuta, sve je gotovo identično kao u knjizi, od emocionalno bitnih scena pa sve do prikaza kako se neki događaj dogodio u knjizi. Zapanjilo me čak koliko su neke detalje prikazali iz knjige koji su mi ponovno na pamet pali tek kad sam ih vidio u seriji sad. Sve sezone su išle tako dosad pa tako i ova, ne znam čemu sad čuđenje. Kad sam pročitao petu knjigu, baš je prva pomisao koju sam imao na kraju bila “vau, sumnjam da će se ovo svidjeti fanovima serije” ![]() Inače mi je to s emocijama stvarno fascinantno, ako ih nema onda su likovi plastični, ako ih ima onda su pekmezasti. Još nisam vidio ni jednu seriju di su gledatelji bili zadovoljni s emocijama, ne znam jesu li drugi toliko osjetljivi na to, jesam li ja neosjetljiv na to ili je nešto treće. Zadnje izmijenjeno od: Exomaniac. 28.02.2021. u 16:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14499 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Samo ti prijatelju citaj knjigu(pohvalno) i usporeduj ljepo je to kad imas vremena za to ,ali govorimo o seriji i sezoni koja nije blizu prijasnjih sezona ,cinjenica da je meni sezona losa i gotovo ne treba sad to shvacat kao gospel. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#14500 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Možda mi je negdje promaklo ... mislim da u knjizi brodovi ubrzavaju 8-9G dok je serija svedena uglavnom na 1G?! Tehnologija brodova i puta od točke A do točke B je prikazana onako kako bi to po svim pretpostavkama trebalo biti u nekoj našoj budućnosti kad dostignemo taj nivo razvoja. Kako u svemiru nema trenja i otpora gibanju tijela, teoretski, brodovi će prvu polovicu puta konstantno ubrzavali, a drugu polovicu će morati usporavati istom silom akcije kojom su ubrzavali. Da bi se brodovi mogli zaustaviti, rotiraju ih za 180° s motorom naprijed i kontraakcijom izazivaju usporavanje koje traje cijelu drugu polovicu puta.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14501 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
1g je standardno, Belter brodovi standardno ubrzavaju sa oko 0.3g koliko je obično i ona spin gravitacija asteroida. A onda ako treba ići brže od toga se koriste kokteli lijekova koji pomažu s održavanjem svijesti pri većim akceleracijama. A bilo je i u seriji scena s takvim akceleracijama, prvo mi pada na pamet sezona dva i potjera tamo jedna. A bilo je i u zadnjoj sezoni scena u Razorbacku. Nema smisla ići brže od standardnih gravitacija jer tad kao troše više goriva i moraju koristiti te koktele lijekova koji ipak imaju neke posljedice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14503 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
još da kažeš koja je to serija... mislim da je 345596884 puta rečene da se ne stavljaju takvi linkovi, ali dobro, ti si duže ovdje pa ti neću srat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14504 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#14506 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Prva i četvrta su mi bile top, ostale oke. Vidjet ćemo kakva je šesta, ali manje više serija drži kvalitetu cijelo vrijeme Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14508 |
Guest
|
super hvala svima ![]() |
![]() |
![]() |
#14510 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#14511 |
Premium
Datum registracije: Mar 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14516 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Da, steta. S01 mi je bila vrhunska (pogledao je dvaput), ali S02 je imho teski flop i pogledao sam je tek nedavno nakon duuugog odbijanja. Bolje da nisam. Zato sam krenuo s knjigama pa cemo vidjeti...
![]() |
![]() |
#14519 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#14520 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Osim zadnje sezone, propustio si stvarno dobru tv seriju. Ja isto nisam gledao odmah, kad su svi pricali o GoT, jer nisam bas fan phantasy, zmajevia i slicnog. Poceo sam gledati kad je 4. ili 5. sezona vec bila vani. Kvaliteta je pocela padati kad vise nije bilo knjiga nego su snimali po natuknicama.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|