|
![]() |
#1411 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() |
#1412 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Steta kaj nepise o cemu ce se raditi ili koje dobace biti , nadam se da ne "bliska" buducnost
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1413 | |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() lal neznam zakaj tak brzo pucam, al sam klikcem ko budala i dere ![]() @ jucer sam isprobaval beretku i ovak izgleda ![]() http://rapidshare.com/files/74654153/barret.dm_1
![]() |
![]() |
#1415 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1416 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
pozdrav
Evo imam zamolbu ako netko može da mi napiše podatke kome trebam uplatiti i gdje na opču uplatnicu(što jednostavnije to bolje ) glede servera za Cod 4 pogubio podatke rušeči winse a nemogu se logirati jer stranica več 2 dana neradi??? ![]() Može i na mail bilo gdje(nevolim biti dužan, a mirovina sjela ![]() Unaprijed hvala. EDIT:izgleda ništa od božičnice vjerojatno ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 06.12.2007. u 15:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1417 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
tj. konkretno http://www.cod2you.com/forum/index.php?topic=1041.0
![]() |
![]() |
#1420 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
Nisu preskočili CoD3 jer je samo izašo na PS2 ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1424 |
Premium
|
![]() |
#1426 |
Banned
|
pozdrav
Da na tu adresu sam mislio nisam mogao uopče otvoriti evo skroz ovo piše: CoD2You. Sorry. The site is offline due to maintenance. Try again later. ![]() Sad probao ove linkove što si postao i rade neznam zašto??? ali nije bitno sutra ču izvršiti uplatu na navedeni račun u toku dana. ![]() Pozdrav i hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1428 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Frka frka frka... Malo sam si instalirao COD4 i pržio na netu, 10ak dana više manje sve OK (taman sam se naložio) osim jednog GUID bana koji je brzo sređen, al sad mi je iskočio PB i žali se na AIMBOT a ništa takvog slično instaliravao nisam, pa me konstantno izbacuje... WTF? Povezano je sa CDkeyem ili?
![]() |
#1429 |
Banned
|
pozdrav
Imam problem sljedeče naravi promjenio sam rezoluciju na 1280x1024 i max.fps na 100 i probao igrati CoD i izbaci mi sljedeče"shit": http://img153.imageshack.us/img153/258/problemfq1.jpg U čemu je problem i kako ga rješiti??? ako se može naravno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1432 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
ah MM ti opet imaš server koji nisu za nas obične smrtnike ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 07.12.2007. u 01:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1433 | |
Neradnik
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1434 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Jel možda zato da se možeš qurčiti sa scoreom?Ili kaj? AK te preveć ubijaju, izvježbaj se, ihgraj na llakšim serverima d adobiješ osjećaj pa polako igraj na boljima. Prati kak ljudi igraju naučiš nekaj. mene nema na RC serveru jer nevolim SD i loš sam u tome, al da ću sad zbog toga cheat denut??NIKADA! ( zmaj ajd mi pošlji onaj aimhrast kaj ti je MM poslao ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1435 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() bed jelda... "oni" su uvijek u prednosti ... ja sam odlučio da se više neću žalit jer se po tom pitanju neće u budućnosti ništa promjenit... EDIT: Njemu piše kicked for 2 minutes ?!?! o bože,eto njega nakon 2 minute nazad ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1436 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
stvarno je taj PB za ****c ...mani nekad radi ok a ponekad se ne mogu spojiti niti na jedan server ...nemam pojma sta uglavnom nesto PB sere ...mislio sam prestati uopce igrati to dok ne dobijem orginal key ....aji hebi ga sad s 8800GT na full detaljima nemam uopce ideje da prestanem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1437 | |
Neradnik
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1438 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
e ovako,i ja sam primjetio jedan zanimljiv cheat.igrao sam mislim na onim bosanskim serverima i mislim da sam bio amerikenjac i lik se zvao delux (protivnik) i nitko ga nije mogao ubit...zašto? jer je imao istu odjeću kao mi amerikenjci...pucaš po njemu ali nemožeš ga ubit a i mnogi drugi su to primjetili |
![]() |
![]() |
![]() |
#1439 | |
Neradnik
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1440 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
ma nije spajperist 100%. vidim da ga neprijatelja na radaru i kao idem ga ubit i vidim da je kao moj?WTF! i idem je ipak po njemu pucat,i pokaže se onaj aim(kao da ga pogađam) ali ništa,čudno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|