Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP > A1
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.04.2008., 22:37   #1411
tomifish2002
Honda Prelude 2.0i driver

tomifish2002's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor rocky6 Pregled postova
Hm..zivi bili pa vidjeli, najvise me privuklo to kaj nema ugovorne obveze, odmah sam zvao sluzbu za korisnike da mi sve to potvrde i potvrdili su. Flat telefon za stalno, 4Mbit za stalno i te ostale djidje. E sad zamisli da se desi da svima vama dignu brzinu na 8 ili 16Mbita a ja ostanem na 4Mbit... LOL. Iskreno ne treba mi vise.
rocky , tebe sad totalno mrzimo , nadam se da ti je to jasno

tomifish2002 je offline   Reply With Quote
Staro 27.04.2008., 22:49   #1412
rocky6
Adriaaaaaan....
Moj komp

rocky6's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor tomifish2002 Pregled postova
rocky , tebe sad totalno mrzimo , nadam se da ti je to jasno

Ma bit ce to ok, kazem, mene kao novog korisnika ne mogu sjebat nikako jer imam opciju da odmah raskinem ugovor (to im ne odgovara) a vas ne mogu ostavit tak da visite. Tak da nadajmo se svi najboljem.

Oglas
Staro 27.04.2008., 22:53   #1413
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
wtf? duplo veća brzina za istu lovu kojuu ja plaćam? i još 500kn popusta na račune? fakat se više isplati raskinut ugovor i onda na novi. mada su me te svinje u zadnje vrijeme tolko puta razočarale s razno raznim problemima da ozbiljno razmišljam vratiti se na iskon nakon isteka ugovora...

još jedan veliki minus za amis - tako odyebati stare korisnike...
Staro 28.04.2008., 00:29   #1414
marauder16
upgrading...
Moj komp

slazem se s kolegom tomifishem, definitivno nam nisi sad najdrazi

ma dici ce oni nama brzine, i opet cemo mi hvalit amis, nisu valjda postali ko t-com-ovci...
Staro 28.04.2008., 02:05   #1415
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Toliko o tome da ce uvijek svaki ISP pratiti konkurenciju.

Cigane se, a imaju 10gbitni link, nevjerojatno.

Trenutacno ako govorimo o vecim brzinama su skuplji od T-coma.
Bono je offline   Reply With Quote
Staro 28.04.2008., 11:47   #1416
sulaco
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
evo sad sam ih zvao u vezi "brige" o starim korisnicima koji su ih financirali dok su startali, kaže maja iz szk da od 5. mj. kreće nešto i za nas stare, sa sljedećim računom dolazi ponuda i od svibnja će bit info na netu, zlo mi je kad vidim uvijete za nove korisnike a ja sam pod ugovorom i plaćam 262kn za 4mb......lol
još je rekla da slobodno izrazim svoje nazadovoljstvo na reklamacije@amis.hr - navali narode....lol

Zadnje izmijenjeno od: sulaco. 28.04.2008. u 11:49. Razlog: dopuna
sulaco je offline   Reply With Quote
Staro 28.04.2008., 12:29   #1417
pigo1973
Premium
Moj komp

pigo1973's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
wtf? duplo veća brzina za istu lovu kojuu ja plaćam? i još 500kn popusta na račune? fakat se više isplati raskinut ugovor i onda na novi. mada su me te svinje u zadnje vrijeme tolko puta razočarale s razno raznim problemima da ozbiljno razmišljam vratiti se na iskon nakon isteka ugovora...

još jedan veliki minus za amis - tako odyebati stare korisnike...

Pa kaj je vama ljudi... smanjiti ce cijene, povecati brzine i sve će biti ok.
Što plačete za 1 mjesec i 100 kn uštede, kad ste sa Amisom već svi do sada ušparali??? .... preko 1000kn svaki.
Drugo, opcija za free zvanje fiksnih brojeva traje već skoro godinu i vjerojatno ce ostati zauvijek.
Treće, odite na Iskon slobodno... samo pogledajte prije recimo hr.org.iskon ili neke postove tu na grupi... ono, sretno vam bilo.
Neki ljudi bi ovdje stvarno kruha preko pogače...

Toliko!!!!
Staro 28.04.2008., 12:34   #1418
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Citiraj:
Autor pigo1973 Pregled postova
Što plačete za 1 mjesec i 100 kn uštede, kad ste sa Amisom već svi do sada ušparali??? .... preko 1000kn svaki.
Drugo, opcija za free zvanje fiksnih brojeva traje već skoro godinu i vjerojatno ce ostati zauvijek.
Treće, odite na Iskon slobodno... samo pogledajte prije recimo hr.org.iskon ili neke postove tu na grupi... ono, sretno vam bilo.

Toliko!!!!
Procitaj par stranica ispred prije nego uletis ko padobranac.
tomifish2002 je zvao Amis i rekli su mu da ce produziti starim korisnicima telefoniranje, ali da do jeseni nece dirati brzine.

A koliko sam ustedio, prije sam imao isdn pa sam placao 139kn internet nisam placao jer mi frend radi u T-comu, sada placam 200kn za 2mbit i dvije telefonske linije.

Zadnje izmijenjeno od: Bono. 28.04.2008. u 12:45.
Staro 28.04.2008., 12:46   #1419
pigo1973
Premium
Moj komp

pigo1973's Avatar

Da... nece dizati brzine... spustit ce cijene... procitaj ti par postova prije... 01.05.... padobranac! Nakraju, da eto i ja nekog nazovem... zvao sam SZK i kažu da i za stare spremaju pogodnosti. Nadalje, kud brzine uopće više i mogu ići na ovim našim paricama.
Ja rađe imam stabilnih 4Mbit/s nego nestabilnih 10... eto toliko... tko ne vjeruje, neka zove. Ja sam svejedno stava da sam na Amisu od kad sam kod njih uštedio preko 1500 kn i da me sad mjesec - dva po skupljoj (upitno skupljoj) tarifi ne tangira ni 2 posto.
A kome nevalja nek se vrati na T-Scum... tam je sve fino ciklamen boje, a i 3 puta ulaziš u šupak...ovaj bubanj!!!
Staro 28.04.2008., 14:14   #1420
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:

Toliko!!!!

Ajde malo smanji ton i vrijeđanja, pa pročitaj sve što sam napisao.
Prvi sam hvalio amis kad su stvari štimale, a kad ne štima uvijek ću reći kaj ne štima. U zadnje vrijeme više su nego česti prekidi u radu telefonije, resetiranja routera, padovi brzine, slovenski alternativni link. Niti jedna od tih stvari nije presudna za nezadovoljstvo, ali sve one zajedno u kratkom vremenskom periodu me čine vrlo nezadovoljnim. I onda vidim ovo za nove korisnike. Znakovito je i to da tu akciju još nisu stavii na web. Nek ponude nešto i starim korisnicima, ali mogli su te akcije i pogodnosti istovremeno objaviti i staviti na web.

O kojoj ti uštedi od 1000 kn pričaš i kakav te t-com drži?

Moj susjed istu uslugu koju ja imam plaća nekoliko kuna skuplje, a svi ovi problemi koje sam gore naveo su mu nepoznati, a nije ni na t-comu ni na amisu. U odnosu na njega sam uštedio možda 50 kn...

Amis je kod nas prije godinu dana bio najbolja opcija, a sad ima u najmanju ruku jednako povoljnu konkurenciju.
Oglas

Oglas
Staro 28.04.2008., 15:22   #1421
rocky6
Adriaaaaaan....
Moj komp

rocky6's Avatar

<STYLE type="text/css">.wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #f5f5ff; background-image: none; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Arial; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 10pt; line-height: normal } p { margin: 0px; }</STYLE>Za razliku od T-coma ja cu mjesecno imati ustedu od cistih 200kn cak i malo vise, tako da nema sanse da se vracam na f***** T-com! Prijasnji racun skupa s telefonom mi je bio cca 400kn. Tak da viva la Amis*(valjda sam dobro napisao)
Staro 28.04.2008., 15:37   #1422
Filip7
Premium
Moj komp

Filip7's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
gle tebi je sad ljepo al oni neznaju za nase muke i da ocemo vecu brzinnu
Filip7 je offline   Reply With Quote
Staro 28.04.2008., 15:53   #1423
rocky6
Adriaaaaaan....
Moj komp

rocky6's Avatar

Citiraj:
Autor Filip7 Pregled postova
gle tebi je sad ljepo al oni neznaju za nase muke i da ocemo vecu brzinnu
Ma jeste se uspanicili bit ce brzine, pa nemogu ic prema dolje
Staro 28.04.2008., 22:54   #1424
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
poslao sam mail jucer navecer i danas mene zove zena, (da je bar bio tip da sam ga mogao spustiti odmah al hebiga) uglavnom ja sam joj opet rekao gle meni se vise isplati isplatiti ugovor vas raskinuti ga i ponovno uzet amis jer tko zna mozda za mjesec dva netko da bolju ponudu pa predjem jel... onda je ona rekla da istina ali nismo mi zaboravili stare korisnike BLA BLA BLA BLA kroz par dana ce biti i za sve stare korisnike nesto novo.

ja sam jos rekao da je totalno nefer i da ak neponude nesto da cu to i napraviti jer mene nezanima "vjernost" ili tak neka sranja vec brojevi.

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote
Staro 29.04.2008., 12:34   #1425
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Bas ste nezasitni , na t-comu su svi pljuvali promet , pa sad kad ste na amisu gdje je flat vam ne valja brzina i cijena , da ponude sve za 1kn mjesecno opet vam ne bi pasalo ...
Ugovore smo potpisali po tadasnjim uvjetima i ak nesto i spuste nam sad - to je sve njihova dobra volja , meni je ovih 170kn za stalno net i pricanje na telefon jako povoljno i nemam dilema oko prelaska na konkurenciju ...
Router je offline   Reply With Quote
Staro 29.04.2008., 14:10   #1426
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Router Pregled postova
...pricanje na telefon jako povoljno i nemam dilema oko prelaska na konkurenciju ...

Kako rekoh mene ti mukte razgovori na telefon (zna žena i po čuku vremena opalit) drže kod amiša
A vjerujem da će nešto opalit i za stare "mušterije".

Nego mene više brine ako i kad krenu sa IPTV-om na ovak opterečene kapacitete - jel bu net ošo u bananu ak ti sused to ima i slično...
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote
Staro 29.04.2008., 14:17   #1427
tomifish2002

tomifish2002's Avatar

Citiraj:
Autor MisterM Pregled postova
Kako rekoh mene ti mukte razgovori na telefon (zna žena i po čuku vremena opalit) drže kod amiša
A vjerujem da će nešto opalit i za stare "mušterije".

Nego mene više brine ako i kad krenu sa IPTV-om na ovak opterečene kapacitete - jel bu net ošo u bananu ak ti sused to ima i slično...
Da- budi siguran da će iptv ubit gradski backbone

ja bi ženu opalio da priča tak puno na telefon to ti je još jeftinije

Staro 29.04.2008., 14:24   #1428
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Citiraj:
ja bi ženu opalio da priča tak puno na telefon to ti je još jeftinije
Čuj - ak si oženjen znaš da pričaš gluposti a ako nisi onda buš saznal
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
Staro 29.04.2008., 14:28   #1429
marauder16
upgrading...
Moj komp

Citiraj:
Staro 29.04.2008., 15:54   #1430
Armand
192.168.0.1

Armand's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
A kome nevalja nek se vrati na T-Scum... tam je sve fino ciklamen boje, a i 3 puta ulaziš u šupak...ovaj bubanj!!!
Hitachi 80gb Sata2
Corsair HX520W
Linksys WRT54GL@Tomato 1.25.8515 RAF (Victek Mod)
Armand je offline   Reply With Quote
Staro 29.04.2008., 18:47   #1431
tomifish2002

tomifish2002's Avatar

Citiraj:
hehe nisam al ko da jesam gle sasvim je normalno da ti želiš biti u jednoj sobi a nju i telefon staviš u drugu sobu tak da je nemoraš gledat ni slušat i još ju nagovaraš da ide zvat frendice. i kužim da ju nebi ni štapom opalio a kamoli nečim drugim. to je jedan sasvim normalan i uobičajen brak

Staro 29.04.2008., 18:58   #1432
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Citiraj:
hehe nisam al ko da jesam gle sasvim je normalno da ti želiš biti u jednoj sobi a nju i telefon staviš u drugu sobu tak da je nemoraš gledat ni slušat i još ju nagovaraš da ide zvat frendice. i kužim da ju nebi ni štapom opalio a kamoli nečim drugim. to je jedan sasvim normalan i uobičajen brak
Ma samo te upozoravam da ne nastradaš jednog dana
Bolje ti je da odeš deminirat minska polja nego ženi slušalicu dirat
Staro 29.04.2008., 19:30   #1433
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Ma samo te upozoravam da ne nastradaš jednog dana
Bolje ti je da odeš deminirat minska polja nego ženi slušalicu dirat
Ma jednostavno odeš u router i isključiš telefon

i to je to, veliš joj da amis ima problema s telefonijom, ali nekim čudom internet normalno radi
Staro 29.04.2008., 21:57   #1434
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Ma jednostavno odeš u router i isključiš telefon

i to je to, veliš joj da amis ima problema s telefonijom, ali nekim čudom internet normalno radi
Vidim ja da tu vlada veliko neiskustvo kaj se tiče bračnog života
Jel uopče možeš zamisliti posljedice: zamisli zvuk bušilice koja ti probija mozak na par mjesta , , , ..........
Stvari kao "Stalno visiš na kompu!!!!" makar ga upalio samo na par minuta i slično.
Ne diraj lava/zmaja dok spava

A i ovak me svaki poziv košta samo 7 lipa.....
Staro 29.04.2008., 22:10   #1435
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
mister m lose si ti to izbazdario prije braka.....
Citiraj:
Bas ste nezasitni , na t-comu su svi pljuvali promet , pa sad kad ste na amisu gdje je flat vam ne valja brzina i cijena , da ponude sve za 1kn mjesecno opet vam ne bi pasalo ...
Ugovore smo potpisali po tadasnjim uvjetima i ak nesto i spuste nam sad - to je sve njihova dobra volja , meni je ovih 170kn za stalno net i pricanje na telefon jako povoljno i nemam dilema oko prelaska na konkurenciju ...
gle nije stvar da sam nezasitan vec njima nevalja racunica. ja bi presao preko toga da su im dali 500kn bonusa besplatno kokodakanje za stalno al kad im daju jos i duplo vecu brzinu e to mi nije uredu. tj boli me k jel je ili nije uredu ja sam bacio racunicu na papir i meni se isplati raskinuti ugovor i uzet njih ponovo po tim uvjetima i to je to.

kao sta sam vec rekao nema tu nikakve ljubavi ovo ono sve je stvar brojeva ili ti kuna koje ja zaradjujem.

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote
Staro 29.04.2008., 22:18   #1436
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor Codiac Pregled postova
mister m lose si ti to izbazdario prije braka.....

gle nije stvar da sam nezasitan vec njima nevalja racunica. ja bi presao preko toga da su im dali 500kn bonusa besplatno kokodakanje za stalno al kad im daju jos i duplo vecu brzinu e to mi nije uredu. tj boli me k jel je ili nije uredu ja sam bacio racunicu na papir i meni se isplati raskinuti ugovor i uzet njih ponovo po tim uvjetima i to je to.

kao sta sam vec rekao nema tu nikakve ljubavi ovo ono sve je stvar brojeva ili ti kuna koje ja zaradjujem.
Ak smo mi ( ovce ) potpisali ugovore po jednim uvjetim i tada su nam odgovarali - eh , nazalost to je to , nema tu puno filozofije ... kad na t-mobileu npr. rade akciju za privuci nove pretplatnike kao sad pa nude prvih 6 mjeseci da dobijes duplo svoju tarifu - e ja ne vidim da se javljaju stari pretplatnici da dobiju i oni to isto ... zato mi ovo jadikovanje , prigovaranje i bunjenje ne drzi vodu , jer sami smo si krivi ocito sto nismo cekali do sad da predjemo do sad na amis , jer da smo cekali do sad onda bi na t-comu ostavio jedno 4 puta vise nego sto sam ostavio 'zlocestom' amisu ...
Router je offline   Reply With Quote
Staro 29.04.2008., 22:35   #1437
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Citiraj:
Ak smo mi ( ovce ) potpisali ugovore po jednim uvjetim i tada su nam odgovarali - eh , nazalost to je to , nema tu puno filozofije ... kad na t-mobileu npr. rade akciju za privuci nove pretplatnike kao sad pa nude prvih 6 mjeseci da dobijes duplo svoju tarifu - e ja ne vidim da se javljaju stari pretplatnici da dobiju i oni to isto ... zato mi ovo jadikovanje , prigovaranje i bunjenje ne drzi vodu , jer sami smo si krivi ocito sto nismo cekali do sad da predjemo do sad na amis , jer da smo cekali do sad onda bi na t-comu ostavio jedno 4 puta vise nego sto sam ostavio 'zlocestom' amisu ...
Nova akcija tipa ove bonus 500kn > DA
Amis dijeli korisnike na stare i nove trajno! Stari 2mbit za 168kn, novi 4mbit za 168kn trajno.

To ne radi niti jedan isp, daju ti par mjeseci brzinu koliko ide veza i onda placas regularno ko stari korisnici.
A ovo sto Amis radi je diskriminacija i to je pokusao skrivecki napraviti sa lecima koji izgledaju ko da ih je malo dijete radilo.

Da li se je netko zalio kada su pravilacili korisnike sa 50% cijene prvih 6mj?
Naravno da nije jer je to uobicajena praksa kao kod t-mobile-a t-coma i ostalih, ali ovo odvajanje korisnika bome nije. Isto tako necu se zaliti sto nemaju ugovornu obvezu jer potpisuju novi ugovor sa novim uvijetima.

Staro 30.04.2008., 09:58   #1438
pigo1973
Premium
Moj komp

pigo1973's Avatar

Citiraj:
Autor Bono Pregled postova
Nova akcija tipa ove bonus 500kn > DA
Amis dijeli korisnike na stare i nove trajno! Stari 2mbit za 168kn, novi 4mbit za 168kn trajno.

To ne radi niti jedan isp, daju ti par mjeseci brzinu koliko ide veza i onda placas regularno ko stari korisnici.
A ovo sto Amis radi je diskriminacija i to je pokusao skrivecki napraviti sa lecima koji izgledaju ko da ih je malo dijete radilo.

Da li se je netko zalio kada su pravilacili korisnike sa 50% cijene prvih 6mj?
Naravno da nije jer je to uobicajena praksa kao kod t-mobile-a t-coma i ostalih, ali ovo odvajanje korisnika bome nije. Isto tako necu se zaliti sto nemaju ugovornu obvezu jer potpisuju novi ugovor sa novim uvijetima.

Ma vi ljudi stvarno niste normalni... nije prošlo ni 20 dana od akcije i vi već vidite da ćete idućih 100 godina biti na duplo skupljoj tarifi na Amisu. Sve priče o tome da će u 5. mjesecu biti nešto i za nas stare vama ne dopiru do mozga?!?!
Jer eto, propast ce svijet, zato sto cete vi mjesec, dva ili tri ili možda 6 koliko znaju trajati akcije, plaćati nešto što drugi dobiju u pola cijene....
Staro 30.04.2008., 10:11   #1439
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Citiraj:
Ma vi ljudi stvarno niste normalni... nije prošlo ni 20 dana od akcije i vi već vidite da ćete idućih 100 godina biti na duplo skupljoj tarifi na Amisu. Sve priče o tome da će u 5. mjesecu biti nešto i za nas stare vama ne dopiru do mozga?!?!
Jer eto, propast ce svijet, zato sto cete vi mjesec, dva ili tri ili možda 6 koliko znaju trajati akcije, plaćati nešto što drugi dobiju u pola cijene....
Proslo je puno vise od 20 dana, 1.4 je bio zadnji dan za potpisivanje uguvora ali to nije vazno. Nego pitanje da Amis je kod vecih brzina skuplji nego T-com, pa uz ovo nakupi se toga.
Bar kod mene uopce nije stvar u brzini nego u principu, da mi treba 4mbit uzeo bi ga, ali imam 40gb mjesecno sa tri susjeda skoro uopce ne skidam.
Staro 30.04.2008., 13:44   #1440
Sa_Stilom
Premium

Sa_Stilom's Avatar

Datum registracije: May 2006
Kad pogledaš ja sam WLAN platio 99 kn, a sad dodje 199kn...
Nije sve tako crno...
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno