|
![]() |
#1412 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Pogle kroz binokjularse i oznaci brod pa bu eksplodirao. Za ono moje sam skuzil treba ici u game explorer i tam mozes birat dx9 ili dx10 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1413 |
Premium
|
Trebaš ići dolje s broda i onda dalekozorom približit jedan dio broda (bit će ti označeno) i onda enter ili kaj već da dojde avion i minira brod... EDIT: koji imaju malo problema s trzanjem nek skinu natural mod, dobio sam duplo više frapova Zadnje izmijenjeno od: Reedy. 10.07.2008. u 11:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1416 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ok, u grafiki se vide male promjene, kod zraka sunca, teksture ljudi su bolje, ali to su sve sitnice... a taj maniac mode izgleda da ne radi, nema ništa više protivnika, nema aliena odmah od početka, nema više oružja, municije... možda ne radis verzijom 1.2? btw kao se vi taj mod skinuli, u obliku setup datoteke ili samo mape levela pa se onda kopiraju u instalacijski folder igre ...\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Game\Levels |
![]() |
![]() |
![]() |
#1418 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Ja evo igram po drugi put, al sad na delta težini.... Mogu reći da nisam primijetio neku veliku razliku u težini same igre, jedino što nema crosshaira i korejci pričaju na korejskom.... .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1420 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1421 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
i nevidi se kad bomba pada ![]() al je igra prelagana, prešo ju dok sam još intela imo ![]()
Intel G1610; ASUS B75M-LX Plus; 4096 MB; Intel HD; Hitachi 7K1000.C 500 GB; LG GH24NS95; Silverstone Strider Essential 400 W; Logitech K200; Logitech B110; Logitech X-240 2.1; Philips 200V4LAB 20" DVI; Windows 7 64-bit Professional |
![]() |
![]() |
![]() |
#1422 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1425 |
Space Cadet
Datum registracije: Feb 2005
|
sori na uletu, ali sto ce ti 6 gb rama ?
![]() |
#1426 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
jel sad ide prica da mi za igre netreba vise od recimo 4? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1427 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() možda sam te krivo razmel... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1429 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Craysis je super igra... Samo sto ja ne mogu igrati bez cheatova... (Doduse, koristim samo jedan. I to onaj da me ne mogu ubiti.) U Windowsima XP vrtim sve na high detaljima i nikakvog trzanja nema... Bas me zanima kako ce izgledati u Visti sve to... Kad mi se vrati grafika sa servisa (ako se vrati), nastavljam igrati... Kao manu, naveo bih to sto ima puno protivnika, a opet se moras puno suljati. Takodjer, zivcira me sto sam u 90% slucajeva sam... Zadnje izmijenjeno od: d^_^b. 23.07.2008. u 00:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1431 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1432 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
OK... Vidi u koliko sati sam pisao post... Prenijelo me... Ispravio sam... Citiraj:
Mislis onaj mod kad ih je 10-ak, a ti ukljucis manijaka, i onda udri sakama po ljudovima ![]() Ipak ja volim suljanje ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1433 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() Lara Croft... još na Bloodu ![]() Zapravo, ne...hmmm.... Jedi Knight - Jedi Academy, ne zbog težine, nego zato sto su bile fora šifre ![]() Počeo i ja ponovo malo igrati Cryzis... reko da vidim kak to izgleda na 8800 ![]() ![]() Fino sve fino, delta težina, odigrao 20 minuta, neda mi se više, al brijem da ću odigrati bar do tam negdje kad ubijem onog generala nakon cut scene u planini, nakon toga igre ide i 3 fine PM sa ejlijenima i sl. dalje neću
![]() |
#1434 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
I ja sam isto odigrao ponovno kada sam sa X1950GT prešao na 8800GT.Nisam bio baš nešto oduševljen performansama doduše.Sa ću probat opet kada dođem s mora,ali ne prije 4GB rama što uzmem,čini mi se kako ovoj igri baš trebaju 4 gige na very high. A ti modovi,isplati li se to šta?Ne maniac,dosta neprijatelja mi je i ovako,volim se šuljat,kakav je onaj drugi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1436 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Baš sam nekidan opet stavio Crysis da vidim taj natural mod i mogu reća samo WOW - tako je trebao ODMA izgledati... ![]() FPS neznam jel bolji ili nije jer nisam niti gledao, ide ok sad, išo je ok i prije ali definitivno sad to izgleda kao prava zora a ne ono PAF u 5 s iz mraka u puni dan...
![]() |
#1438 |
Premium
|
Imam ih 2, nadam se da će jedan radit. LoL http://files.filefront.com/Natural+M.../fileinfo.html http://www.fileplanet.com/184611/180...ural-Mod-2.0.2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1439 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |