|
![]() |
#1411 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Decki, prvi put sam danas igral, i mogu rec da mi je bilo super, cak nisam ni bio tolko los, kolko sam mislio... Nadam se da se ne ljutite ak sam par put zajebo... Cestitam masnom, koji mi je prvi uzeo "cvjetic" (i to dva puta ![]() ![]() al najbolja mi spika, imam zastavu, i stojim u svojoj bazi, i nece pisat captured the flag da ga hebes ![]() pitam ekipu, kaj da delam, a MisterM mi veli da se sakrijem:clap: a kaj velite, nisam lose igral...? Najbolje mi ide kad sam s nekim, svako pokriva svoj kut i ide...pohvale Budeu i Lordu klokanu, uz njih se borit je prava cast... ![]() Inace, neznam al mislim da cu se vratit oko 3-4 makar sumnjam da cu nac nekog P.S. Umro sam od smijeha kad je neko rekel nekom liku, da je PCE sekta ![]() ![]()
![]() |
#1412 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Mora biti i tvoja zastava u bazi na koplju
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1413 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
![]() |
#1414 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
![]() |
#1415 | ||
Moderator
|
Citiraj:
![]() al jednu smo mogli pobijedit, cijelo vrijeme sam imao zastavu jedno minutu, MisterM me pokrivao i samo smo cekali da netko donese nasu...al eto, decki su bili brzi Citiraj:
![]() Jos ja i dobro igram, s obzirom da vi igrate na fancy misevim sa funk podlogom i kaj ti ja znam...tipkovnicom koja sama obavlja kretnje playera ![]() Moj misko za 80kn (al logitech ![]() ![]() i kak da ja nekog u tikvu pogodim? ![]() Svejedno je super igrat s vama, nema sta...jos jedino nisam vidio dimne, al kolko cujem/citam i bolje da nisam... P.S. oce ko igrat u 4 u noci? Bude? ti si non stop budan? 1on1 ? ![]()
![]() |
![]() |
#1416 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1417 |
Moderator
|
je a ja taman pomislio, vidi cobana, puca po podu... ![]() al kad ste dvojica to isli delat, mislio da je neki bug ili da vas je diskonekto il tak nes:clap: Uglavnom, veselica je bila danas...al hebemu, na glupostima se uci ![]() al fala svima koji su mi danas pomogli, makar pucali meni pod noge ![]()
![]() |
#1418 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() a sto se tiche misheva, bez ikakvih sumnji mogu reci da igram sa najstarijim i najloshijim mishem od svih vas koji igrate cod2. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1420 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1422 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1424 |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() |
#1425 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1427 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
ima likova koji nikak da shvate da se mi Zderonje ne odvajamoo od hrane ni dok ratujemo....a meni je vazniji griz spekeca i lukeka s kuruznjakom ,nego to jel me bu nehce mrknul iza vugla(virtualno!)...dojdite vi male k meni vu gorice na raubsic ak vas interesjera kak Mitzek gadja! ![]() deca, da se ne ponavljam, igram iz zabave..kad mi dosadi nebute vise imali balon za napucavanje i bok.. jel tak? a da nemam poteza.....recimo jucer, na French mapi ulet medu 4 jahaca apokalipse,posmicam 3 i 4 me tek spuca dol.. tjah, svakog od vas kadar sam spremit u ledaru, na 40-50 metri uzivo,virtualno sam slab, ali actionshooting 98%..pa ko voli nek izvoli.. os dugim il kratkim na izbor... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1428 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
![]() |
#1429 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() Je, a na NOB-u si na starijima vježbao svoje niske strasti... ![]()
![]() |
#1430 |
Prigorec po defaultu
|
![]() he-he kaj si se bazulja najel pa si ih sve potroval? ![]() ![]() za ozbac,dobar si, siris ime i ideju Zderonja i po EU..to je za svaku pohvalu! evo ,recimo, mogel bi me posjetit malo, da skupo postelamo Server? ha ,kaj mislis?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1431 |
al se nekad dobro jelo...
|
Na zderonje (tm) server treba metnuti CTF (Capture the Food) mod ![]() ![]() Oruzja su moddana, tu su sad noz, vilica, (zlica je ukinuta jer se mesina ne dira zlicom) , prazan stapic za raznjic, grill, ugljen za rostilj (radi "kuhanje" - to je granata, drzis 2 sec pa bacis uzareni ugljen koji spece vise mesa) i superweapon - mobitel sa bakinom kuhinjom na brzom biranju ![]()
![]() |
#1433 |
Prigorec po defaultu
|
mackomorilec,citas mi misli ... ![]() ![]() mislil sam na postelavanje "ONOG" Servera kaj sam ga poslikal neku vecer>>slike su na Zderonjama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1435 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1436 |
Prigorec po defaultu
|
vec je suho i "iztestirano" bacil sem ga na torture test neku vecer,spek ide do kozice a klobase do spagice i to na default naponu na gubcu, u uberturazi isel bi i jos jeno par-dva ili 4 prsta....ak se razmemo? ![]() ![]() btw,zato sam spor u CoDu2...al sam bar sit i napit...a ne da krepavam od gladi radi jos jenega killa... ![]() ![]() e,da a onaj Icek Ribic je cisti Zaplotnjak(TM)..tega nihce ni bile na cistini ni jenput,prsa vun i juuurissss,a ne busija,veleizdajnice roda svogaZagorskoga...dabogda ti puajce Vrbanac dobila saka i cuceki i raceki ti kasljali i slinili,pizdek jen zaplotnjacki.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1437 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() kad je zakuska za nas rijechane? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1438 |
Prigorec po defaultu
|
![]() ak aj mislis na Panoramin pun bus Zderonja????na proljece,kad Zderonje krenu u expanziju prek granica Sljemenskih prema Plavom jadranu i trazeci nesto za calabrcnuti ,navrate do Rijeke i osnuju podruznicu?? ![]() ![]() ![]() ![]() obzirom na odaziv clanstva na proslom Sletu,scenarij ti je vise nego obecavajuci!!! ![]() ![]() veceras na NOBu?, da vidite kak sem streniral ruku na klobasama i speku...heh,jucer je moj prosjek sa 5-7 killova skocil na 9-15..prema tome do CoD555 vec bum cist ravnopravan z vami.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1439 |
1oo1 NooB
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1440 |
Moderator
|
Joj, sad sam igral na stranom serveru, hrkljus reko bi misterM, i bome je... ![]() igralo nas je 12na12 i mogu rec da sam prvi put osjetio varanje na svojoj kozi! Blago njemu koji moze upit prek 60 metaka i onda jos stoji pored mene i utipka LOSER !!! ![]() Bravo za njega ![]() Zato jedva cekam veceras, i napominjem, istreniral sam se ![]() @Mitzek Bez brige precjedniče, dodji veceras i cuvam ti leđa, moci ces jest u miru : CoolRamb
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|