|
![]() |
#1411 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
https://www.smartson.hr/trgovina/mob...bitele/torbice Ali preporuka da uzmeš s Ebaya i uštediš |
|
![]() |
![]() |
#1412 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1413 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Nedostupno već mjesecima, kao i u LG/Panasonic dućanu u Areni. S ebaya ga moram čekati, a mrzim telefon imati nezaštićen. Izgleda da će biti Hama za početak...
![]() |
#1415 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
Hvala ...opalio reset i sad evo u 12h baterija pala za 20%samo...izgleda da ce sad i duze nego sa kitkatom ...
#1416 |
The mighty pirate
|
Stigao danas G3 iz T-mobilea. Prvo i nadam se jedino pitanje. Kako da maknem svo ovo smeće koje su gore nabacali?! Počevši od startup screena, mase idiotskih aplikacija, zvukova i slično. A opet, da ne gubim garanciju. Hoću LG-ev stock, bez T-mobile pizdarija, ništa drugo. Ne treba mi root i tak to. Nemojte zamjeriti na glupom pitanju, ipak sam 2 godine proveo na WP gdje nema takvih čudesa.
#1417 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
http://cafe.mobil.hr/threads/79411-L...-specifikacije.... |
|
![]() |
![]() |
#1418 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#1420 |
Fresh Juice
|
Da. A i da nije sluzbeni je software. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1422 |
Fresh Juice
|
Preko OTA ili LG PC Suite? Ali da, dostupan je Lollipop. A i što se tiče rootanja i unroota LG je prilično jendostavan po tom pitanju. |
![]() |
![]() |
#1424 |
Fresh Juice
|
Preko OTA nisu nikom stizale kod nas. Svi su ručno morali preko PC Suitea. Ili preko onog flash toola iz tutoriala. |
![]() |
![]() |
#1425 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1426 |
The mighty pirate
|
Dva puta sam već flashao firmware na onaj opisani način, s 2 različita firmwarea (jedan s direktnog linka i drugi s LG stranice) i još se nisam riješio T-com bloatwarea. Nije mi jasno...
#1427 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Naime, T-com je malo zakomplicirao stvari i njegove stvari se nalazi u dodatnoj particiji tako da bilo kaj kaj flashas imat ćeš njegov bloatware. Tako da ti root ne gine ako se želiš riješiti t-coma |
|
![]() |
![]() |
#1429 |
Fresh Juice
|
Pa garancija se lako vrati, unroot i rijesena stvar. |
![]() |
![]() |
#1431 |
Fresh Juice
|
Jep, tako bi islo. Samo vidi na netu jel ima gdje detaljnije gdje se kriju aplikacije operatera ako ih titanium backup ne bude htio obrisati. |
![]() |
![]() |
#1433 |
Fresh Juice
|
A kriv je t-com ![]() |
![]() |
![]() |
#1435 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Jednostavno u postavkama u aplikacijama pojedinacno iskljucis sve. Ne treba root za to. (rootanje moba nije nista strasno,skines one click aplikaciju,rootas,skines titanium backup i s njim brises sve zivo,kad zavrsis unrootas i to je to) Edit: Juice o kakvom brisanju particija pricas? |
![]() |
![]() |
#1437 |
Fresh Juice
|
Da bi u potpunosti maknuo tcomov bloatware potrebno je jer se nalazi sve u posebnom folderu. Ako procitas ranije postove vidjeti ces da flashanje cistih firmwarea ne pomaze i da je bloatware uvijek tu. @1v@n- za neku drugu bootanimacija morat ces rootat mob, drugog nacina nema. |
![]() |
![]() |
#1439 |
The mighty pirate
|
Ne znam kako i zašto, ali sve od T-coma je nestalo nakon što sam stavio Lollipop, pa vratio na Kitkat. Pametniji očito popušta nakon 5 flashanja ![]() Uglavnom, 4.4.2 mi se puno više sviđa nego 5.0. Nekako je brži/fluidniji.
#1440 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Flešao sam prije 4-5 dana zadnji officialni cyanogenmod Lollipop na G2, stvarno fini ROM, ultra brz (preko 41000 antutu). Nisam primjetio nikakve bugove, ali kako svaki dan izlazi novi Nightly build, vjerovatno ovisi od dana do dana. Vratio sam se jučer na službeni D80220H jer fale mi neke specifičnosti LG frameworka, ali ako želite Lolli na G2 probajte. http://download.cyanogenmod.org/?device=d802 E da, za vas koji se hrvate sa Titanium Backup aplikacijom, već neko vrijeme koristim za uklanjanje bloatwarea i systemskih aplikacija System app remover (ROOT), po mojem mišljenju puno jednostavnija i user friendly aplikacija od TB...i free. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|