|
![]() |
#1411 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Ovo mi se cini kao dobra kupnja? http://www.everbuying.com/product442...paign=lingpeng |
![]() |
![]() |
#1412 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Jedino je jeftin, ima 512mb rama, dvojezgreni procesor i 3mj jamstva. Taj everbuying nije baš popularan
|
Oglas
|
|
![]() |
#1413 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
A hebiga, zato je kinez - kinez, i zato kosta koliko kosta. |
![]() |
![]() |
#1415 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
|
![]() |
![]() |
#1416 |
Guest
|
problem je što kinezi sasvim normalno lažiraju dosta podataka. pogotov kod baterija. tu i tam zna koji web shop postaviti prave specifikacije iako pišu druge. |
![]() |
#1417 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
#1418 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1419 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Biti će dobro ako je samo 300mAh. Kako smo već prije pričali, ako CUBOT GT99 koji ima "deklariranu" bateriju na 2200mAh koja nije 2200, a ljudi kazu da je ista baterija kao i kod ThL W100 onda i CUBOT GT99 ima 1500mAh bateriju ![]() Nađoh "ORGINAL" kako oni kažu bateriju i na njoj stvarn piše da je 1500mAh ali i kazu da je baterija za ThL W100 T1 (ovaj T1 mi izgleda kao pravo ime modela) I koliko sad vidim, ThL-u W100 pravo ime je ThL T1. Jer je taj mobitel duže na tržištu, baterija je ista i na njoj stvarno piše 1500mAh. LINK ![]()
everybody lie! Zadnje izmijenjeno od: n E v E n. 20.08.2013. u 13:50. |
![]() |
![]() |
#1420 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
S banggooda narucen iocean x7 PLUS u petak, danas ( u toku dana) shippan. Ajd da vidimo jesam tolki nesretnik da mu treba mjesec dana i jos da mi nekim slucajem lupe troskove ![]()
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 20.08.2013. u 13:31. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1422 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vidim da se pojavio Xiaomi Hongmi na preorderu po prihvatiljivoj cijeni. Vidim da ima TD-SCDMA sistem komunikacije. Fercera li to kod nas ili samo u Kini? http://www.banggood.com/Xiaomi-Hongm...e-p-83281.html btw, malo mi je bezveze taj preorder jer te na kraju ipak ne čeka iskazana cijena (obično vrlo povoljna) nego ona koja bude kad mob dođe kod njih.
#1424 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vidim da Panda ima dobre popuste/darove na neke modele - Lenovo i Huawei (hvaljeni Y300 dođe 105$), Zopo C2 i THL W8,...
#1425 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Liku sa španjolskog foruma krepao Haier nakon 22 dana - iz Pandawilla kažu nek nosi na popravak u Španjolskoj i da će oni platit ako ne košta puno ![]() Kakva su iskustva s reklamacijama na banggood? Ima tko da je slao mob natrag ili čitajući naišao na iskustva drugih sa stranih foruma? |
![]() |
![]() |
#1426 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Zasto na paypalu nemam opciju da moja banka obracunava tarifu kad prebacuje na dolare. Automatski je postavljeno ne znam koja. A znam da kad to paypal radi da izađe puno skuplje. Koristim vizu a inace kupujem mob. ![]() Hvala |
![]() |
![]() |
#1427 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1430 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Ja na svojoj banci imam u devizama dolare i eure, prvo sam našao mijenjačnicu dukat u gradu koja je imala bolji tečaj od banke, zamijenio 834 kuna u 150$, otišao u banku, stavio taj novac/novčanice u devizni rčaun i naručio mobitel s banggooda gdje je paypal identičan iznos u dolarima skinuo s računa na erste banci gdje su bili dolari. Ja ako nemam $ ili eure, ne mogu ni kupiti jer Visa ne može pokupiti novac s kunskog računa. Valjda neke druge banke imaju direkt povezan iznos s računom u kunama.
#1432 |
humanoid carbon unit
Datum registracije: Aug 2004
|
@coconut: ak si se već zapalio za Crvenu Rižu, ovdje je već desetak dana u prodaji: http://www.minideal.net/xiaomi-hongm...apacitive.html da je WCDMA brijem da ga ne bi mogli dovoljno naštancat |
![]() |
![]() |
#1434 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
Citiraj:
Znaci imas 2 opcije, prva je -Use PayPals conversion process to complete my transaction using my cards currency.- , a druga je -Bill me in the currency listed on the sellers invoice.-. Po defaultu je oznaceno prvo, ti stavi na drugo." ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1435 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
1. korak ![]() 2. korak ![]() Hint za sve: Imajte na umu da ukoliko koristite ovu opciju i dobijete refund, da ćete dobit manji iznos na račun od onog kojeg ste platili, pošto vam opet banka obračunava po svojem kupovnom tečaju, koji je naravno manji od prodajnog.
![]() |
#1436 |
Premium
|
To je pretpostavljam nacin kod svake pojedinacne kupnje, ali generalno se do toga stize ovako: My Account -> Profile -> My Money -> My preapproved payments -> Update -> See Available Funding Sources (or Set Available Funding Sources) -> Conversion Options (for card you'd like to change this option)-> Bill me in the currency listed on the seller's invoice -> Submit |
![]() |
![]() |
#1437 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1438 | |