|
![]() |
#1411 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Treba flashat particiju da promijeni status... |
|
![]() |
![]() |
#1412 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Stiže bežični punjač za Z2. Dobra je fora što je to All-In-One - flip cover, zaštita i punjač. http://www.xperiablog.net/2014/05/28...for-xperia-z2/
|
Oglas
|
|
![]() |
#1413 |
Premium
|
Nema šanse da skinem ovaj ''Andoxyde FlashTool'', tako da ne mogu fleshat Danmark 4.2.2, pa dalje kako je opisa Drug Brko. Baterija se i dalje troši i pored stamine za 4 sata padne na 75%, priko noči svega 4% potroši. CPU se grije, kako kad, ali najviše kad radi Wi-Fi. Nije više toliko spor. Pocucla mi megabajte iz paketa te novce šta iman na računu iako isključim mobilni Internet, samo Wi-Fi, nešto radi u pozadini, ne mogu otkrit šta. Aplikacije album i walkman se stalno nadograđuju iako sam iskljućija automatsku sinkronizaciju. |
![]() |
![]() |
#1417 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1418 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1419 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Imam ja taj punjač i ukoliko imaš masku nece ti mobitel stati. |
![]() |
![]() |
#1420 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Skine se onaj uložak na docku i Stavis mobitel s maskom da se puni, problem da mobitel ne padne na stol rješi se stavljanjem nekog tvrdog predmeta sa strane na koji osloniš mobitel da stoji uspravno i okomito na punjač ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1422 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Danas sam se malo igrao sa Xperijom Z2, jedno 40 minuta dok sam došao na red. Ne loš uređaj. Ekran fantastičan, fotić ok, zvuk ok. No, sama funkcionalnost i moje potrebe nisu za taj mobitel i XZ je još itekako dostatna za sve. Fluidnost kitkata je identična, kao i vrijeme bootanja. Dakle, u samom korištenju moba nisam zamjetio razlike jer sam usporedno drkario po njima. Kitkat isto izgleda. OK, jasno da nije isti mob, da je Z2 pun novih featurea i tako to, ali eto, ne znam da bi okinuo neke pare sad za nju i da idem prodavati XZ. Sve u svemu, odličan mob ako netko ima stariju pilu od 2 godine, tipa sgs3. Mislim da sa XZ i sa XZ1 se prelazak ne isplati kome ne trebaju svi ti silni featurei, IMHO. |
![]() |
![]() |
#1423 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
SLažem se, bio u Tcoma prije 2 dana, stavio na ekran iste stvari, slike , palio videa na Z2 iz dućana i na mom Z1 i stvarno se vidi da je na Z2 bolji ekran, ali ono... za prelazak sa Z1 na Z2 trebao bi dobiti na lotu, ne vidim nekog smisla, sve isto izgleda ostalo... ![]() |
![]() |
![]() |
#1424 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Kupit ću Sony Xpera Z1 compact i zanima me jel ima kakva kvalitetna zaštita/case, a da je što manja i po mogućnosti prozirna ili mi samo ove kineske preostaju? Do sad sam imao HTC One X u Ballistic zaštiti, ali više ne želim masivan mobitel, a opet želim da je zaštićen. ![]() |
![]() |
![]() |
#1425 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja uvijek kupujem Nilkkin, tako i za Z1C. Maske su kvalitetne, kulturne i slim. Ljepši je bez nje, ali ajde. ![]() Citiraj:
![]() Najviše se radujem ovom xposed, već sam stavio speed dial, pošto me to najviše svrbilo: http://repo.xposed.info/module/com.r...vins.phonebook Radi ko da je iz tvornice došao sa tom mogućnošću. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1426 |
Premium
|
Xperia T3. Malo mi je bzv 720p reza na 5,3". Mislim da takva ekrančina zaslužuje 1080p rezu. http://blogs.sonymobile.com/press_re...one-from-sony/
#1428 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1429 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Sinoc updateao 4.4.2 na XZ. Nisam ga ni "pregazio" sa tvornickim nego samo update. Ugodno iznenadjen! Mobitel odlicno radi, nema problema sa baterijom, trzanjem itd. Ukljucen gpu render itd., ma super radi. Inace je na njemu cisti fw CH (svicarac). Za sad zadovoljan, stvarno se ne isplati sa XZ na XZ2. Za sad..
#1440 |
Premium
|
Evo stiga dock konektor za punjenje. Stalno triba skidat ''case'' i jedan problem na desnoj strani je mini USB port, što je vrlo nezgodno, bar meni. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|