|
![]() |
#1412 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Pocela je puniona Dinamovog gola. Dinamo bezopasan i igra svoju igru i dalje. Brijem da je ovo jedna od zadnjih Cacicevih tekmi-- |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1417 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
A tko je drugi kriv? Ne možeš početi tekmu s 5 igrača u obrani... Vaditi napadača i stavljati zadnjeg veznog itd. Dinamo je sve tri tekme koje sam gledao igrao vrlo dobro, a nikako da zabiju taj gol (nisam gledao prošlu s PSGom)... I danas su u prvom poluvremenu dominirali, kao i protiv Kijeva. Jednostavno nemaju iskustva i fali im ta završnica, a rezultat je definitivno nerealan.
#1420 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Halilović je čudo.
|
Oglas
|
|
![]() |
#1421 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
btw. slazem se da je Cacic jedan od glavnih krivaca, najprije zbog nedostatka muda. |
|
![]() |
![]() |
#1423 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Steta za primljeni gol pred sami kraj utakmice. Nepotreban prekrsaj, ali dobro, zasluzio je Real bod. Svaka cast mladicima iz dortmunda, 4 boda u 2 utakmice protiv ovakvog reala nije mala stvar. Nur der BvB! |
![]() |
![]() |
#1424 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#1425 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Naj veća istina je rečena u onoj analizi prije tek me kad su pokazali da je Dinamo u tri utakmice napravio 21 faul. U tri utakmice. Idanas još 5-6. Od toga Ademi 3. Činjenica je da Dinamo ne može parirati znanjem, ali ko im brani imat MUDA?!
#1426 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
A golovi od ajaxa su bože me oprosti. ![]() ![]() Sutra: Juventus - FC Nordsjaelland Chelsea - Shaktar Valencia - Bate Bayern - Lille Benfica - Spartak Celtic - Barcelona Cluj - Galatasary Braga - M.United |
![]() |
![]() |
#1429 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ENA-ENA! ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#1431 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Aha ![]()
#1432 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Haha ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#1438 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
idemo! idemo! jos koji u mrezu plavih, jer zasluzuju izgubiti! jer su dali dva sranja od gola. ok, drugi bi lako vjerovatno bio jako izgledan da ovaj nije istrcao, ali prakticki dva lucky gola........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#1440 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Celtic vodi 2:0 ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |