|
![]() |
#1411 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ma sta ti je, igrao sam protiv 6sloted nabrijanog bristlebacka, samo sto sam imao normalan tim, malo je rec da ga nismo nijednom uspjeli ubiti, ali je bezglavo setao po mapi dok smo mu isprebijali kolege i pushali. heroj je useless.
![]() |
#1412 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
A čuj, druga stvar je kad je igrač debil pa nezna sudjelovat u teamfightovima i slično. Meni je Bristle zanimljiv jer čim imaš team koji može izdržat malo duži teamfight on dolazi do izražaja |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1413 |
Premium
|
ma on moze bit u svakom fightu ako ga kiteas i ne dozvolis mu da nastacka na vas 5 quillspray, jednog uspije ubiti, u 15sec, dotad mu isprebijas sve ostalo... ![]()
![]() |
#1414 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1415 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo dobra duša sa foruma mi je poklonila DOTA 2, u jedinici imam dane i dane iza sebe no mogu reći da mi se dvojka sviđa. Jel igrate ili imate kakvu grupu, da se prikljućim, netko ko zna češće igrati nek mi pošalje ili me nek doda za frenda da malo ubijamo vrijeme... Kako da podesim postavke da mi slika bude oštra i jasnije, sad mi je mutna kao da je neki blur uključen... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1417 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Nisam niš diral, samo sam sve stavil na high ![]() danc00 mi je acc, nek me doda neko ko igra, nemam nikakvu zaraznu bolest ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1419 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() Mislim stoka je to ka ga se zna igrat al samo dalje od njega |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1420 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
nevidim cemu tolka mrznja za ovog heroja, dosadan je ali je late game lud pa je, ali bacen novac, ako nisi killer ili ganger rano urna je beskorisna pametnije samo kupiti ring of basilius pa kasnije vladimir-a sastaviti + ako netko u tvom team-u dobije bas heroja kojemu urna bolje ide ti ces mu onemoguciti "punjenje" urne, doduse neznam kako u d2 je nastelano no dota 6 ima ograniceno urnu punjenje samo na 1 heroja kao sto je brodjo napisao, nabit mu vanguard, brze cizme, basilius za manu (ja bi kasnije i vladimir) te velik armor (curiass tu rastura) + da drugima smanjis i heart super build ako je igra nategnuta ja bi ubacio linkena prije Heart-a onda samo bacas šmrklje, bodlje i kolješ
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1422 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
pa nemožeš mi ovakav model za abadona napravit :/ Iskreno se nadam da je ovo neki fake video ![]() EDIT; Citiraj:
I bolje, ja sam tolko šokiran bio da nisam ni razmatrao tu mogućnost. Jer spelovi će bit više manje isti, who cares za prezentaciju istih.
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 09.04.2013. u 19:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1423 |
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
nije to model, ne boj se ![]() http://www.dota2wiki.com/wiki/Drakken_Camp |
![]() |
![]() |
![]() |
#1434 |
Premium
|
ma sve je to varijabilno, ja kad sam igrao sa frendovima u stacku koji su relativno losi, nabijem si postotak jer sam prebijam gejmove, matchmaking radi na ocito neki drugi princip ( ponekad cudan, slazem se ), ali moram rec da je iz patcha u patch u zadnjih mjesec dana sve bolje i bolje, svi nubovi su valjda presli na ovaj soloque i sad je jebeno igrat klasican mm
![]() |
#1436 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1437 |