Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.03.2013., 13:38   #1411
gsxr750k9
Banned
Moj komp

Datum registracije: Apr 2011
poptuno se slazem s tobom.
nije mi frka kad popusim, a na drugoj strani ekipa radi cuda ili ne radi nis posebno pa gubim jer se moji debosi...to je ono..pomirim se sa sudbinom i rageam...

poludim kad imam takve satro vrhunske igrace sa bolesnim statsima na svom teamu i ne naprave nista i tek onda skuzim kolki je to ustvari hype..i da su napumpani steroidima.
onda se sjetim ovih famoznih fraza o prevagama i epskim pricama o unicum playerima..dobijem popizditis.

kaj se tice ove love..razgovaral sma s nekim enlgezima kaj us kupili ove nove TDove..6.6M free xpa pa racunaj.
ljubicasti u XVm-u ko da su ih ispendrecili, loss takav od prosjecnog teama..sto reci. kakvu poruku poslati.

ps.
jel ko igrao od vas protiv ovog lika: http://worldoftanks.eu/community/acc...Satanicom____/

konkretno me interesira kak je lik razradio sve te tankove koje ima.
ustvari jasno mi je sada trenutno nakon par tisuca bitaka sa elitnim tankom da je konvertao XP za vulo i to sve..nego ono kaj mene interesira je ustvari kojim je on tankom i rutom dosao do jednog od tih desetki..kak god sam gledal, nije mi jasno da ga hebes.
nije da je nastancao sa nekim premium tankom pa convert i bam batchat, ne vidim odigrane bitke sa low tierevima, barem ne dovojno sa nekim od tih low-middle tierova da ima elite kojim je mogel otkljucat neku od ovih desetki kojima radi cuda.
ajd jedino da je sa IS6 odradil sve to uz pomoc SS-a, al opet malo mi je to bitaka s tim premiumima za toliko XP-a, il je nategnuto do jaja.
tip nit smrdi nit mirisi.
igrla sma desetak puta protiv njega, desetak puta s njim na teamu..to je to.
lik je ono..u najmanju ruku cudan.
proucavam replaye i jos uvijek nisam siguran al tip je bolesno situation aware.

p.s. tipu je to ziher drugi acc. jer se vidi da kuzi kak postat unicum na najbezbolniji nacin.
tip is hala premiuma ulozi masu love za najbolji tx onda s njim masakrira ekipu i razradjuje ostale brutalne tankove..i to je to.
takvi su svi ti unicumi.
tip kuzi, dobar je, al nakon toliko bitaka moras bit dobar.
al opet..tip zgine ko zec i to je to.

Zadnje izmijenjeno od: gsxr750k9. 12.03.2013. u 14:08.
gsxr750k9 je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2013., 13:55   #1412
Vragoder
Drone
Moj komp

Vragoder's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor gsxr750k9 Pregled postova
rijetko, skoro nikad, ponavljam rijetko su ti unicumi prevagnuli.
bas suprotno. njih je nosio cijeli team, a ne oni njih. naravno pod uvjetom da nisu bas totalni tardovi
dogodi se ponekad da tip masakrira sve zivo i mrtvo, a taj slucaj je bas kada za protivnike ima totalne lajbeke.
Citiraj:
satro vrhunske igrace sa bolesnim statsima
Algoritmi koji tvrde za takve igrače da su vrhunski (unicumi), NISU točni. Arbitražni algoritmi imaju pogrešnu granicu tko je "unicum" a tko ne. Gledaš u te statse kao da su zakon svih zakona i vjeruješ da iza njih stoji jedan od najboljih igrača na serveru? Malo sutra! Igrači koje si sada opisao su oni sa napumpanim statsima.

Citiraj:
da mi je vidjet tog igraca, a da je solo u randomu sa pusiona ekipom kak bu prevagnul. takav bi po tebi morao prevagnut svaku partiju
Krivo. Govorim potpuno suprotno. Pročitaj opet. Citiram: "Niti su svemirci, niti su svemogući, jer da jesu, imali bi WR blizu 100."

Citiraj:
da ne velim da ima HRPETINA igraca koji imaju w/r 60+ a voda su!
90+ posto (HRPETINA) igrača koji imaju WR 60+ nisu najbolji igrači, nego igrači sa napumpanim statsima, te o njima ovdje nije riječ. Počni čitati što pišem! Citiram: "Svoj kontroverzno visoki WR oni nabijaju tzv. pub stomper tenkovima, i sličnim metodama."

Citiraj:
a ak cemo vec cjepidlacit ond aje prevaga cim nesto predje 50%.
znaci teoretski svako ko ima vise od 50% radi prevagu..
Matematički, ne. Nisi uzeo u obzir toleranciju od +/- nekoliko (npr. 5) posto, jer moraš nekako kompenzirati "milijon" vanjskih faktora.

Citiraj:
u svakom slucaju, dobar igrac ce sigurno vise pomoci teamu na vise nacina, a da ce im zagarntirati pobjedu to je totalno diskutabilno.
Zagarantirati će pobjedu samo u onim partijama u kojima to bude mogao. I kada taj mali postotak prevagnutih pobjeda pribrojiš prosjeku od cca pola-pola (velim cirka pola-pola jer uračunavam toleranciju), to će na kraju rezultirati povišenim (nadprosječnim) WRom.

Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Eto,zadnjih 50 borbi eff mi je...
Držiš se prosjeka od par dana kao pijan plota. Zaboravi na sve zaključke koje izvučeš na temelju toga. Potrebno je gledati na više tisuća partija.

Citiraj:
Btw ovi koji imaju WR preko 60% =>

1.imaju ljudi love - free exp all the way,vjerovatno i gold ammo kad već love ne fali
2.igraju isključivo u platoonu
3.klanske

Probaj ti s stock tenkom imat statistiku kakvu imaju ti ljudi...no way,no way...

Naravno uz sve to su dobri igrači,no uz sve nabrojano,imaju veliku prednost nad ostalim dobrim igračima koji =>

1.grindaju stock tenkove,nemaju toliko love za free exp i gold ammo
2.igraju sami u randomu,ili su u platoonu sa ispod prosječnim igračima
3.ne igraju klanske uopće

Spomenuo sam klanske jer biti u dobrom klanu je jednako kao biti u dobrom platoonu

my 2 cents
Gold ammo je besplatan. Stock tenk nije stock zauvijek, elitaš ga kad tad, a sa upotrebom besplatnog free expa još prije. I ako si dobar na tom tenku, pobjeđuješ više nego što gubiš.

Najbolji igrači su dobri na svim tenkovima.
Vragoder je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.03.2013., 14:07   #1413
rock00
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2011
koliko je isplativo igrat igru ako neuplacujes za premium?
rock00 je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2013., 14:15   #1414
gsxr750k9
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor rock00 Pregled postova
ovisi koji tank hoces igrat.
ak se zadrzis na tier Vi VI mozes igrat bez premiuma, sve iznad ti je pain i bit ces vecinom u minusu..premium je ok. nije neka lova.
Staro 12.03.2013., 14:18   #1415
gsxr750k9
Banned
Moj komp

@Vragoder
bas suprotno.
tvrdim da su statsi vise manje njesra.
zagarantirati pobjedu mozes po toj logici i ti. ako to budes mogao.

Zadnje izmijenjeno od: gsxr750k9. 12.03.2013. u 14:24.
Staro 12.03.2013., 14:23   #1416
rock00
Premium
Moj komp

Koja je razlika u tierima?vjerojatno jacina tenkova.. Najvise me zanimaju oni 2 svjetski rat.. panther, tiger1 i jagdtiger... Su oni u vecem tieru ili?
Staro 12.03.2013., 14:26   #1417
gsxr750k9
Banned
Moj komp

Citiraj:
Koja je razlika u tierima?vjerojatno jacina tenkova.. Najvise me zanimaju oni 2 svjetski rat.. panther, tiger1 i jagdtiger... Su oni u vecem tieru ili?
ovi koje si naveo su ti 7-8-9
visi tier jaci tank...skuplji popravci i ressuply XD
Staro 12.03.2013., 14:27   #1418
rock00
Premium
Moj komp

a nista..morati cu isprobat..pa ak mi se svidi ulozit cemo malo u premium
Staro 12.03.2013., 14:32   #1419
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Moj ti je savjet ako ti se svidi igra,odmah uloži u startu u 6 mjeseci premiuma,jeftinije je...a toliko dođe u prosjeku 1 original igra,u tih 6 mjeseci bi trebao zaradit dovoljnu kolicinu novaca + istražit i kupit tenkova,jednom kad to napraviš,održavaš + i - s tier 5 i 6 tenkovima.

Ja budala svaki mjesec po 10 eura,nikako da se naucim.
Staro 12.03.2013., 14:38   #1420
rock00
Premium
Moj komp

budem ti se javio za savjet u vezi igre...moram prvo skinut pa probat

inace koji su tenkovi u tier 3-4? panzer III i IV?t-34?
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.03.2013., 14:39   #1421
gsxr750k9
Banned
Moj komp

Citiraj:
budem ti se javio za savjet u vezi igre...moram prvo skinut pa probat

inace koji su tenkovi u tier 3-4? panzer III i IV?t-34?
imas sve treeove na netu. pogledaj si malo.
stalno nekaj cackaju pa vise ne znam koji je koji tier.
Staro 12.03.2013., 14:45   #1422
windfucker
Guest

Pfff...i danas dan užasa, pa to je da čovjek ne povjeruje...14 izgubljenih u nizu, katastrofa.
Spalim mišonju da izvučem pobjedu iz guzice, pobiju se međusobno, 4-5puta svi na istu stranu, par puta botovi i afk u parovima, onda par klanskih se prepozna pa si krenu lizati jaja, zakempaju i izginu al' ne zarezuju 5% izbezumljene komentare..melju svoje i dalje.
Ma svega...
Al' ovi čobani sa xvm-om još dok se odbrojavanje početak-"We lose" i pravo u baru...strašno.
  Reply With Quote
Staro 12.03.2013., 14:48   #1423
gsxr750k9
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor windfucker Pregled postova
Pfff...i danas dan užasa, pa to je da čovjek ne povjeruje...14 izgubljenih u nizu, katastrofa.
Spalim mišonju da izvučem pobjedu iz guzice, pobiju se međusobno, 4-5puta svi na istu stranu, par puta botovi i afk u parovima, onda par klanskih se prepozna pa si krenu lizati jaja, zakempaju i izginu al' ne zarezuju 5% izbezumljene komentare..melju svoje i dalje.
Ma svega...
Al' ovi čobani sa xvm-om još dok se odbrojavanje početak-"We lose" i pravo u baru...strašno.
show!
Staro 12.03.2013., 14:59   #1424
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Od ove igre sam očekivao malo drugačiji rasplet.
Rečeno mi je na početku da što prije dođem na tier 4-5 da su tamo bolji igrači, međutim, imam samo 1400 bitaka, igram mj i pol ( ), imam 53% pobjeda, večina u randomima, tek u zadnje vrijeme bacim neku u platoonu.
Ono što mene smeta je to što igrači nakon tiera 5-6-7 i dalje igraju kao noobovi, kao da apsolutno ništa nisu naučili do sad.
Evo danas bacio jednu, xvm veli 50%, statsi pojednaki u oba tima, ja igram kao tier 6 medium, imamo 2 tier 7 tenka, i sad pazite, mapa nije bitna, jedna strana ostane skroz prazna, ja odem tamo, zovem ih i nitko ne dolazi, ova dvojica kretena sa 7icama KEMPAJU U BAZI!!! i ne slušaju baš ništa što im nas par govori, naravno nas par krepa i onda komentari na te kretene, i vidi se da svi ti koji su komentirali i govorili tko di, kako imaju ok xvm rating, dakle kuže, nisu kreteni.

Žao mi je što igra postane paint in the ass zbog kretena koji uopće ne gledaju mapu i ne razmišljaju dok igraju, za prve tierove mi je jasno ali kasnije nikako.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2013., 15:11   #1425
rock00
Premium
Moj komp

hm...a se moze npr osnovat grupa.. recimo imas 5-6 frendova tier 5-6-7 pa da igrate isti tim protiv drugih dok ste online? na taj nacin bi rjesili ove jebene nobove sto ulete i prave sranja
Staro 12.03.2013., 15:16   #1426
de.fang
Premium
Moj komp

de.fang's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Ono što mene smeta je to što igrači nakon tiera 5-6-7 i dalje igraju kao noobovi, kao da apsolutno ništa nisu naučili do sad.
A gle, ja igram sa is-8 (Tier IX) i opet imaš svakakvih likova koji izginu bezveze...
de.fang je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2013., 15:17   #1427
Vragoder
Drone
Moj komp

Vragoder's Avatar

Citiraj:
@Vragoder
bas suprotno.
tvrdim da su statsi vise manje njesra.
Drago mi je da se u ovome slažemo.

U "više" slučajeva, visokim statsima se ne može vjerovati, jer su banana, jer ih se može umjetno napumpati. U "manje" slučajeva, visoki statsi su točni, jer opisuju taj mali dio zajednice, tj. opisuju stanje kod najboljih igrača - nema vrhunskog igrača sa lošim statistikama.

Citiraj:
zagarantirati pobjedu mozes po toj logici i ti. ako to budes mogao.
Pa mogu, ali u manje od 1% partija!

To se vidi po mom prosječnom WRu (55%). Dakle, nakon oko 9k partija, WR mi se nalazi blizu sredine od 50% (plus minus tolerancija). Ne odskačem od prosjeka jer svojom osrednjom igrom vrlo rijetko napravim prevagu ka pobjedi.

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Od ove igre sam očekivao malo drugačiji rasplet.
Rečeno mi je na početku da što prije dođem na tier 4-5 da su tamo bolji igrači, međutim, imam samo 1400 bitaka, igram mj i pol ( ), imam 53% pobjeda, večina u randomima, tek u zadnje vrijeme bacim neku u platoonu.
Evo danas bacio jednu, xvm veli 50%, statsi pojednaki u oba tima, ja igram kao tier 6 medium, imamo 2 tier 7 tenka, i sad pazite, mapa nije bitna, jedna strana ostane skroz prazna, ja odem tamo, zovem ih i nitko ne dolazi, ova dvojica kretena sa 7icama KEMPAJU U BAZI!!! i ne slušaju baš ništa što im nas par govori, naravno nas par krepa i onda komentari na te kretene, i vidi se da svi ti koji su komentirali i govorili tko di, kako imaju ok xvm rating, dakle kuže, nisu kreteni.

Žao mi je što igra postane paint in the ass zbog kretena koji uopće ne gledaju mapu i ne razmišljaju dok igraju, za prve tierove mi je jasno ali kasnije nikako.
Približivši se najvišim tirovima, shvatio sam koliko puno njubara ima u SVIM tirovima, te da razina igre tih njubara ne napreduje sa usporedo sa njihovim grindom kroz tirove. Ta spoznaja mi je dosta teško pala.

Citiraj:
Ako se dobro sjećam, upravo sam ovdje jednom pročitao komentar, kako ti za ovu igru treba: ili novaca ili vremena, te da, ako nemaš jednog, možeš s drugim, ali ako nemaš ni novaca za igru ni vremena za igru: bolje ne početi.

Ja igram bez uplaćivanja premium accounta, ali imam jednog kupljenog premium tenka za farmanje prijeko potrebnih kredita i imam vremena za igru. Grind XPa za otvaranje slijedećih tireva ide polako ali sigurno. Trenutno sam u tier devetkama i osmicama.

Zadnje izmijenjeno od: Vragoder. 12.03.2013. u 15:32.
Staro 12.03.2013., 15:52   #1428
windfucker
Guest

@Buljo:
To su lešinari, koji puste sve ostale da se pokrkaju pa oneshootaju sve živo što im naiđe, a hoće ako ne pomažu. Niži tieri će teško tako nešto napraviti protiv aktivnih viših protivničkih igrača, ali će ih sj***ti dovoljno da ovi pokupe vrhnje iz kempa u/oko baze.
Pumpaju k/d i damage, puše w/l, ali to se lako popravi- elitaš niski tier, nakrcaš pomagala i gold, platoon od par igrača gdje su protivnici većina apsolutni početnici i rokaš do pobjede bez većih problema. Sam ne možeš puno, no uz pomoć tima...
  Reply With Quote
Staro 12.03.2013., 16:49   #1429
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Vragoder Pregled postova
Približivši se najvišim tirovima, shvatio sam koliko puno njubara ima u SVIM tirovima, te da razina igre tih njubara ne napreduje sa usporedo sa njihovim grindom kroz tirove. Ta spoznaja mi je dosta teško pala.
Bome je i meni, ali da netko toliko glup bude taj dio mi i dalje nije jasan, kao da kokoši bez mozga igraju.

Citiraj:
@Buljo:
To su lešinari, koji puste sve ostale da se pokrkaju pa oneshootaju sve živo što im naiđe, a hoće ako ne pomažu. Niži tieri će teško tako nešto napraviti protiv aktivnih viših protivničkih igrača, ali će ih sj***ti dovoljno da ovi pokupe vrhnje iz kempa u/oko baze.
Pumpaju k/d i damage, puše w/l, ali to se lako popravi- elitaš niski tier, nakrcaš pomagala i gold, platoon od par igrača gdje su protivnici većina apsolutni početnici i rokaš do pobjede bez većih problema. Sam ne možeš puno, no uz pomoć tima...
Neki dan sam bio kod frenda koji je počeo igrat WOT i bio je na tieru 2, pitam ga jel mogu jednu da probam kak ide sa tim, i ubijem ih tu partiju 5, probam drugu ubijem ih 3, a to je bio tenk sa 50% posadom i praktički stock.

Možda uzmem neki low tier tenk čisto za ispucavanje na njubovima koji su tek počeli

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2013., 16:50   #1430
Audi45
Premium

Audi45's Avatar

Citiraj:
Je, ali trebas vremena bez prem.
Pogledaj moj tech tree stranicu prije, sve izgrindano i kupljeno na free acc. osim kineza i jgdtigerra i jge100 to sam napravio na prem. acc. ujedno prvi novci baceni u igu.
Za to sve trebalo mi je 2 godine aktivnog igranja (igram samo WOT) kada god imam vremena.
Kada igras na free acc. takoder pratis vise wot forum, trazis giveaway codove, nagradne igre itd.
T34 dobio djabe, 30 garaznih mjesta djabe, prosirene barake djabe, samo na biltenu dok je isao digao sam 5000 golda.
Sve ti sve svodi na to ili vrijeme ili nofci.
Audi45 je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2013., 16:57   #1431
gsxr750k9
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor Audi45 Pregled postova
Kada igras na free acc. takoder pratis vise wot forum, trazis giveaway codove, nagradne igre itd.
T34 dobio djabe, 30 garaznih mjesta djabe, prosirene barake djabe, samo na biltenu dok je isao digao sam 5000 golda.
Sve ti sve svodi na to ili vrijeme ili nofci.
tesko da ce vise biti takvih akcija. sad si sretan ako dobijes 1 day premiuma.
Staro 12.03.2013., 17:41   #1432
windfucker
Guest

Ma, gotovo je sa tim.

@Buljo:
A sada zamisli šta napravi ekipa pod uvjetima koje sam ti gore opisao...da se ukakaš.
Naravno, modovi se podrazumjevaju u kalkulaciji...
"Unicums"...mda.
  Reply With Quote
Staro 12.03.2013., 18:41   #1433
Vragoder
Drone
Moj komp

Vragoder's Avatar

Citiraj:
Citiraj:
A sada zamisli šta napravi ekipa pod uvjetima koje sam ti gore opisao...da se ukakaš.
Naravno, modovi se podrazumjevaju u kalkulaciji...
"Unicums"...mda.
Sve redom isfrustrirani wannabe unicumi, nezadovoljni što nisu vrhunski igrači, ili lažu sami sebe kako su baš oni vrhunski igrači, pa te frustracije liječe pumpajući svoje statse, kako bi mogli pred drugim njubarama izazvali wow efekt, jer im to onda imponuje!!!

Ma i taj izraz "unicum" treba iznova definirati. Sad odjednom svi koji se po ovom ili po onom algoritmu domognu statusa "unicum", sad su svi oni vrhunski igrači!? hahaha ma nemoj me.....
Staro 12.03.2013., 20:47   #1434
Sepultribe
Banned

Datum registracije: Oct 2012
inače da znate puno klinaca je došlo na Wot i stariji igrači koji su prestali igrat su rasprodali akaunte i zato ima toliko viših tireva da nemaju pojma o igri ...to su sve ebay igrači novi bez imalo mozga ....samo pogledajte njihove evente i sve vam bude jasno koliko klinaca igra koji nemaju pojma kaj su taktike i timski rad koji je jako bitan u toj igri
Sepultribe je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2013., 20:53   #1435
Sepultribe
Banned

Datum registracije: Oct 2012
@Buljo vidi samo kolko ja ima odigranih partija s Bt-2 to je zabava .. igram isto još od bete ...vidio u beti sve tenkove kojih je bilo jako malo naspram sada.. i da nisu krenuli clan warovi nebi nikad niti išao na nijedan tenk nego bi samo pičil s Bt-2 jer s svojim platunom skoro svaku partiju pobijemo cijeli tim
Sepultribe je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2013., 23:20   #1436
Drift_King
Never Forgetti

Drift_King's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Najbolje partije odigrane s Tier X ekipom, barem vecina... Barem ne srljaju ko guske u maglu. Ali opet bilo je iznimki...
Staro 13.03.2013., 01:50   #1437
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Evo jedan unicum,kao najbolji igrac...haha...

http://worldoftanks.eu/community/acc...nnaSilverwind/

http://wotlabs.net/eu/player/LiannaSilverwind

Samo baciti oko na tenkove s kojima je igrao...

Nebi se čudio da je to netko iz WG-a,imaju oni alate kako da si namjeste pobjede svaki put Ili,u 80% slučajeva...

Jer,kako objasniti tank history? Ili je ulupao HRPU eura u free exp i lovu (teško,previše love),ili ima veze s WG-om...

Pazi ovo:

Tetrarch 364 odigranih 326 pobjeda

Apsolutno nemoguće,u barem 30% slučajeva u tako niskim tier borbama se vlastiti tim međusobno poubija do bola
Staro 13.03.2013., 08:04   #1438
VulcanRaven
Premium
Moj komp

VulcanRaven's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Ne mogu se sloziti vise s nego sto se vec slazem s ovim postom iznad. Dobar platoon kao i klan puno znaci... I jos ako imas dosta skupljenog free exp-a kojeg si pretvarao sa goldom oslobodio si se igranja 100 partija+ recimo sa nekim mediumom da bi mu kupio motor,a dotle ti je bio mobilan kao heavy...
VulcanRaven je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2013., 08:39   #1439
mujica
črna jetra
Moj komp

mujica's Avatar

Datum registracije: May 2008
A kaj se zamarate s bedakima, ako mu je volja pa neka kupuje.. u svakoj igri ima takvih likova s puuuno vremena i kompleksa, pa zele biti naj u virtualnim svijetu. Nes ti dostignuca

Inace pokusavam igrati vecinom u platoonima od tri covjeka, jednostavno najbolje baca i najvise se da utjecati na ishod bitke. Naravno protiv nekih situacija i igraca nemozes.
Bas ne gledam te eff i win ratio statistike, al da sad krenem ispocetka vjerujem da bi bili puno bolje, al to nema fakin sanse
onaj xvm treba zabranit jer mlade dobim kad mi lik na pocetku borbe kaze da imamo 20% sanse, u zadnj vrijeme sam naletio na par takvih kaj imaju do 2000 borbi i dva tri premium tenka...

Nego da inace onak lijepa filozofija, nema desetku dobar nego uporan igrac.
Staro 13.03.2013., 11:10   #1440
gsxr750k9
Banned
Moj komp

Citiraj:
Evo jedan unicum,kao najbolji igrac...haha...

http://worldoftanks.eu/community/acc...nnaSilverwind/

http://wotlabs.net/eu/player/LiannaSilverwind

Samo baciti oko na tenkove s kojima je igrao...

Nebi se čudio da je to netko iz WG-a,imaju oni alate kako da si namjeste pobjede svaki put Ili,u 80% slučajeva...

Jer,kako objasniti tank history? Ili je ulupao HRPU eura u free exp i lovu (teško,previše love),ili ima veze s WG-om...

Pazi ovo:

Tetrarch 364 odigranih 326 pobjeda

Apsolutno nemoguće,u barem 30% slučajeva u tako niskim tier borbama se vlastiti tim međusobno poubija do bola
pogle ove ostale u tom JOKE klanu, pravi su joke.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno