|
![]() |
#1412 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2016
|
Dobio sam DHL naljepnice za povrat paketa njemačkom amazonu. Jel to mogu odnjeti u Hrvatsku Poštu? Pitao customer service pa kaže "We have no information about that. The parcels are maybe handed to Hrvatska Posta when sent from Amazon. But I am not sure if they can accept the labels made for the DHL when sending from Croatia." Pitam ovdje tako da saznam odma i da ubuduće ostali znaju, planiram ih nazvati ujutro da provjerim svejedno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1414 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2016
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1415 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Citiraj:
Ili rjeđi slučaj ako imaš već predštampani paketski broj. Bez jednog od to dvoje plaćaš poštarinu. Poslano sa mog SM-A505FN koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1416 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Jel imao tko problem da ne može ostavljati recenzije na kupljene proizvode preko amazona? Kad kliknem na "Write na product review" dobivam ovu poruku: Citiraj:
Što je najbolje nisam nikada ni pisao nikakve recenzije niti ostavljao ocjene. Možda prije par godina da sam napisao doslovno 2-3 riječi za neke knjige (pohvalio), tako da mi nije jasno koje je pravilo prekršeno. EDIT: riješeno, javio se supportu i maknuli su restrikcije koje je očito neki robot postavio. Zadnje izmijenjeno od: nepalac. 16.05.2022. u 07:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1418 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Klikneš na svoj account, pa na Amazon Business settings, pa na Manage VAT ispod Certifications i dodaš VAT/VIES broj... treba neko vrijeme da se potvrdi
![]() |
#1419 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Amazon business acc moras otvoriti, tamo ces imat VAT id za ubacit....kao i na svim b2b stranicama.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1420 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Nije trebalo prije... moglo se dodati VAT id i na private account.... Napravio sam to pred 4-5 godina, moguće da su promijenili u međuvremenu
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1421 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1422 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Kad kupujete sa amazon.de probajte prvo staviti dostavu za hrvatsku. Redovno naručujem, ali stalno u Njemačku frendu pa mi dofura jer je free shiping tamo. No na godišnjem je sad pa reko idem vidjet koliko je poštarina za hrvatsku i 9,99€ je, ali mi na zadnjem koraku umanji cijenu artikla za 9,99€ pa ispada free shiping ![]() Isto sam probao za njemačku i nije umanjilo cijenu. Ne znam koja je fora, ali prošlo mi je. Radi se o dječjoj autosjedalici (13kg paket). 199€ je bila na akciji, ako bi naručio za njemačku platio bi 199€, a došla mi je doma za 1€ manje.
![]() |
#1423 |
PizzoZder
|
Daj screenshot racuna
![]() |
![]() |
![]() |
#1424 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Gle, znači prva fotka je koliko bi platio da se dostavlja u njemačku (2€ manje je jer je flaša snižena sad 2€). Druga fotka je koliko sam ja platio za dostavu u hrvatsku, treća fotka koliko sjedalica košta ako se naručuje u njemačku (199€), a zadnkja fotka vidiš umanjenu cijenu sjedalice za cijenu dostave (189€). Poanta je da sam platio istu cijenu naručio ja to u njemačku ili hrvatsku. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1425 |
PizzoZder
|
Mislim da ce naknadno pdv naplatiti sa kartice. A mozda i nece. ![]() Sada je ovako, 168,06€ je cijena bez DE poreza. Shipping normalno 9,99. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1427 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1428 |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
mozda je netko krivo konfigurirao cijenu (ili namjerno), osnovna cijena je niza za hr iz nekog razloga, nema nikave veze sa shipingom. Stavio neki random mob u cart (pixel 6a), doda hrvatski pdv i shipping, tako da cijena s njemackim pdvom od 459 skoci na 492.13 sa hrvatskim pdvom i shipingom (9.99). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1431 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2022
|
Pozz! Posto prvi put kupujem nesto sa Amazona.de molio bi vas za savjet. Kupio bi ovu graficku karticu i cijena joj je 503 eura da li mogu ocekivati jos neke dodatne troskove i kolko bi oni bili? Ovdje pise da je vat included.Da li to onda znaci da ne placam porez nego samo carinu i kolko je ona ako da? Iz nekog razloga ne mogu poslati sliku radi se o radeon xfx 6700xt grafickoj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1432 |
Registered User
|
Pozz! Posto prvi put kupujem nesto sa Amazona.de molio bi vas za savjet. Kupio bi ovu graficku karticu i cijena joj je 503 eura da li mogu ocekivati jos neke dodatne troskove i kolko bi oni bili? Ovdje pise da je vat included.Da li to onda znaci da ne placam porez nego samo carinu i kolko je ona ako da? Iz nekog razloga ne mogu poslati sliku radi se o radeon xfx 6700xt grafickoj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1434 |
Registered User
|
Sory.Nisam znao gdje ga smjestiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1435 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1436 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
https://www.amazon.de/dp/B0B8SW7HVD/...2s9dHJ1ZQ&th=1 Piše da je nov i nekorišten, cijena je predobra da bi bila istinita. A ako je nešto predobro da bi bilo istinito, obično nije istinito. U čemu je kvaka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1438 |
PizzoZder
|
55€ delivery Grafu nemozes ubacit osim low profile.
![]() |
![]() |
![]() |
#1440 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Krivi link sam linkao ![]() nudili neki ultra bijesni Lenovo workstation za 700 eura, ali kad sam detaljnije pogledao recenzije, vidim da se svi žale na probleme sa računalima, znači scam je |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|