|
![]() |
#1411 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Hvala na konkretnom odg. ![]()
The Rich pays to win. The Poor spends to lose. Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 26.03.2011. u 21:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1412 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Ne hacktivaciju. Stavi karticu mreze na koju je lockan da se aktivira. Ako nemas onda hacktiviraj. Nakon toga guglaj SAM activation method i prati upute. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1417 |
|
Znaci ovako.Sa sn0w napravim custom fw I restoram sa pravom karticom, skinem sam, deaktiviram i aktiviram ponovnim spajanjem na itunes? Onda opletem ultrasn0w i unlock?
![]() |
#1419 |
|
E fala ti maheru sto si imao strpljenja ![]() ![]() ![]() Edit : radi sve ko novo ![]()
The Rich pays to win. The Poor spends to lose. Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 28.03.2011. u 11:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1420 |
Huuuah
Datum registracije: Jun 2007
|
Nisam mogo docekat unlock za 3.10.01 ili 4.10.01 baseband pa sam prodo mob. Tolko najava od 12mj za unlock i nista. Jebiga kad sam dobio mob sa 4.2.1 u tcomu a moro mijenjat karticu na vip! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1421 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
iPhone 4, najbolji i najjednostavniji jailbreak je sa green poisonom (verzija ios-a je 4.2.1) ? Nadalje, ako bi došlo do toga da ga moram odnest u servis, kako "sakrit" ili uklonit jailbreak....mislim vjerojatno restore ali dali moraš što spremit prije nego jailbreakam da ne izgubim garanciju ?
![]() |
#1423 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
hmn jedno pitanje ![]() napravis bekap aplikacija (naravno tu su i neke sa instalusa) i updejtas telefon na 4.3.1 i vratis bekap aplikacija, dali ce ti ostati ove aplikacije koje nisi kupio ? lp
![]() |
#1425 |
bycod
|
ma iskreno da me faking tom tom nekosta 550kn nebi ni jb-a uredjaj ![]()
![]() |
#1427 |
bycod
|
ma treba mi eu ![]()
![]() |
#1428 |
.....
|
Untethered JB za 4.3.1 je dostupan od danas (pwnage tool i redsn0w): http://blog.iphone-dev.org/post/4332...of-pwnage-tool Za one koji imaju baseband koji se može otključat, pričekajte updateanu verziju ultrasn0wa prilagođenu za 4.3.1 FW. Za untether dio je zaslužan Stefan Esser (@i0n1c) iz Kölna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1429 |
|
Kom zapne novi redsn0w na uploading ramdisk, restorajte ajfon ponvno a redsnow na compatibility xp sp 3 i run as administrator i radit ce( za korisnike win 7 ).
![]() |
#1430 |
bycod
|
koja je razlika izmedju redsnowa i pwnage toola ? nekuzim bas dali jb-am sa redsnowom ili sa pwnagem?
![]() |
#1431 |
.....
|
Pwnage tool radi samo na OSX-u, builda custom FW koji ne updatea baseband - pa ako ti treba unlock, a imaš unlockabilni ![]() Redsn0w (OSX i win verzija) traži da već budeš na tom FW kojeg želiš jailbreakat (znači updatean sa official FW koji će podići i baseband). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1432 |
bycod
|
ma znaci redsnow i prziii ![]() nis danas updejt na 4.3.1. jb i onda vracanje bekapa da mi ostanu mejlovi smsovi itd ? tnx
![]() |
#1436 |
bliss_zg - take, muljanje na tržnici
|
4.2.1 je gore, nasao sam na : http://www.brighthub.com/mobile/ipho...les/97746.aspx jel ovo ok radi? Nudi mi i updejt na 4.3.1, pretpostavljam da je bolje da ne apdejtam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1437 |
.....
|
4.2.1 je firmware, a baseband je vrlo vjerojatno 05.15.04 koji se ne može otključati, osim ako staviš 06.15 baseband (od iPada) - ako to napraviš postoji mogućnost da ti GPS više neće radit i možeš zaboraviti budući službeni update firmwarea - samo custom (pwnage tool ili sn0wbreeze). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1440 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
kupila sam mob u americi,jos ga nisam vidjela jer nisam kuci.odnijeli su ga na dekodiranje,da li to znaci da ce mu automatski uraditi JB ili ne? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|