|
![]() |
#14191 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
18-20-Dotka-Maksic ili Vrh-Hunjka-20tka-Dotka-Maksic -->
2. dan: nezaobilazna 57ica-greben na 1. stup zicare-donja postaja zicare ...bilo bi dobro da ste tu tri dana ![]() 3. dan: 9tka, ili nesto drugo na zapad Sad nemam vise gdje ugurati 12icu. Sad si fino pogledajte filmice pa bu vam jasnije na sto smo mislili. Zanimljivo da nismo snimili 57icu...kad dodje novi bajk ide filmiciranje 57ice ![]() Pojednostavljeno receno ako dolazite na dva dana treba se drzati uspona samo po Leusteku a spust:
1. dan: Rute za gustanje ---> 18-20-Dotka-Maksic ili Vrh-Hunjka-20tka-Dotka-Maksic 2. dan: nezaobilazna 57ica-greben na 1. stup zicare-donja postaja zicare ...bilo bi dobro da ste tu tri dana ![]() 3. dan: 9tka, ili nesto drugo na zapad Sad nemam vise gdje ugurati 12icu. Sad si fino pogledajte filmice pa bu vam jasnije na sto smo mislili. Zanimljivo da nismo snimili 57icu...kad dodje novi bajk ide filmiciranje 57ice ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nik. 07.10.2011. u 14:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14192 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Nego neznam dali ste štogod bili na 12ici nedavno, ali ona kišurina koja je bila prije jedno mj. dana je oprala svu zemlju koja je nekada bila ispod korjenja na jedno većem dijelu i sada ima dijelova gdje se vožnja odvija samo po korjenju, nema doticaja sa zemljom a nagib je, pogađate u krivu stranu, vrlo zabavno ![]() Edit: e Nik, jel znaš onaj dio gdje uvijek svi stanu i polako dolje pjehe, e pa ja sam ga zadnji put prošao, iako sam stao pred njim da upozorim daria, ali sam polagano prošao, i sada sam tek vidio da je to poprilično bezazlen dio i samo treba malo opreziniji biti i ide se bez problema ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14193 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
18-20-Dotka-Maksic ili Vrh-Hunjka-20tka-Dotka-Maksic
2. dan: nezaobilazna 57ica-greben na 1. stup zicare-donja postaja zicare ...bilo bi dobro da ste tu tri dana ![]() 3. dan: 9tka, ili nesto drugo na zapad Sad nemam vise gdje ugurati 12icu. Sad si fino pogledajte filmice pa bu vam jasnije na sto smo mislili. Zanimljivo da nismo snimili 57icu...kad dodje novi bajk ide filmiciranje 57ice ![]() |
Pojednostavljeno receno ako dolazite na dva dana treba se drzati uspona samo po Leusteku a spust:
1. dan: Rute za gustanje ---> 18-20-Dotka-Maksic ili Vrh-Hunjka-20tka-Dotka-Maksic 2. dan: nezaobilazna 57ica-greben na 1. stup zicare-donja postaja zicare ...bilo bi dobro da ste tu tri dana ![]() 3. dan: 9tka, ili nesto drugo na zapad Sad nemam vise gdje ugurati 12icu. Sad si fino pogledajte filmice pa bu vam jasnije na sto smo mislili. Zanimljivo da nismo snimili 57icu...kad dodje novi bajk ide filmiciranje 57ice ![]() |
![]() |
#14194 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
moja malenkost ![]() bila je uzasna prasina, bez naocala sam vozio, nisam vidio 2 metra ispred sebe. u jednom trenu sam malo kotacem dotaknuo vanjski rub kanala i opla, let preko volana ![]() srecom, bilo je mekano ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14197 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ...na prvi pogled izgleda grdo, ali da se, s fulkom pogotovo...samo treba uzeti odredjenu brzinu i pregaziti kamenje. Inace na Sljemenu je trenutno 1°C |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14200 |
Premium
|
Osim ne temp. treba obratiti pozornost i na vjetar, i smijer vjetra...pa onda pretpostaviti kakav ce biti osjet hladnoce. Ja sam u nedjelju pehake gore, moze i snijeg padati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14201 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
18-20-Dotka-Maksic ili Vrh-Hunjka-20tka-Dotka-Maksic
2. dan: nezaobilazna 57ica-greben na 1. stup zicare-donja postaja zicare ...bilo bi dobro da ste tu tri dana ![]() 3. dan: 9tka, ili nesto drugo na zapad Sad nemam vise gdje ugurati 12icu. Sad si fino pogledajte filmice pa bu vam jasnije na sto smo mislili. Zanimljivo da nismo snimili 57icu...kad dodje novi bajk ide filmiciranje 57ice ![]() |
Pojednostavljeno receno ako dolazite na dva dana treba se drzati uspona samo po Leusteku a spust:
1. dan: Rute za gustanje ---> 18-20-Dotka-Maksic ili Vrh-Hunjka-20tka-Dotka-Maksic 2. dan: nezaobilazna 57ica-greben na 1. stup zicare-donja postaja zicare ...bilo bi dobro da ste tu tri dana ![]() 3. dan: 9tka, ili nesto drugo na zapad Sad nemam vise gdje ugurati 12icu. Sad si fino pogledajte filmice pa bu vam jasnije na sto smo mislili. Zanimljivo da nismo snimili 57icu...kad dodje novi bajk ide filmiciranje 57ice ![]() |
![]() |
#14202 |
Premium
|
Tu prvu je super za odvoziti po noci. Ma nije opasna, onaj video s 57ice je ubrzan tak brzo nitko ne vozi...ima par skakljivih mjesta, ali ako netko vozi ispred tebe skuzis kak se prolazi (kad ide netko prvi puta upozorima ekipu)...jedino cuks pegla hrabro ![]() Ako ne poznajes stazu najbolje je voziti s rezervom, u protivnom te ponese ekipa i gust jurnjave pa je poprilicno lako izletiti u grmlje ili ti bukva iskoci na put. Prvi snijeg na Sljemenu |
![]() |
![]() |
![]() |
#14203 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ma daleko od toga da je staza opasna. Samo ima nekoliko strmijih spusteva na kojima gaziš kočnicu pa postoji mogućnost leta preko volana ako pretjeraš s prednjom. Jeeeee snijeg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14206 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Na zalost govorim iz iskustva :S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14213 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Hahahahahahahahahahaha od pola 9, bokte da sam znao dao bi ti ja porciju graha, majicu i 2 pive da mi dođeš stan okrečit ![]() Cca 1 gore, tražim poznata lica ako nitko ne ide iz mog smjera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14214 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Ma ja idem zato jer želim pomoći, a pošto love nemam onda ću pomoći onime što imam, a to je VRIJEME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Barem toga imam sada na pretek ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14215 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ajd ja cu isto oko jedan gore bit , mislim da je najbolja pozicija na pocetku kod skoka , ili kod korjenja malo poslije tog , tamo mi smrdi najviše padova. I ja sam stazu bez beda odvozio istina trebalo mi je dosta dulje al jbg em nemam skill em nemam bajk za to. Oce se netko natjecat na kraju?
![]() |
#14216 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#14217 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Može li se sutra na grmu sa ćelestonkama (kenda small block 8)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14218 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Ja sam sutra isto za GoGrma, pa Sile, javi se do podne na mob pa se dog, pokupis me, pa odavde imam opak precac do gore, treba nam 10min.... Inace, moram se pohvalit da ja vozim/imam! svoj dream bajk i stvarno uzivam u njemu 100% i nebih ga mijenjao nikad, barem ne dok ne skrsim ramu (pa dobijem novu ![]() ![]() Ta daaaaa: http://vimeo.com/15216814 Prophet je savrsen, al ovo je iznad toga -_- |
![]() |
![]() |
![]() |
#14219 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Mozda si htio reci: Who doesnt fall, cant stand up :P Btw, ima li negdje info o tim stazama? ove brojke mi nista ne znače.. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14220 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
pa imas nikove filmice na kojima je izrezao sva skretanja ![]() postojala je i ona turbosport karta, na kojoj su bile ucrtane neke staze ali u principu, radi se o planinarskim putevima (jedan put, jedan broj) pa probaj googlat, znam da se to uploadalo po netu dosta cesto, cak mislim da sam jednom prilikom i skinuo al da me ubijes ne znam di bi to ni otprilike moglo bit na hardu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|