|
|||||||||||
|
|
#14161 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Uskoro će na BF-u vjerojatno biti Baseus i Ugreen punjača i kabela na akciji, pa neki si uzme jednog od njih. S25U podržava punjenje od skromnih 45W pa nema smisla kupovati išta jače od toga. Eventualno ako na istom punjaču misliš puniti više uređaja odjednom jer on onda raspodjeljuje snagu između njih, onda ima smisla uzeti jačeg.
|
|
|
#14162 |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Ako ces uzimati Ugreen nemoj uzimati 65W, ja sam prvo taj uzeo i nakon ustekavanja drugog mobitela resetira se punjenje, a sad sam uzeo 100W koji nema tih problema i koji moze simultano puniti laptop i jedan mobitel. Po meni je bolje tako nesto uzeti nego original punjac od Samsunga gdje ce se u jednom trenutku povecati brzinu punjenja pa ces opet morati novi punjac uzeti, ako hoces maksimalnom brzinom puniti.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#14163 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja svoj s25 ultra punim sa ovim punjačem i kabelom, radi bez problema: https://mi.hr/xiaomi-120w-hypercharg...-a-punjac.html Ima i na njuškalu koliko se sjećam... |
|
|
|
|
|
#14164 | ||
|
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Samsung mobiteli - 2. dio
Citiraj:
To je 25w punjač prve generacije. Ako si uzeo sa Alixpressa i može biti lažnjak. Imaš u Big Bangu TA2510 za 12 eura. To je GAN punjač i orginalnu ambalažu zapakirano. Bolje to nego štediti lažnjaka. Citiraj:
Ako je 65w model sa više portova i ona će automatski raspodeliti snage prilikom uštekavaja drugog uređaja. Imaš masu 65w i trebaš čitati na koje će portove isporučivati.
__________________ |
||
|
|
|
|
|
#14166 |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja sam uzeo sa njihove sluzbene stranice, uvijek imaju neke akcije. A 65w naravno da tako rasporeduje, ali samo kazem da ovaj noviji 100W puno bolje radi, vjerojatno 65w novi model isto radi kao 100w. Kad su na 65w spojena dva Samsunga to je teoretski max 50w, ali kako odspojis jedan, tako se drugome punjenje resetira, to se na 100w ne dogada. Moze se puniti laptop i jedan mobitel bez problema ili 2 mobitela i tablet. Ima i 140w, ali to je vjerojatno overkill. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
#14168 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2012
|
|
|
|
|