|
![]() |
#1351 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma došlo je klinac, meni je ponovno poslano a ako opet ne dođe dobivaju negativne fidbekove na kvadrat ![]() Nego, može tko napisat "rekorde" dolaska itema? Baš me zanima.. Tipa ono, nakon 60, 70 dana.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1352 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Znali su mi doći paketi iz Kine za četiri dana, ali i za više od 2 mjeseca. Nema pravila. Da se podsjetimo ![]() http://www.24sata.hr/news/u-hrvatsku...nu-dana-275246 Zadnje izmijenjeno od: ShanTech. 06.11.2012. u 22:02. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1353 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Fak ![]() Ma srećom što ja kupujem samo sitnariju pa me nije briga da i ne dođe, čak i da ne dobijem refund ali opet, toliko čekanja, pisanja maila, opet čekanja, za *urac.. No, idemo dalje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1354 | |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
@ borny - hvala na novoj adiciji za potpis. ![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1355 | |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Kada sam se konačno sjetio ... shvatio sam da je item naručen prije više od godine dana ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1356 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Da se vratim na moju šprancu. Nikakvih prijetnji ili bilo čega. Fino i kulturno štitim svoju investiciju, a prodavaču dajem izbor da izvrši refund ili idem procedurom predviđenom tvrdim pravilima koja služi baš zbog toga da se zaštiti kupac od nepodopština prodavača jer ista nije izmišljena tek tako i u tom obliku već na osnovi onog što bi se moglo dogoditi da nje nema tj. da bi svaka druga pošiljka mogla biti komad cigle i ne bi mogao dokazati da ti je cigla i poslana. Špranca na hrvatskom glasi ovako. Bez prevelikih opisa sažeto i jasno: "Kupljena stvar nije stigla u razumnom roku i molim te da vratiš moj novac. U slučaju da ti to ne odgovara ja ću nakon 43. dana otvoriti dispute i dodatno dati još 20 dana da kupljeno dođe. U slučaju da ne dođe do 57. dana eskaliram dispute u claim. Ja ti neću dati negativan feedback. Ako kupljeno dođe nakon 60 dana i povrata novca od strane pay pala ja ću ti ponovo uplatiti taj iznos." Kao što se vidi da ima izbor. Da mu neću dati negativan feedback. Da ću mu ponovo uplatiti novac ako stvar dođe nakon što kupljeno dođe. Ako to nije dovoljno fair onda stvarno ne znam što bi moglo. Zadnje izmijenjeno od: Hombre. 07.11.2012. u 09:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1357 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
claim radis ili na ebay ili na paypal AFAIK, ne na oboje. 44-ti dan jer ti je to rok, nakon toga nemas vise pravo napravit to. AFAIK bolje ga je napravit direkt na PayPal-u. ![]() edit: vidim da je pocisceno, pa moze delete ovoga pliz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1358 | |
Registered User
|
Citiraj:
Sad kontaktiram prodavača da mu kupim taj isti item ali da mi ga ne pošalje tako da čovjek dobije svoj novac. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1360 | |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1362 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#1365 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1366 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1367 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Ponudili mi refund 1.5$ za item koji nije baš kakvim ga reklamiraju. Obzirom da je koštao 6$ i ne moram ga slati nazad, bolje i to nego odje* ![]()
![]() |
#1368 |
Registered User
|
Da sam na tvoj mjestu dao bih mu negativni feedback i lagano zalba ebayu jer nije tvoja krivica sto ti je posalo krivu stvar.Ustvari prvo bih mu napisao da nije uredu da je poslao stvar koja ne odgovara opisu i da cu poduzeti sve svoje mogucnosti kao kupac da se zastitim ili opet kupovina od njega i nakon 45 dana javiti mu da item nije dosao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1369 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Negativni feedback lako dam bez obzira na refund četvrtine iznosa.
![]() |
![]() |
#1370 |
Registered User
|
Probaj mu objasniti da nisi ti kriv sto je on poslao krivu stvar, a uz sve to da ti postarina dodje skuplje nego sto vrijedi predmet.Tih 1,5 dolara i ako izgubis ne znaci ti nista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1371 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Meni prije par mjeseci stigao paket iz Amerike doma na kucnu adresu, rekao sam prodavacu da stavi 40$, toliko je i pisalo na kutijici, makar je s vanjske strane kutije bio original racun prefrkan na pola, u prozirnoj foliji sa ukupnom cijenom 244$... Takodjer u ljeti narucio neke baterije iz kine, vrijednost 47$, isto doslo najnormalnije doma postom. Mozda imam samo previse srece, jer mi jos nista nisu carinili... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1373 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Već jedno vrijeme je zabrana slanja Li-ion baterija avionom, tako da je vjerojatno stopirala njihova carina na izlazu. Manje baterije, za fotić i mobitele su mi dolazile bez problema, ovo je valjda stršalo zbog veličine, pa su išli provjeravat sadržaj paketa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1374 | |
Registered User
|
Citiraj:
Što se tiče carinjenja slušalica i ostale robe sve zavisi u kojoj si županiji. Ako si u Zagrebu šanse da tako nešto sitno prođe su ogromne jer im je tolika gužva da gledaju samo veće i teže dok u manjim sredinama imaju vremena pa i manje stvari često otvaraju ali i puste ako vide da se radi o manjim svotama dok sve skuplje obavezno carine tako da hoće li nešto biti carinjeno ili ne u Zgb ovisi isključivo o gužvi i gabaritima dok su manje pošte carinjenja manje opterećene i šanse da te ogule za dažbine daleko veće |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1375 |
Registered User
|
Nakon što sam jučer uplatio za item koji mi je stigao poslije refunda i napisao da mi ga ne šalje jer mu to ponovo plaćam dobio sam mail ovog sadržaja. Upravo čovjeka veseli kad ti se netko ovako lijepo zahvali ![]() "Dear XX, Ok.You are a honest person. Have a nice day!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#1376 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ja nisam dobio dvije pošiljke jedna $0.99 naručena u 9. mjesecu i jedna $1.52, ova zadnja je naručena u 8. mjesecu. Nije puno loveal bilo biljepo da dođe, prodavača ove zadnje stvari sam kontaktiro i prije mjesec dana i još ništ.
![]() |
#1377 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
lol, ti si ocito neki optimist, ali to se tako ne radi, postoji procedura sto se radi ako ti paket ne stize u roku 45 dana. Onaj item iz 8. mjeseca prekrizi, a i ovaj iz 9. je upitan (zavisi koji datum u 9. mjesecu). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1378 | ||
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1379 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
ja sam se zajebao i nisam znao da imas 45 dana od kad narucis da prijavis da ti nije doslo. proslo je 60 dana i sad kurcina, vise mi se seller ne javlja, ne mogu prijaviti ebayu, ne znam sto da radim. radi se o 40$. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1380 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|