|
![]() |
#1351 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1352 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1353 |
Premium
|
Imaš onu sa zalmanom ili baš ovu kao ja? Što mi je onda činiti da spustim temperaturu? Nisam sad doma, pa ne znam jel ima u catalistu za povećat brzinu ventilatora... Ako nema, s kojim programom je mogu povećat? Zadnje izmijenjeno od: simba. 30.01.2009. u 14:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1355 |
Premium
|
Odem na overclocking settings i pod fan mi piše "no supported hardware found". Jel to znači da se na mojoj grafi ne može regulirat brzina venta ili trebam negdje dalje gledat? Čini mi se da moj model grafičke nema regulaciju ventilatora. Sad sam sređivao jedan novi komp sa HD4670 i tamo u CCC ima za reguliranje venta... Kod mene nema... Zadnje izmijenjeno od: simba. 30.01.2009. u 23:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1356 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
moguce da nema mogucnost reguliranja broja okretaja ventilatora isto kao i dvije gigabyte 8800GT 512MB koje su mi prosle kroz ruke eventualno jos probaj sa Riva Tunerom, ali ako ni onda neide jednostavno nemozes mijenjat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1358 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
http://www.sapphiretech.com/us/produ...gpid=221&grp=3 već sam to pisao ali evo opet sada nakon dužeg vremena,ovo je po mom najbolja 3870,cloka se kao luda(ali ni netreba),tiha,hladna u idlu ne prelazi 40 c,a pri igranju nakon par sati nikad ne pređe 55 c! jednostavno odlićna kartuša! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1360 | |
zgubidan
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() Planiram kupiti 22" monitor pa oce li moja radeonka bit dovoljna za rezoluciju 1680x1050? ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1361 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1363 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#1364 |
Adriaaaaaan....
Datum registracije: Jun 2006
|
Evo ja imam jedan maaali problemcic sa Sapphire 3870... Nije tolko stvar u 3d Marku ali bas sam ga htio izvrtit nakon dugo vremena i nece. I to ova kartica na dvije konfiguracije i ista stvar. Pokrenem 3d mark i samo se pojavi pocetni ekran i tako ostane odnosno zamrzne se. Prvi pokusaj, xp sp3, hd 3870, DFI DK T2RS Plus mbo 3d mark 2006 i zamrzne se. Bas jucer slozio drugu konfu s istom karticom ali Abit mbo (IX48-GT3) i aj rekoh da probam zavrtit i ista stvar. E sad nije mi tolko do tog vrazijeg 3d marka ali bas me zanima zasto, inace ne rade ni 3dm 05 ni 03. Znaci dvije konfe i jedino sto je bilo isto u te dvije konfe je graficka Sapphire Ati 3870 i CPU. Probani driveri 8.11 i 9.1 il nesto slicno, znaci zadnji i predzadnji. Inace graficka normalno radi u igrama. Ima tko kavu ideju?
![]() |
#1367 |
Adriaaaaaan....
|
![]() |
#1369 |
Adriaaaaaan....
|
Naravno da ste bili u pravu, svaka vam dala momci ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1370 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Molim pomoć
Imam problema sa driverima za Sapphire 3870,kad probam updatat drivere sa ATIjeve stranice,ili mi se pojavi blue screen pa mi veli da nemam dobre drivere ili mi ekran ostane jednostavno crn. sa karticom sam dobio drivere na CD koji rade al su stari pa molim pomoć kako da riješim taj problem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1372 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
to bi trebalo biti u service pack-u od win xp ako nemaš service pack onda skini taj net 2.0 odavde http://www.microsoft.com/Downloads/d...displaylang=en
![]() |
#1373 |
Premium
|
Pozz. Nadam se da bi ovo pitanje bilo ontopic: Zna li netko koji su najefikasniji driveri za setup 2 x HD3870 u crossfireu na Visti 64? Sistem je baziran na AMD chipsetu (pored moj komp sekundarni) ? Uglavnom, 8.12 solo ili 8.12 Multi-Core CPU hotfix, 9.1.. nista ne prihvaca CrossfireX, dakle samo solo kartica je aktivna, a 8.11 prihvaca, ali samo deklarativno - performanse su na nivou jedne kartice ![]() p.s. da, poinstalirao sam i izdeinstalirao sa driver sweepom zadnje i predzadnje drivere, pometao sve moguce .net updateove, patcheve, pa i onaj hotfix koji se dobije kad se salje mail u microsoft i dobije sifra za skidanje...dakle svi savjeti sa http://forums.amd.com/game/ foruma glede zadnjih drivera - kod mene ne rade. Moji problemi su sumirani u ovom threadu .... uglavnom, odustao sam od tih updateova i trazim neki savjet o iskustvu sa najboljim crossfireX vista 64 driverima za te 3870 kartice. Vjerojatno ubrzo lete van jer mi ih je zbog tih drivera uvr glave, ali mozda se razuvjerim kakvim lucky driverima iz lanjske sezone ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1374 | |
Flaccitra
|
Citiraj:
ovo je čudno, probaj staviti 8.8 driver, meni dok sam imao 3870x2 8.12 i 8.12 hotfix su radili normalno, sa očekivanim performansama.
![]() |
![]() |
#1375 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1376 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#1377 |
Premium
|
imam pitajne u vezi temperature za sljedecu graficku: Gigabyte Radeon HD3870, 512MB DDR3, TVout, Dual DVI ili http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1130153 dakle u stanju "mirovanja" mi bude 35-45,E sad kada igram pol sata do sat vremena igru tipa COD4 ,5 ... Izadem iz igre i temperatura bude do 75c -80C... Dali je to normalna temperatura za tu graficku ili pak nije ![]() I dok igram zna mi se desiti da bude kao da se prelomi slika na sekundu i onda opet bude dobro..Ako je netko ima tih sranja nek mi javi rado bi to sredio hehe.. I jos jedno me zanima DALI mi se isplati uzimat na ovu konfiguraciju neku noviju graficku i dali bi ista bolje igre isle(novije).. *AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.6GHz + BOX,sckAM2 *kingmax 4x 1024 mb ram(800 mhz) *LG W2234 *Gigabyte GA-MA770-DS3,aAM2,AMD 770,SATA 2,RAID,GLAN S-series Motherboards *Power supply FORTON 400W uf al sam se raspiso ![]() ![]() ![]() EDIT:cemu sluzi gamer HUD sto sam dobio uz drivere??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1380 | |
Doomster
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
![]() Naravno, bitan je samo procesor, a kao što vidiš, on je 64-bitni.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|