|
![]() |
#1351 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
Bojim se da će RS uskoro morati predati palicu mlađim i boljim servisima, koji neće maltretirati korisnike svako malo, tako da se gotovo nitko ne može snaći u njihovim modelima. Ja sam nakon skoro 3 godine plaćanja Premium pretplate za RS odlučio odustati od RS-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1352 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
...i ja sam skoro odustao, ali ovaj novi sistem sa Rapidima mi se nakon nekog vremena svidio...istina, picajzle su oko svega, ali sad mi se cini puno jeftiniji nego inace... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1353 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1355 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Uzmi ili Hotfile ili MU. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1356 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
ja uzeo FS na probu mjesec dana, nakon isteka RS-a, i mogu rec da sam veoma zadovoljan iskoristava mi max brzinu veze, i jos nisam nijednom naletio na dead linkove kao na RS-u, tako da cu ostati na FS-u |
![]() |
![]() |
![]() |
#1357 |
Dubwise
Datum registracije: Dec 2004
|
Koliko vidim Hotfile, Fileserver i Megaupload su sada trenutno glavni igraci. Na Rapidshare uploaderi vise nista skoro ne stavljaju, ali mislim da su to i zasluzili sa svojim odnosom prema korisnicima, generalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1358 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Uzeo baš neki dan HF za probu, ima gro toga jedino mi se čini da je gamad digla cijene. 9 baksa za mj dana je nekak puno.
![]() |
#1359 |
Fresh Juice
|
Mislim da se cijene nisu mijenjale. Najisplativije je uzet godišnji, $55 odnosno 290kn. No, dosta offa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1360 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1361 | |
Premium
|
Citiraj:
Točnije - puno previše prometa za jedan mjesec? S 600 rapidsa koji su mi ostali sam mogao još pol godine skidat jer sam isto ko ti skidao za vrijeme happy houra, a ovak mogu **** |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1362 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Bok ljudi! Evo istekao mi RS account i sad ga hoću produžit. Onaj najmanji paket od 500 rapidsa mi je okej. S njim imam mjesečno 30GB što mi je sasvim dovoljno. Nego ne znam šta je al nema šanse da ja nadoplatim. Nakon što odaberem paket, Paypal kao sredstvo plaćanja i klik na checkout, stranica se prestane loadat i gotovo. Refresh ne mijenja ništa. Jesu li trenutno u banani ili je do mene nešto?
![]() |
#1364 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
za razliku od drugih hostera uploaderima baš ništa ne nude za njihov trud i još k tome ograničavaju download za premium usere i još smišljavaju neke glupe VIP accounte
![]() |
#1365 | |
Premium
|
Citiraj:
Tako je...ne znam kaj si umišljaju i kakva je to politika. Nadajmo se da bude ih odlazak korisnika malo osvjestio |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1366 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#1367 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#1369 |
Banned
Datum registracije: Aug 2010
|
imao sam Rapid 2 godine i preko 2000 uplodanih fajlova,skoro da nisam više morao plačati uopče jer sam sakupio bodove i dobio besplatno ...sve do prije pola godine kada su počeli brisati sve fajlove koji se ne skidaju duže od tri i nešto mjeseci tako da su mi skoro sve obrisali i poslao sam ih u k... i sada lagano štancam preko utorenta i tu i tamo na nekom forumu pokupim besplatni acc premium...ali sada ih ima milion različitih i rastu ko gljive svaki dan, tako da se nemože čovjek odlučiti koji da uzme mada mi se čini da je Hotlife dosta čest, bar na mojim forumima!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1371 |
Premium
|
zainteresiran sam za zamjenu 500 rapidsa za neki drugi servis ili za prodaju pa ako je netko zainteresiran nek se javi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1374 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1375 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
pa uzmite i dogovorite vrijeme skidanja. bitno je da se u isto vrijeme ne skida sa više IP-ova, ako to uopće prate. jedino što se može dogoditi je da promijene pasword u slučaju otkrivanja istovremenog skidanja, pa ga opet vratite natrag... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1376 | |
Premium
|
Citiraj:
hm, mislis da nebi ukinuli account, jer ovo sa pass-om nije bed. sjecam se pred jedno godinu dana sam sa frendom djelio rapid account i nisam onda znao da bi moglo biti problema zbog toga i nikad se nije nista desilo. P.S. jel zeli neko djelit account na fileserve-u ;-)? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1377 |
N/A
Datum registracije: Jul 2005
|
ak na dan ne skidas s vise od 4 IP-a, nece se nist desiti, a ak ih ima vise dobis opomenu. na mjesec sam dobivao po dvije, no nikad se nije password resetirao ili nes slicno. to je bilo pred pola godine, neznam kak je sad. moglo se skidati s vise adresa istovremeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1378 |
Premium
|
nebi skidao sa vise od 2 IP-a zato pitam nekoga ako oce djelit samnom. ja ne skidam puno pa mi je glupo uzimat sam. trenutno skidam kao free sa JDownloader-om i tlaka mi je jedino sto moram ukucavat one rijeci inace bi i ostao tako. znao sam imat rapid i po tjedan dana ga ne koristit. poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#1380 |
Premium
|
poz. jel vam steka jos HotFile. ja ga evo uprav uzeo na mjesec dana jer mi treba nesto hitno i neide mi preko 150kb/s ![]() ![]() ![]() ![]() majko mila sad sam skuzio da sam napravio Preapproved Payments na paypallu. mislim projurio sam kroz HT, ali nisam skuzio da mi nude to ![]() budite oprezni. poz Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 01.12.2010. u 21:08. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|