|
![]() |
#1352 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ma sve 5,ne kazem da nemas. ali ti pokusavam objasnit stvari sa svog stajalista. a tek sad si provalio stvar,UT spray igra ![]() mda ![]() od svih multiplayera koje sam probao najsprejerskiji nastrojen je bio cod2,tompa ili emponja u ruke,ili ppsh,baci dim,dim stoji 30sec i sprejaj po tome.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1353 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Igra je super kao sta je i cod2 bio svojevremeno, nismo ga uzalud igrali 2godine. Na rabbits public server ce biti dignut PAM mod kad izajde ako bude dobar kao sta se ocekuje... Do tada je ovako kako je... Vote je ON jer cesto nema admina pa da se moze prebacivati a to sta se tice psovanja hebiga, tak je svugdje kad nema admina kad je netko gore onda nema problema.
RABBITS CLAN Zadnje izmijenjeno od: Andeo. 04.12.2007. u 17:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1354 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1355 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Pa meni nije bas toliko losa nego ima par stvari koje ce se nadam se uskoro promijeniti, e sad mozda smo jednostavno izgorili od zelje.. kao nasi nogometasi da vide europe malo ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1356 |
Premium
|
gle max,ti si jedina osoba koja ne shvaca.covjek kojem se igra ne svida kaze,meni se ova igra ne svida radi toga i toga,te je necu igrati jer je losa.ok ali pogledaj si samo svoj broj postova u ovom topicu,pa na drugim forumima.meni kad se nekaj ne svida napisem to ostalima,i odem iz tog topica,da se oni kojima se svida razgovaraju normalno,a ne vracam se sa svakim drugim postom kako je ta igra zaqurac i kako treba igrat neku drugu. kuzis razliku?poznavajuci tebe,ne
![]() |
#1357 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1358 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
500 puta? Na svim forumima? Konju zatucani. Odi igraj CoD2 sa m4dom, bracusom i najtozorom i makni se vise sa CoD4 tema.
![]() |
![]() |
#1359 |
Premium
|
double post |
![]() |
![]() |
![]() |
#1360 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() jest neko planuo. atha stvarno nema potrebe, pustish da pljuju i gotovo. Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1361 |
Moderator
|
Ma...planuo sam, istina. Srecom ne znas situaciju. Na nasem klanskom forumu, na forumu novoga klana, na PcE forumu, na CoD communityu - svaki dan, isti postovi, iz dana u dan iste stvari. OK, ne valja ti CoD4, okani se toga da objasnjavas rulji sto tebi osobno ne valja. Koga briga. I ja sam na UT temi napisao "nikada mi nije lezala" ova igra. I nikada se vise nisam pojavio na temi. Ali ovo je preslo svaku granicu.
![]() |
#1364 |
Premium
|
Možda polako postajem dosadan kao mad max,ali neznam jeste li vi primjetili na rabbitsima koliko cheatera ima?Danas sam malo igrao i nisam mogao vjerovat svojim očima,sve redom wallhackeri,fakat izgubiš volju igrat!!Neznam čemu služi taj punkbuster i koja je poanta postojanja istog?!Dok igram,vidim da izbacuje svako malo neke igrače a cheatere uopće ne dira ![]() Ovaj Crocracked mi se čini dobar server,a koliko sam danas vidio kod ekipe nema cheatera,ali su prokleto smješno loši ![]() ![]() Mister M. kad se kupuje server?? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1366 |
Premium
|
Uhh...sad se ne sjećam,ali vidiš dobra ideja,počet ću ih zapisivati...ali samo one za koje sam siguran i koji su fakat preočiti wallhackeri,one pizdarije za nišan u glavu ionako teško skužim,ali wallhack samo tako...i to bude tako očito da mi slabo dođe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1367 |
Premium
|
zivio nam "patchani" public. A nama koji tu i tam zaigramo public servere koji su original,nema problema,bar ne u tolikoj mjeri. A chitera ce uvijek biti,oni sa novom definicijom pb-a blokiraju postojece cheateve,ali ovaj za par minuta doradi cheat i opet je undetected. To je borba u prazno,nikad chitere neces moci iskorijeniti iz igre neke,barem ne dok se ne pocne dijelit HW ban,pa ca ljudi razmislit prije haxanja.
![]() |
#1368 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Jer ako čuješ da je netko sa druge strane zida, naravno da ćeš pucat "po njemu".
![]() |
![]() |
#1369 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1370 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Molio ni da se prekine rasprava CoD2 vs CoD4 i spuste malo tenzije i smire strasti. Hvala @Thoroughbred B Kao sto rekoh pisi za koga mislis da je citer pa cemo provjeriti. Takoder treba biti svjestan da sto vrijeme od izlaska neke igre vise odmice to ima vise citera...Te da je na "patchiranim" serverima s vremenom gotovo nemoguce zaustaviti citere. Nije se lako s tom posasti boriti ni na orginal serverima ali zbog par stvari je ipak lakse... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1371 |
Moderator
|
![]() |
#1372 |
Banned
Datum registracije: Dec 2004
|
koje bi mi postavke trbale biti namjestene s obzirom na komp, u multiplayer kad igram trza mi , za poludit, dok kad sam prelazilo više manje je bilo ok |
![]() |
![]() |
![]() |
#1373 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Koja lavina ![]() ![]() Nego: Pitanje dana ali običan server ili dva - za dedija se nije moglo skupit love a da se moljaka svaki mjesec kad krene nema smisla. Zippo je novi kartičar pa on mora uplatit - samo da se još dogovorimo gdje. Može i prijedlozi za pouzdane providere sa malim pingom... Mislim da bi mogli ovaj vikend nabacit to pa onda štelat u hodu. Nego razmišljali smo o patchiranom serveru prvo ali ovo sa čiterima je malo previše - valjda se tajvanci ili kaj god sad u dvanejstom metru probude pa krenu orginali povoljno. Ja osobno imam orginal od prvog dana i na orginalnim serverima baš ne viđam previše ili uopče čitera. Kako bilo da bilo usporila nas je malo akcija skupljanja za dedicated a i nema se vremena baš previše - svi umješani rade pa još familije i tako to se malo odužilo. Tko hoče sudjelovat nek se rega na cod2you i tamo su podaci u obavjestima o računu.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1374 |
Neradnik
|
Sto se tice citera na rabbits serveru nisam ih primjecivao doduse nisam ni obracao pozornos veliku kako me ubio. Server mi se svidja vecinom je tu poznata ekipa,samo jedna primjedba na vote,jucer se spojim na server i tip (imam ss koji je to) odma kick player,eto vidio je Sam Fischer i pita zasto kick no neodgovara frajer. Cim prije to iskljuciti i sve ostalo super. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1375 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Mape ko mape - izbaci se iz rotacije koja ne paše i to je to. A call vote uvijek neki nadobudni papak siluje.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1376 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
e ljudi...?Jel tko uspio na najtezoj razini prec igru??? ![]() ![]()
![]() |
#1377 |
Premium
|
![]() |
#1379 |
Moderator
|
Naravno, ali o tome nije dozvoljeno na forumu. Mucni glavom i nadji rjesenje. @ostali Ne znam bas za chitere na rabbits serveru. To je jedini public na kojem igram i do sada jos nisam vidio sumnjivih situacija. Jedino je stvar u tome sto na rabbits server navraca dobar dio najboljih igraca u CoDu pa te to mozda buni. ![]()
![]() |
#1380 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Jesjes. I ja mislim da je prije do toga...Al lakse se odmah pobuniti chiteri itd ![]() Dosta sam gore, zapravo jedino tamo i igram i nista mi dosad nije bilo sumnjivo... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|