|
![]() |
#1352 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Kakav majstor za nekus bas pravi seljo, boljemu je da se drzi trkaceg kombinezona i kacige
|
Oglas
|
|
![]() |
#1353 |
matori
Datum registracije: Feb 2011
|
|
![]() |
![]() |
#1354 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
#1356 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Napokon lijepe vijesti - Kubica će odraditi testiranja s aktualnim Renault bolidom u Mađarskoj. Ovo postaje sve ozbiljnije........
#1358 |
Je suis Schumi
|
Ovog Palmera treba cim prije maknuti. Bolje ce Kubica voziti s jednom i pol rukom nego on. Taj bi s Mercedesom jedva usao u Q3. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
#1360 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Trebaju izvagati to koliko Palmer placa i vrijednost bodova koje bi ikakav pristojan vozac imao. Kladim se da bi vise zaradili od bodova koje bi Kubica donio, nego sto Palmer plati. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1362 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
ne bi Kubica toliko vozao i testirao da ga ne misle staviti u momcad dogodine. To je done deal vec, samo se suti. |
|
![]() |
![]() |
#1363 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Šta nije Palmer tu jer su ga naslijedili od Lotusa koji je bio u financijskim problemima pa su morali imati vozače koji plaćaju. Mislim da Renault nema takvih problema, iako naravno svaki milijunčić pomaže ![]() http://www.planetf1.com/news/renault...kubica-at-spa/ Mogli bi vidit Kubicu i ranije Inače malo o Ferrari vs Mercedes borbi Ferrari je imao pod koji bi se savijao na velikim brzinama na početku sezone i tu bi dobili dosta downforcea od podnice što bi značilo da ne moraju imati toliko velika krila. FIA im je rekla da se ne smije savijati podnica toliko i u Azerbađanu su morali očvrstiti podnicu. Od tad gube dosta u odnosu na Mercedes na pravcima jer imaju više draga jer moraju povećati krila da bi dobili downforce koji su imali prije. |
![]() |
![]() |
#1366 |
Je suis Schumi
|
Nisam do sad stigao nista uploadati na YT. Evo jedan video iz Austrije. Zadnji zavoj, zadnji krug ovogodišnje utrke. https://www.youtube.com/watch?v=lCQZDsjvvsg
#1369 |
Je suis Schumi
|
Imam i GP2 snimku. Jbg atmosferski se cuju bolje od turba. Ali nije ovo uzivo toliko lose koliko mislite. Ja sam bio istog misljenja dok ih nisam cuo. Edit: evo... https://youtu.be/9AI0IUHSmA8 Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
Di sam stao? -Stalji smo onda kad je *ebem Šćepanović ![]() Zadnje izmijenjeno od: aski. 26.07.2017. u 07:44. |
![]() |
![]() |
#1370 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
@aski poprilično sam iznenađen kako zvuči F1 ovako iz prve ruke, pogotovo kad se usporedi sa GP2. Hvala na snimkama! Inače, ima li netko iskustva sa Monzom i "general addmisionom"? Ove askijeve pozicije mi se čine skroz ok, a ono šta sam googla za Monzu mi ne izgleda obećavajuće. |
![]() |
![]() |
#1371 |
Je suis Schumi
|
Bio sam ja u Monzi sa GA kartama, ali sad vec podavno. 2012. je to bilo. Mi smo bili u Lesmu 2. Tamo imas i one male tribinice, ali moras doci jako rano da bi ih zauzeo. Ali i stajanje je OK. Odmah si kod staze i imas tv zid. Ako ides na citavi vikend, iskoristi petak i subotu za istrazivanje staze i zapikiraj poziciju. I samo jedna napomena, Monza je jebeno velika staza. Od Lesma 2 do Ascarija ti treba cca pola sata, cak i malo brzeg hoda ![]() Edit: evo jedna snimka iz Lesma 1 da vidis koliko si blizu https://youtu.be/1I-5mL1Ubro Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
#1372 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Odlično, hvala na info! A je li se GA karta može kupit na stazi (pretpostavljam da njih ne nestane, ili?), ili se mora online uzet i platit preskupa dostava? |
![]() |
![]() |
#1373 |
Je suis Schumi
|
Uvijek na ulazima mozes kupiti kartu. Jedino da budes peh pa da sve prodaju, u sto cisto sumnjam. Mi smo usli na Mirabello. To ti vodi od dvorca i Monza parka prema Parabolici. Prolazis ispod starog ovala dok se priblizavas ulazu. Tamo nema da dodjes u blizinu autom pa malo pjesacis. Parkiras par km od staze i onda se ukrcas u bus koji te vozi kroz Monza park. A i od tamo imas pjesaciti. Bar je tako bilo kad sam ja bio. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
#1374 |
Premium
|
Nova doza svježih vijesti - mediji su nas malo bombardirali oko novih momčadi (poput audija) koje bi mogle doći u F1, iz Aston martina su potvrdili da im je sport preskup i ne razmišljaju o ulasku osim ukoliko bi se dodatn osrezali troškovi jer su "premala" kompanija za sport. Po pitanju Kubice, autosport javlja da je renault izjavio kako ne planiraju uzeti Kubicu ove sezone, već da žele vidjeti na testovima hoće li moći biti spreman za sljedeću. Po pitanju ferrarijevih guma na prošloj utrci Pirelli je naravno kao uzrok pucanja naveo sve moguće razloge osim onog najbitnijeg, a to je da su im gume sranje i da se s njima ne može utrkivati na najvišoj razini duže od 3 kruga ![]()
#1375 | |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Citiraj:
A pirelli ![]() Nego, kako komentirate halo koji se uvodi iduće sezone? https://www.formula1.com/en/latest/h...-for-2018.html Ne mogu vjerovat da nije bilo boljeg rješenja od zaštite koja ide direkt po sredini vidnog polja i da se na kraju tako naglo odlučilo to uvest. |
|
![]() |
![]() |
#1377 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
#1378 |
Premium
|
Mene samo zanima da li bi HALO spriječio taj ulet pod bager, jer mi se nekako čini da bi u toj nesreći komad HALO-a završio u vozačevoj glavi umjesto da ju zaštiti. Ali vrijeme će pokazati....ne bi bilo prvi put...a niti drugi, treći, četvrti....da su uveli nešto novo u sezonu i onda do kraja iste odustali trajno od toga. Sve u svemu - imat ćemo stotine internet meme-a u pretsezonskim testiranjima da se dobro nasmijemo i prikratimo si vrijeme čekanja do sezone 2018.
#1379 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Mislim da cilj haloa nije spriječiti nesreće kao kod Bianchia , za to su uveli VSC i postrožili kada izlaze bageri i ta sranja na i oko staze, već nesreće di kotač ili takav neki veći predmet ide prema glavi vozača (iako ne bi spriječilo Massinu nesreću mislim) |
![]() |
![]() |
#1380 |
Premium
|
Znam, ali me zanima što bi se desilo sa HALO zaštitom kada bi podletio pod bager ili drugi bolid (a vidjeli smo nekoliko letenja bolida u proteklih desetak sezona)? Valjda znaju što rade.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|