|
![]() |
#1352 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Da Ronaldo nekoga zgazi nasred ceste, burmuz bi našao naći da opravda. "Hej, ljude gaze auti svaki dan, kakav je ovo pičkast svijet ako se samo Ronaldu prigovara zbog toga"
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1353 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1354 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Nece ga kazniti,jer bi mu mogao puknuti film pa ode u englesku.A onda gubi primera,tako da!
#1355 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
#1356 |
Guest
|
hohooo Sevilla-City 25 min 1:2 i već lagano pobjeda citya + 2,5 više zaokružuje se na listiću, nikad brže i lakše do para. Završit će ovo 1:5 kako igraju španjolci, ajmo još MU!! |
![]() |
#1358 |
Guest
|
OHO! I Real poveo i City još jedan? Jel sanjam ljudi? ![]() Ajmo sad MU, volim ruse, jedini mlate onaj isil dolje, ali razbijte ih sad. |
![]() |
#1360 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Cavani panjino, dobro se nisi "popiknul" pa glavom "puknul vu zemlju" -.-
|
Oglas
|
|
![]() |
#1362 |
Guest
|
Pa tko će drugi nego Rooney..idemo po naslov! |
![]() |
#1363 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Prorok je pogodio joooooj aaaaaa sta cemo sad :S Real realno gledajuci nezasluzeno pobjedio jer je PSG bio puno bolji ali pobjeda je pobjeda koja vjerojatno vec sad znaci prvo mjesto u skupini. Igru definitivno treba popravit jer je ovo bilo bez glave i repa. |
![]() |
![]() |
#1364 |
Guest
|
Ja sam mislio da će se raspucat Ronaldo i Ibrahimović. Baš se veselio toj tekmi. I onda neko mlako izdanje oba kluba. |
![]() |
#1365 | |
Premium
|
Citiraj:
NIje mi jasno kako se Real mogao zaje... i prodat Alonsa i kupit ovog Kroosa,taj i kivalitetan pas ne idu u istu rečenicu.Isto vrijedi za Danila.Ozlijedila se legenda ,nije dobro,bit će frka s Barcom! Čeka se povratak Hamesa koji je nasušno potreban,kao i Balea i Benzeme.Danas se vidi koliko puta Modrić doda za dupli pas ,utrči ,i ništa.Ove panjine prodaju loptu.Bio je i frustriran pred kraj. Da ne duljim ,jad i bijeda,a dolazi pakao.
![]() |
#1366 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1367 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1368 |
Premium
|
Točno to.A taj trenutak je bio baš u najavi na Areni .Ono,od svih igrača Reala Perez je jedino zaustavio Ronalda i s njim pričao ,pritom ga držao za rame,i smijali se cijelo vrijeme.I onda ovi pacijenti ovako nešto napišu. Gle,ja mislim da Ronalda večina ljudi ne voli upravo zbog glupih novinara koji izmišljaju tonu stvari.Kao i netrepeljivost između njega i Messija.Ok,nije da se vole,ali pobogu,ljudi se vide par puta u godini i sad govoriti da se mrze ,glupost.Ako treba nekom vjerovat ,vjeruj Modriću koji ga poznaje,i kaže da je super tip.A sad da ga ja budem sudio ,a niti sam ga vidio ,niti budem,neću! Zato si dobro napisao Mirkec,dosta s tim kmečanjem.
#1369 |
Guest
|
Danas igrao hendie favorita! Ajmo! |
![]() |
#1370 |
Guest
|
Ma nemojte me opet....zaj... 0:1 |
![]() |
#1373 |
Guest
|
Bayern 3:0, Barca, Chelsea,Porto...i naši panjevi našli igrat, ajmo grci prekorenite to u 3:1 |
![]() |
#1379 |
Guest
|
Što se cudis, kriminalna bundes liga, svaku subotu uocim barem jedan takav apsurd. Bayern je kao nas Dinamo,samo na visoko sofisticiranoj razini. Zato pratim engleze, najčišći im je nogomet |
![]() |
#1380 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Umor, loša realizacija, ozljede i glup potez Neuera i eto ti sranja ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|