|
![]() |
#1351 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
L950 (XL). Na netu se spominje da je to ustvari preimenovana L940 (XL). http://www.windowscentral.com/images...led-first-time
![]() |
#1352 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako tko gleda WP, mogu preporučiti 830 dok ih još ima. Izrada je vrhunska, kao što je i bila do 930. Izgleda i bolje nego na slikama (mučio me izgled crnog okruglog dijela gdje je kamera smještena). Boja stražnjeg dijela se uopće ne može na slici doživjeti. Kad sam ih uživo vidio, uzeo sam odmah zelenu. Za razliku od 1020, ovdje odlično čujem onog s kime pričam. Poklopac baterije je možda najbolje odrađen na nekom mobitelu danas (G3 mi škripi već od prvog dana). Čudno što ne dolaze slušalice u paketu, ali ne koristim ih, pa ono...nije bed. U kategoriji do 2200 kn za novi uređaj, sumnjam da se može proći bolje od ovog.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1354 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1356 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Navodno bi kroz par dana treba doci build ciji build nr. bi trebao biti veci od 10240, tako da sacekaj pa onda vidi update. Meni na 640 dovoljno dobro radi 10166 da sam ga ostavio i nakon sto sam testirao novi sdk i UWP app development... al ono, da sad biram, strpio bi se par dana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1357 |
The mighty pirate
|
Tia Mobiteli. Naručio, frajer dostavio idući dan. Račun i garancija, sve čisto. Odmah je završio u TPU masci, a i zadnje maske nisu skupe. Čak razmišljam i o originalnoj s poklopcem za ekran.
![]() |
#1358 |
Premium
|
Ti svoje mobitele izgleda cuvas za buducu prodaju. Ja svoje ne kanim prodavat, nego ih ili skartiram ili arhiviram ili poklanjam, pa se ne obazirem previse na zastitu. Nemam na njoj ni folije ni stakla ni maske i nakon 6 mjeseca jos uvjek izgleda kao prvi dan (osim natpisa Nokia na poklopcu ![]() Ocito se zadnja Nokia moze pohvalit kvalitetom kao i vecina prethodnih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1359 |
The mighty pirate
|
Ma ne čuvam za prodaju, nego čuvam jer sam je zaradio ![]() A i mrzim oštećenja i udubljenja, pogotovo na ovakvom metalnom okviru. Sve to samo olakša eventualnu prodaju. Ne dovodim se u situaciju da imam uređaj van garancije, pa u zadnjih 6 mjeseci prodam stari i malo doplatim za nešto drugo. Dosad sam baš zbog očuvanosti, lakše prodao i za više novaca. TPU maske mi još i pojačavaju grip kod korištenja jednom rukom, a to mi je isto jako bitno.
![]() |
#1360 |
Premium
|
Ovo za grip je OK, jer to nije jaca strana L830. Steta da nema "guma-osjecaj" poklopca kao recimo na L520, koji ni malo ne klizi u ruci. Koju masku si kupio i kolko je debela? Mozda bi radi gripa nabavio straznju, samo da nije predebela ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1361 |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
Vagao hoću neću na WP i L640, a sad kad ste toliko nahvalili 830, dao bih i malo više za nju... Jel se isplati igdje drugdje gledat osim njuškala? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1362 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Da se mene pita, tko misli nesto bolje od lumie 640 kupiti, neka priceka izlazak lumie s wp10 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1363 |
Premium
|
Za cijenu ne znam, ali ako ju zelis isprobat i malo se poigrat s njom, navrati do Emmezete. Ona u Jankomiru ju obicno ima na pultu za isprobavanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1364 |
Premium
|
Hvala na prijedlozima. Što se platforme tiče, nije tj. neće mi to biti prvi doticaj sa wp budući sam se ranije zabavljao s L1320 i L520, ali ok da, treba uzeti i ovaj u ruke. Ha ništa, možda i poslušam savjet i pričekam neki s 10-kom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1365 |
Slučajni prolaznik
Datum registracije: Mar 2010
|
Kum bi uzeo Lumiu 735, vidim preko njuškala da ima lik zelja98 i ok iskustva s njim. Jel netko uzimao mobitele od njega?
![]() |
#1366 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1367 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1368 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
I ja sam gledao malo tu Lumiu 830 i više mi se svidila 735-ica, prvenstveno jer ima AMOLED ekran i ima 4,7" dijagonalu što mi je taman. Košta 770kn manje od Lumie 830 te po meni je bolji deal. (1430kn Lumia 735 Grey vs 2200kn Lumia 830) Razlike su u kameri 10Mpx vs 6.7Mpx, fizička tipka za kameru na L830, IPS 5" vs 4.7" AMOLED ekranu, 16GB vs 8GB interni storage, 0.9Mpx vs 5Mpx prednja kamera u korist 735-ice, te naravno razlika u težini i dimenzijama. Sve ostalo je isto od procesora, grafičke, ram-a, LTE-a, Gorilla Glass 3, kapacitet baterije...
Zadnje izmijenjeno od: DraŽ. 08.08.2015. u 22:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1369 |
The mighty pirate
|
Meni je baš ta fizička tipka bila presudna. Kad mi treba kamera, onda želim da se pali odmah. Otključavanje i pritisak na shortcut ne dolazi u obzir. Također, 735 nema OIS i kompletno je plastičan. Meni tih 770 kn više itekako opravdava tih par stvari.
![]() |
#1370 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Uz nabrojano dodaj jos i softverske tipke, zatim da nema podrsku za DNG, Full HD video recording, Dolby surround sound, Dolby equalizer, Glance screen... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1371 |
The mighty pirate
|
Nije glance na 830 neko veselje. Cijeli ekran radi, pa smeta u mraku. Na 1020 (AMOLED) sam ga držao upaljenim i dok se puni pa mi je bio i kao sat na noćnom ormariću, ali sad na 830 to držim ugašenim jer cijeli ekran svijetli
![]() |
#1372 |
Premium
|
Glance drzim na "Peek" (15sek) pa se pali samo kad stigne neka obavijest, ili kad predjem rukom preko senzora. Ne zato jer me smeta u potpunom mraku, nego zato jer imam na njemu sliku, pa stedim struju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1373 | |
Premium
|
Citiraj:
Kakve sad softverske tipke? Ocito je da ima kompromisa, ali nije tako strasno ko sto izgleda. Kuciste iako je plasticno, djeluje cvrsto i ne skripi. Fizicka tipka bi bila zgodna no mogu i bez nje, vazna je kako kome.
Zadnje izmijenjeno od: DraŽ. 09.08.2015. u 12:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1374 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1375 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1376 |
Premium
|
![]() |
#1377 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1378 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Ima li ko da je otvaro L925, crko mi 3.5mm i mob je cjelo vrijeme u headphone modu, pa bi ga samo odviko jer ionako si sad uzimam BT sluške pa mogu i bez njega, ili neko ima jos kakav savjet, inače kao čest problem na 9xx seriji ali jbs ga kad neam garanciju, a zamjenski djelovi su zajedno usb port, 3.5mm i prednji zvučnik te su navodno puno lošije kvalitete od prvotnih djelova...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1379 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
https://www.youtube.com/watch?v=M4ONeSWTG_M Po ovome nije tako veliki problem... I gledaj malo na ebayu genuine OEM dijelove, naručio sam tako digitizer za Lumiu 625 koji se činio istovjetan originalu po svemu tako da vjerujem da je i vio original ![]()
![]() |
#1380 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|