|
![]() |
#1352 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Pohvala za proširivanje ponude (jeftina kućišta po 100kn, zalmani z3 i z1 po 300, Lc-cc-120 cooler i sl.). To su neke best-buy komponente u svojoj klasi, a i jeftina kućišta su nedostajala za male budžete i office konfe |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1355 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
Evo jos jedan zadovoljni kupac ![]() Narucen Dell u2414h i 1TB HDD , iako nije bilo na lageru,doslo za 5 dana. Sve pohvale ovom shopu,na komunikaciji mailom i naknadnom popustu od 3% iako sam se kasno sjetila ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1359 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nije se javio. jopet cemo morati mukte davat pastu. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 05.10.2015. u 21:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1360 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Zadnje izmijenjeno od: japa. 05.10.2015. u 21:44. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1362 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() |
#1366 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Pije se u četvrtak pa neće biti buđenja do tada? :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1369 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Kupio sam već dosta toga iz uzija ali moram pohvaliti i Hrvoja na strpljenu, usluzi i preporukama za kupnju laptopa. Stvarno se dečki trude maksimalno i to treba cijeniti. btw kupio sam akera za iljadu ojra i nije mi žao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1374 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Evo jos malo hvale ![]() ![]() Aha sad vidim da ga imaju, kad sam ja kupovao nije ga bilo (Beebox) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1375 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Exa, kreni odmah sa instalacijom W8 ili W10 na BeeBoxu. Za W7 moraš drivere integrirati u instalaciju ali ne sa onim što nudi Asrock na webu nego još treba hakirati. Javi na PM ako misliš 7 pa ću napisati upute. P.s. I meni došao BeeBox od Uzija ovaj tjedan pa se patim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1376 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Mogao vam je i XXXoje to odraditi, naravnu uz odgovarajucu naknadu. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1378 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pozdrav svima! Eto moje iskustvo. Naručio stvari, neke stvari su bile na zalihi, neke stvari su mi naručili, stiglo za 5 dana. Dobio sam komponente užasno brzo, preko prijatelja, koji mi ih je odmah složio. Nikakve zamjerke, definitivno najbolji dućan, simpatični i uljudni ljudi, cijene super, ekipa za poželjeti. Hvala darkydarku na pristipačnosti, što je trpio moje nazivanje i poruke, hvala na popustu i hvala kaj si se borio za moje popuste! Hvala nino što je odobrio sve popuste i kaj ima tak cool dućan! Hvala kreši na preuzimanju dijelova, na slaganju konfe i na OC-u. Ekipa za poželjeti, moja preporuka baš svima! 10+ od mene, i vidimo se uskoro ponovo! Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 29.10.2015. u 20:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1379 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Haha, meni je isto ovog hrvoja već žao koliko sam ga mailovima nedavno zaspamao ![]() Također, sve pohvale. Naručio za frenda neke komponente, sve stiglo već dan nakon i još je bio tooooliko dobar da mu je to sve u komp ugradio <3. 11/10. Will buy again. Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 29.10.2015. u 20:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1380 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
|
|
Oglas
|
|