|
![]() |
#1351 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Evo da se malo uključim u raspravu, zadnji su dani pa si mislim da nebi bilo loše raskinuti ugovor u t scumu. Uglavnom, bolja polovica i ja imamo Plan za obitelj L. Računi nam sa svim naknadama i pokojim mobilnim parkingom ispadnu oko 240 kuna. Vidim da su ponekima nudili nižu cijenu za ponovno potpisivanje iste tarife pa ću prvo oko toga pokazati interes. Zapravo, konkretno me zanima ona PZS L tarifa s opcijom flat za 97,50. Nisam skužio jel to opcija samo za one koji prebacuju broj u t-mobile ili? Ima li još neka solidna opcija uz recimo kupnju uređaja? Gruntam si da sklopimo dvije pretplate uz kupovinu uređaja koje roknemo na njuškalo. Ako lovu dobivenu prodajom odbijemo od tarifa opet se možda isplati.
![]() |
#1352 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Dostupna je opcija za sve, i potojeće i stare i možeš ju dobiti najjednostavnije preko retention službe. Cijena(po jednom broju): PZS L s popustom 97,50*24=2340 PZS L s mobitelom 190*24=4560 + jednokratno za uređaj poprilična svota koja seže sve do 3500(ovisi o uređaju) Tako da nije isplativo uzeti s mobitelom jer nema zarade. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1355 |
Fresh Juice
|
Uplatis bon od 80kn. Dobijes 50% popusta na paket. Za taj popust aktiviras internet 5GB za 45kn. Ostatak iznosa potrosis na pakete, ili doplatis jos 40kn da mozes aktivirati velike razgovore za 60kn i mali SMS za 10kn. I to sve zajedno daje 115kn tako da 5kn ostane na racunu jos. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1357 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Samo da vas informiram da svi telekomi u Areni rade danas. Kod VIPa je stalno gužva, kod Teleta jedva nešto ljudi, a u ima ljudi ali ne puno i brzo ide.
![]() |
#1358 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Pa ovi u tcomu su u klincu totalno. Konačno danas dobijem na tel. operatera u onoj tajnoj službi za aktivaciju PZS-L i vele da nemaju nikakvih informacija niti zahtjeva zbog kojeg sam prije više od tjedan dana bio u lokalnom centru :-) Super, obzirom da sam se raspitivao prijenosu broja iz T2 što sad više ne stignem napraviti do kraja mjeseca. Reko ok, idemo onda na novu pretplatu, uputili me da odem do najbližeg centra i aktiviram obični L bez ikakvih popusta i onda se javim njima. I još se moram javiti točno operateru kojeg sam sad dobio ![]() Jeste i vi ostali koji ste zvali direkt tako radili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1359 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ma to su korporativne gluposti. Ja čekam od prošle srijede da mi pošalju ugovore i još ništa ne stiže. Ajde, imali su između 2 praznika, pa možda zato, ali zar nije bolje i za njih i za mene da sam to sve potpisao u T-Centru i dobio karticu...nevjerojatno ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1360 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
@fitzTN - Ne brini. Ugovor ti ne dolazi na potpis, samo na uvid. Stvar je rješena preko telefona. Dakle to se ne potpisuje, ti OIB-om sebi produzujes ugovor. Naravno, ako ti se ne svidi što piše u ugovoru imaš rok ako se ne varam od 14 dana da reagiraš i poništiš ugovor, ali ništa ne potpisuješ. @c-shadow - moj stari je tako morao, jer je bio na bonovima. Prvo uzet obični L, a tek onda zvat tog istog čovjeka i uzet sa popustom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1361 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1362 |
Premium
|
Dobit ces dio za ovaj mjesec gdje si koristio obicni L, a sa akcijom ti treba krenuti od 01.07.
![]() |
#1363 |
Fresh Juice
|
Jel ima nekog na forumu da nije uzeo tu tarifu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1364 | ||
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Na bonbonu sam i nekidan mi upadne u oko ova prejaka mala od simpe. Citiraj:
Citiraj:
Bonbon ftw i dalje ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1365 |
Premium
|
![]() |
#1367 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja zvao danas 0800202028 i krenemo ispočetka sve, prvo veli da ne treba ugovor na 2 god, reko ok onda ne treba (ja joj prvi rekao zbog tarife i opcije). Prvo mi ponudi tu tarifu sa svim flat za 130 kn i kaže da oni imaju veće popuste, reko vi ste malo pobrkali lončiće, pogledajte si cjenik na strani 87 i o toj ponudi ja govorim i ona veli, pričekajte. Javi se i sad dođe sa cijenom 110kn i ugovor na 1 god, a ja njoj PA JEL VI SLUŠATE KAJ JA PRIČAM (finim glasom) i ona veli, pa slušam, i opet ponovim to sa ponude i ona opet pričekajte. Javlja se opet i onda smo našli zajednički jezik. Veli to je to, pitam ok, a kaj je sa oibom, kako će se to primjenit, potpisat? Veli ona AHA I OIB TREBAAAAA. ![]() Kasnije sam joj rekao da mi sve izdiktira kaj ima u ponudi da ne bi bilo kasnije i tarifa je aktivna od 1.7 i za curu i za mene. Živi bili pa vidjeli.
![]() |
#1368 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#1369 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1372 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1373 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1374 |
Premium
|
Izvini, nisam znao da se radi o prelaženju kod drugog operatera. U tom slučaju prvo ti dolaze papiri od HAKOM-a, onaj plavi papir, a tek onda ostalo. Jesi to već dobio?
![]() |
#1375 |
Premium
|
Upravo je bio čovjek iz Overseas expressa s ugovorima i SIM karticom. Ugovore i taj HAKOM papir sam odmah potpisao i on je odnio te potpisane primjerke zajedno s kopijom osobne iskaznice. Sad samo treba dočekati datum prebacivanja (9.7.) i to je to ![]() Zadnje izmijenjeno od: FitzTN. 26.06.2014. u 13:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1376 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Meni prvo ženska ponudila 135kn, a velim ja da ne tu tarifu, nego onu za 97.5 kn "all inclusive" i uputio je na str. 87, onda me zamolila da pričekam i nakon 2 minute se javila da može. Vjerojatno išla dozvolu tražiti od nekog nadređenog ![]() E, sad, obzirom da danas popodne opet u centar, zaboravih pitati žensku od kojeg datuma će mi napraviti ugovor (uzimam skroz novi broj). Sad popodne još moram ove u centru uvjeriti da nekamo zaglavimo tu klauzulu sa str.87 da ostane neki pisani trag kako ne bi bilo poslije "nismo znali" i čudnovatih računa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1380 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Jel moguće da se raskid ne može telefonom napraviti? Starce od moje cure šalju u T-Centar, a najbliži T-Centar im je 70km. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|