|
![]() |
#1351 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Znači ja sam last pick i napišem može neko supportat da mi se stvarno ide mid i napiše jedan iz mog team kao da sam preloš oo ono reko dobro dođe na meni red i pickam khartusa i instalockam. I uđe u game oriana je ošla top maoaki nam je bio support mf adc i hecarim jungle. završio sam sa 12 3 8 čini mi se. A možda drugi put da sam igro khartusa kako je opp joj. Prvi ulti 2 killa, ali ovi moji u timu briju kao ks ks.. idioti.. sljedeči ulti triplle kill hehe i opet nabrijavaju a ne kuže da je to ubiti gg nana kraju sam žešče iscarrio sa q sam tadio tonu dmg-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1352 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Karthus treba znati igrati... Ili ti se posreći ili ne, ali nije baš da je najjednostavniji.. Ali uglavnom, super champ ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1353 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1354 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1355 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
A gle lik je last pick i ono zove mid jbt kao neda mu se igrat support, no shit sherlock, kome se da igrat support? Ako si zadnji ili predzadnji onda igraš ono što ostane, sigurno nije na nekon high elo-o, pa da last pick ide mid ili top zbog couter-anja. I onda instalocka Kartusa kao neki nub poljak ili rus i što je najgore igra ga drugi put u životu. Takav igrač ti samo može uništit cijeli game i naživcirat te za cijeli dan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1356 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Ja u prosjeku od 20 gejmova odigram 15 gejmova MID...čisto uvijek zamolim ekipu (makar bio i last pick), dam lolking na svoje statse, i objasnim da nakon 69 gejmova s lux imam KDA 7.4 i 8/2/10 po prosjeku..onda mi daju mid, pa ako nepriajtelj uzem lux ili je banaju odem nešto drugo mid i gg ali zna se potrefiti da mi ne daju da igram svoju poziciju, nego bilo što drugo...većinom support. nema problema, uzmem support i pičim, prije sam se digao prvi put na 1500 ELO igrajući samo Leonu..a sada evo uzeo jučer i Lulu da je naučim, jer mi je najdraži support u cijelom gejmu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1358 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Kad dobijem Lux support, isti tren leavam champ select. Užasan support, niti do koljena Lulu, Threshu, Taricu, Leoni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1360 |
Premium
|
Ma komedija..sada će se još refrehsati, ali ovo je moj LP napredak: 85 -> 89 -> 86 -> 88 -> 92 -> 94 -> 96 -> 98 kada dođem u qual za gold, vjerojatno ću dobiti opet trollere i izgubiti :/ ovisi, nekada je Nida supp ok, ako krenu ownati lane pa krene na AP..ali sve u svemu da, lux i nida nisu baš suparnici drugim supportima dole |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1361 |
Premium
|
Nida supp zna biti super, lux mi nikad nije pasala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1362 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ja nemam ništa protiv Lux support. Cura me tjerala da izvježbamo par sinergija gdje me ona supportala sa Lux pa sam se naviknuo ![]() Nidalee kao support ne podnosim jer ako protivnički jungler ima imalo mozga, razbit će taj lane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1363 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Ali naravno, s lošim junglerom, nemaš šta raditi xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1364 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Kako mrzim debile koji se ne dogovore sa teamom za banove, katastrofa lik bana MF i ne znam, još nekog bezveznog champa umjesto onih koje fakat treba banati, i onda kad mu ljudi kažu da se ubuduće dogovori sa teamom za banove, počne flejmati a prva 3 picka u enemy teamu - Amumu, Shen, Singed
![]() |
![]() |
#1366 |
Premium
|
Danas sam pobijedio takav game: Naš setup: Ahri - Mid Singed - Top (ja) Fiddle - Jungle Thresh - Support Ezreal - ADC Njihov: Yi - Top AD LeBlanc - Mid Shaco - Jungle Soraka - Support Vayne - ADC Neznam kada sam vidio gori setup u životu, najgori mogući champovi i doslovno su svi late game drek osim Vayne. Počeo sam tower diveat troje ljudi solo na levelu 11, a Shaco me pokušao gankat jedno 3 puta i sva 3 puta sam dobio barem jedan kill i preživio. Smiješno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1367 |
Premium
|
Nikad nisam kužio AD Yi-a na topu. Ako preživiš prvih par levela, i skupiš 1.5k golda gotovo je.. On nemože kaj raditi više na topu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1368 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
AD Yi je noob roflstomp snowball lane champion. Čim se situacija preseli u teamfight, ajtibok micek dragi. No kad se đubre jednom nafida (što protiv imalo ozbiljnijih igrača ne bi smio), to postaje stroj kojeg je nemoguće ubiti.
![]() |
#1369 | |
Premium
|
Citiraj:
Imam sedmu kvalifikaciju, 2 win, 1 loose, treba mi još jedan win... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1370 |
Premium
|
Ej mislim da ću biti online, pozvan sam na neko stranačko druženje, vidjet ću što će biti od toga. Ja sam opet na korak do kvalifikacija, 96 bodova. Pa eto, pruža se i meni prilika za nešto.
![]() |
#1371 |
Premium
|
Doma sam ja vec oko 16, idek do linksa samo po novu mbo...ako si vec tada online, komotno...jucer igrao duo s gold 2/3, a ne da mi se solo danas... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1373 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1374 |
Premium
|
Bio sam ja i plavi i crveni i zeleni, dok na kraju nisam shvatio da su svi oni isti i da se treba družiti samo sa onima koji imaju dobre žnjore i lovu za budućnost. Jebiga ![]()
![]() |
#1375 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1376 |
Premium
|
Ste se kvalificirali? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1377 |
Premium
|
Ovo je isti post kao i na forum.hr: Znači, danas sam ušao u Gold. Odigrao sam prokletih 7 kvalifikacija i nagledao se svega, ali najgori lik kojeg sam vidio jest koji je rekao "I'LL FEED SO YOU DON'T GET GOLD". I stvarno je bio nafidao, izgubio sam tada mislim 4ti ili 5ti put kvalifikacije. Mainam lux - 80 odigranih gejmova s njom, KDA 7.1 (bio je i 7.7-8.0, ali kada krenete gubiti..prestanite igrati ranked) i 8,1 / 2,6 / 10,1 s prosječnim 179,7 CS po meču. S time da sam znao nekada i lux support odigrati. Proveo sam stvarno dosta vremena igrajući ranked i soloQ i duoQ. A ne znam da li je to zbog prokletog MMR-a, ali igrao sam i oko 15x na midu vs Platinum 5. Dok sam bio u Silver 1. Gold 2-3-4-5 je bilo normala vidjeti kada igraš kao Silver 1. Bilo je nekih epic gejmova, bilo je nekih gejmova nakon kojih sam htio maknuti ovu igru. Najdraži gejm mi je bio koji je trajao nekih 55 minuta, uništili su nam sve inhibotore i nexus nam je bio na 500 hp, ali smo preokrenuli 2 ili 3 tf i pobijedili. Za to sam dobio čak 4 LP ako se ne varam, ili 6. Najkraći gejm je trajao 14min kada smo winali. Anyway, evo slike napokon: http://i.imgur.com/hWsRhT4.jpg Timske rankede sam rijetko igrao, sada je vrijeme da podignemo i to. fora spika: Ušao sam u gejm, nisam niti krenuo dobivam od lika poruku: I REALLY HOPE TO YOU'LL WIN THIS TIME, WIN IT! Nekih 5 ljudi sam podigao iz Silver 1 u Gold V dok sam ja uvijek imao problema u kvalifikacijama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1378 |
Premium
|
GZ ![]() Takve likove koji fidaju bez razloga, ili uopće fidaju treba izbaciti iz Gaming community-ja i zabraniti im pristup internetu na 150m minimalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1380 |
Premium
|
Patch
Odu Akali, LUx, Voli etc. u piksu materinu :-) |
![]() |
![]() |
|