|
![]() |
#1352 |
Drone
Datum registracije: Jan 2006
|
Prilika čini lopova ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1357 |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
Obično bude oko podneipo-jedan sve gotovo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1359 |
Premium
|
Od 0400 hrs do 1300 hrs, ali ja vec vucem update. 850 MB |
![]() |
![]() |
![]() |
#1360 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
I ja, al se vuče ko prebijena mačka, notse ne mogu pročitat jer stranica ne radi ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1361 |
Premium
|
Iskljuci torrente u postavkama i letit ce ti, ali ako sad u pol downloda to napravis sve iz pocetka moras downloadat |
![]() |
![]() |
![]() |
#1365 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
t5 britanski TD ima armor 203/101/101, neznam kak se bu to uništavalo u t5 borbama, ako ljudi krenu masovno s njima igrati nebu dobro |
![]() |
![]() |
![]() |
#1367 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Neznam tko će ga vozit. Užasno spor, slab top. U AT-7 ima istu konstrukciju i za 400 veći HP od mog Jagdpanthera, ali JP je brži, jači top, okretniji. Iako bih s njim ušao u borbu i sa T5 SU-85. ![]()
![]() |
#1368 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Novi rekord srušio,opet KV5,ovaj put full gold municija,tenk je zvijer s 219 penetracijom amunicije... 25 shots fired,25 direct hits.Bez golda nikako probit ferdinanda,morao mu tracks sj...i dokrajčit s boka. Evo replay šta radi KV5 s goldom ![]() http://mwreplays.com/replay/Q9O81XI0NGKO/ P.S. Sad pogledao replay,ne mogu vjerovat da tigera nisam uočio 1m ispred mene.
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 07.03.2013. u 18:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1369 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Fino probija. Jesi probao igrat sa T34? Moram te pitat, zašto si kupio taj prem? Jesi vidio onaj novi TD od rusa? Tier 6 Td sa tier 8 topom, strava. Moram pohvalit WG, na dan updatea imao sam još par sati premium, i kad sam se spojio produžili su mi premium za 1 dan. ![]()
![]() |
#1370 | |
Premium
|
Citiraj:
KV5 iz više razloga,a prije svega je bila cijena,30tak eura,dobar MM (većinom si najjaci),tenk je relativno brz za heavya,brz reload...+ samo su E100 i Maus teži od njega,tako da možeš bez straha rammeat bilo koji tenk,osim ta dva,izaći ćeš kao "pobjednik",oduzet ćeš puno više nego on tebi. Ali stock top je katastrofalan,samo 167 penetracija...gold koristim samo pri početku borbe protiv T8 heavya,čim ih malo izbušim i tim preuzme inicijativu koristim 167 pen. ammo... Ali i s goldom ideš u plus,jeftin je ammo,konkretno s ovom partijom gore sam u plusu 50 000,a ispucao sam svu gold ammo,što gotovo nikad ne radim... Armor je također odličan,ako znas sakrit slabosti,potential damage recieved je u onoj borbi bio 6800! A ostao sam bez cca 1700... Za 30 eura nisam mogao bolje odabrat,WR 55% u 284 borbe. Novi TD od rusa je fora jer većinom u T6 borbama igras s njubarama,no gotovo sve te buši,ima nikakav armor a velika je meta...top je odličan,skine 600 ko' od šale,također sam igrao s njim na test serveru. Ali najdraži mi je definitivno SU122 44,upravo napravio dar mar s njim ![]() ![]() Dobro zarađuje...
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 07.03.2013. u 19:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1371 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
dobrano su sjebali njemce s ovim 8.4 updateom tier1 leihtractor se teško nosi s novim tier2 tenkovima (englezi i rusi ) a i ova dva nova njemačka tenka su sranje tier3 vk38t sada ima ozbiljnih problema kad igra samo s tier3 tenkovima novi TD engleski ima super jak top |
![]() |
![]() |
![]() |
#1373 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Eto kak igram sad vec duze vrijeme kv-4, moram priznati da mi se taj behemot polako zdopada. Pogotovo dok dojde neka mapa di je front line vezan u kuce nekakve. Onaj blesavi manevar za tigera di u biti izvirujes s tracksima s boka čuda radi. Bas sam razguzio t9 frenchy td-a i tigra dvojku. Dok nebi pucao samo bi mi trackse/bok vidli pot autobounce kutom, a to se neda izbušit. Extremno izdržljiv tenk s dobrim mm-om. Jedino mi zlo dojde ak imaju malo previse t34 amera na brdovitoj mapi. Usrangun deppresion ko i svaki rus i lower plate je onda na izvolte i mene neeeema.
![]() |
#1374 | |
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Zar ovo nije totalni pay to win, premium tank i gold ammo? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1375 |
N0teb00k n00b
|
S obzirom da se radi o tenku za grindanje tj. t8 tenku ne bi se složio. Gold ammo je tak i tak dostupan za kredite. Nije to ko u d3 di provuces kreditnu imas endgame gear na klik udaljenosti. End game je tu tier10 do kojega ima fest grindanja i s premium tenkom i accountom ![]()
![]() |
#1376 |
Guest
|
Naravno da je pay 2 win. Ali ne moraš takav gušt platit eurima, možeš i ingame kreditima. ![]() |
![]() |
![]() |
#1377 |
Premium
|
KV5 bez gold ammoa jednostavno nema nikakve šanse penetrirat većinu tenkova svog tiera,pa i nižeg,osim ako ne uhvatiš nekoga po boku,167 penetracija je katastrofalna,s KV5 moraš kombinirat i koristit gold ako želiš frontalno napravit damage... Od kad su krediti u igri,obavezno imam gold...tenk ima katastrofalan top,no vjerovatno su i računali iz WG-a da se koristi gold,jer ideš u plus i s njim,fino se zaradi... Premium tenkovi nisu baš nešto,ali zarađuju,KV5 je konkurentan tek s 219 penetracijom...ako pogledamo sve slabosti,ima dosta izražene slabe točke,tako da tih 1780hp-a ti ne znači puno...
![]() |
#1378 |
Drone
|
Kad sam birao premium tenk, najbitniji mi je bio baš top. Išao sa pretpostavkom kako ću, koji god tenk uzeo, njegove nedostatke u oklopu ionako morati izbalansirati upotrebom zaklona i terena, dakle moći ću donekle sakriti slabe točke, ali top uvijek ostaje isti top, tu nema više pomoći. Samo zbog toga mi je Lowe bio najbolji izbor: 234/294/60 penetration, 320/320/420 damage, 0.33 accuracy, 2.86 aim time. Tenk je užasno spor (ima skoro 100 tona), slabo oklopljen (max 120mm), ali nako što sam naučio igrat s njim, zadovoljan sam izborom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1380 |
N0teb00k n00b
|
Ja imam na t28 p. 122 gun + engine + 2 modula sa origigi tracksima.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|