|
![]() |
#1352 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Istina, meni je trebalo par epizoda u prvoj sezoni da polovim tko je tko, a kasnije samo smijeh. Naravno epic scene sam gledao 10 puta minimalno. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1353 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Evo nedavno pričali o Rubiconu, ispada da je otkazan.... ![]() http://www.serijala.com/drama/rubicon-otkazan/
![]() |
#1354 |
-------
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 00:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1355 |
Guest
|
A ono ![]() Taman su dovoljno kvalitetan plot napravili da mogu od toga raditi kaj ih je volja. (ići u kojem god smjeru žele). Kaj bi dao da bar snime nekih sat i pol finale (kaj se ne bu dogodilo 90%) EDIT: Kad smo na temi da velim da me sons of anarchy ugodno iznenađuje iz sezone u sezonu. Svaka im čast na tome! |
![]() |
![]() |
#1357 |
-------
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1358 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Da, SoA praši i dalje odlično, malo mi je smiješan Irski utjecaj na uvodnu stvar, ali to i tako doživi rewind. Zadnja epizoda je bila totalni uragan, odlično. Moram pohvaliti i Dextera, iako sam se nedavno zaključio da se scenario na neki način ponavlja, sjeća li se tko detektiva Doakes iz druge sezone ako se ne varam, Quinn podsjeća na njega, barem kako "gledaju" na Dextera. Više komentara i dojmova nemam, to je sve od serija što pratim uz LZN. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1359 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Meni je isto SOA postao odlican, u drugoj sezoni su mi neke epizode bile jako dosadne, no sad ima malo "akcije" pa to ozivi malo seriju...neka samo nastave cetvrtu sezonu kao i trecu ![]()
![]() |
#1360 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1365 |
Guest
|
Počela nova sezona Misfits. Odlična serijica koja je u neku ruku sve što Heroji nisu bili. |
![]() |
![]() |
#1366 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1367 |
Guest
|
Ma, sve ovisi kako će razviti priču dalje. Manevrirati uz tih par likova je OK, ali sada kada dolazi cijela "poplava" novih. Vidjet ćemo. Ali opet, samo 6 epizoda po sezoni. Ja bi 12, 13 ![]() EDIT: Nakon katastrofalne prošle sezone, moram priznati da se Weeds u ovoj opet popravio. Nije bila najbolja, ali čist solidna! Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 17.11.2010. u 00:27. |
![]() |
![]() |
#1368 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1370 |
-------
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1371 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Stari od Penny je lud 100 gradi ![]() A SHeldon samom svojom pojavom diže svaku epizodu na novu razinu. ![]() Neznam, gledao sam to jutros u 3h čim je došla epizoda, možda je do umora, ali ne mogu reći da sam se baš nasmijao ![]() Roommate agreement, kao i obično odličan "Initials here and here" ![]() "Bravest man in the Marvel Universe is the doctor who gives Wolverine his prostate exam" ![]() ![]() Pogledat ću još jednom, možda bolje sjedne ![]() Usput, odlična stranica ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 19.11.2010. u 13:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1372 |
Guest
|
Dal itko od vas čita onaj tekst na kraju epizoda? Skužil sam da hrpa ekipe misli da je to neka "reklama" tek toliko i ne obraća pozornos, a tamo zna biti odličnih stvari (nekad vezanih uz epizodu, nekad uz snimanje iste, a nekad neš peto). |
![]() |
![]() |
#1374 |
Guest
|
Pa da ![]() I ja krenem to spominjat ekipi i svi me blijedo gledaju. Oh, well. Their loss :P |
![]() |
![]() |
#1375 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Samo par brzih komentara na neke nove serije koje sam poceo pratit... The Walking Dead - NAPOKON dobra zombie serija. 10/10 za pocetak (realno 8.5/10, ali hype cini svoje). Jos jos. How i Met Your Mother - dobra za brzo ubijanje pola sata, samo 1 rijec. BARNEY. Lik je novi Kramer, Joey, itd. ![]() Od Heroesa odustao odavno, bla, SG:Universe i dalje ide li-la, 1 tragicno losa epizoda, pa 2 do jaja, pa jedna za pucat si u koljeno, pa dve srednje pa 1 odlicna i tak ukrug. Weeds isto tak, vise se palim na MLParker nego na seriju ![]() Sad mi fali samo neka dobra nova sci-fi serija jer ovaj SG:U nije dovoljno dobar za moj apetit za Sci-fi-em ![]()
![]() |
#1376 |
-------
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1377 |
Guest
|
I nedo bog da serija ne ima laugh track iza sebe ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1378 |
-------
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1379 |
Guest
|
Kad smo kod BBT-a. Pročitao netko knjigu i/ili barem pogledao jedan od 2 animirana filma. "Flatland". Ja sam se oduševio. (čuo prvi put u seriji) Knjiga fenomenalna, http://en.wikipedia.org/wiki/Flatland jedan animirani bolji, http://www.imdb.com/title/tt0972374/ drugi lošiji. http://www.imdb.com/title/tt0814106/ |
![]() |
![]() |
#1380 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
BBT predobar, neznam šta tor gluposti melje.... "he never touched my telescope" rofl umro sam! Nekidan igram starcraft i u glavi: Hit zergling with psi blade Hit zergling with psi blade Hit zergling with psi blade preloše... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|