|
![]() |
#1351 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Znači ti moraš pokrenut task manager da bi se windowsi dignuli? Jel moraš gasit možda explorer.exe? Meni se to događalo na XP-u. Winsi su se digli, ali su bili neupotrebljivi dok nisam ugasio explorer i ponovno ga pokrenuo. Problem je bio neki virus. Baš i nisi najbolje opisao problem, pa mi drugo ništ ne pada na pamet. BTW. ispuni si opciju Moj komp.
![]() |
#1352 |
Banned
Datum registracije: Feb 2007
|
Instalirao sam na win7 64bit neki gadget sat i još neke kojima je potreban adobe flash player. Imam ga već odprije instaliranog no svaki puta kada želim taj sat staviti na desk traži me da skine s neta player. Dopustim mu...on nešto vrti i naravno ne skine već se gadget pretvori u bijelu kocku. Pokušao sam nanovo posebno instalirati player ali i od tog ništa uvijek ponavlja istu radnju... traži dozvolu pa kao skida i pretvori se u bijelu kocku. Može li mi tko pomoći , možda u registrima moram nešto promijeniti????? Zahvaljujem unaprijed. Riješio sam problem, dakle svima koji imaju isti problem sa 64 bit win7 neka skinu ovaj fix pokrenu i sve radi bezprijekorno! http://robofan.de/Programme/Windows_...sh_Support.exe LP |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1353 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2010
|
Ja sam sebi složio konfiguraciju u ADM-u sa svim komponentama osim DVD-roma. ASEock M3N78D Athlon II X4 635 DDR3 2GB Kingmax 1333MHz XFX HD 5750 512MB DDR5 WD 500GB SATA II 5000AAKS Fortron 400W Gigabyte GZ-KX1 I došo komp, ja ga upalio i ljepo se upali logo ASrocka i onda Please reboot or select proper boot device. I ja lijepo iz starog kompa izvadio dvd-rom, ugradio ga i instalirao Windows 7. Kao i uvijek ona se restarta tijekom završavanja instalacije i kad bi se ponovno komp palio - ne ide dok ne stitsnem CTRL-->SHIFT-->ESC I tako uvijek moram stisnut dok ga palim. Ijoš jedna čudna stvar... kad uđem u My Computer imam neki disc od 100MB System reserved il tako nešto. (ugl to samo spominjem) No da se vratim glavnom problemu. Ploča se upali al ne Windowsi ne reagiraju dok navedene tipke ne stisnem. I užasno je iritanto i mislim da je to sve do ASrocka i eto. Al kako se riješit, ne znam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1355 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ak ti sta znaci ja sam jednom instaliravao win7 frendu na laptop i isto je postojalo tih 100MB rezerviranog prostora na disku, mislim da je to normalno |
![]() |
![]() |
![]() |
#1356 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Meni uopće u windowsima ne prikazuje overclockirane postavke...odnosno frekvenciju procesora,koja je trenutno u biosu namještena na 3.6ghz...u windowsima je stock 2.5ghz...probao sam svašta u biosu... jel zna netko riješenje? ![]() EDIT: Riješeno...clear cmos...
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 03.09.2010. u 22:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1357 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
@Seroza probaj staviti novi bios. Inače asrock ploće nisu loše. http://www.asrock.com/mb/download.as...=M3N78D&o=BIOS |
![]() |
![]() |
![]() |
#1358 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Win7 I my docs
Kako napraviti da mi sve sejva i prebaci na d:? Ja sam kliknuo desnim klikom na document, pictures i music i promjenio lokaciju i stavio da mi tamo sejva library, e sad on i dalje sve sprema na c:\user\bla bla bla... Hvala na odg! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1359 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
![]() |
#1360 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Hvala! To je to! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1361 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
glupi windowsi... uglavnom, neki dan uredno napravim update-a windowsa ko uvijek, i sljedeći dan, pazi sad, ne radi onboard zvučna, ne radi creative zvucna koju imam isto u kompu, ne radi webcam, ne repoznaje mi iphone kad ga spojim... ponovna reinstalacija drivera za doticne uređaje ništa ne napravi, uredno javlja da su driveri gore vec, deinstaliranje kompletno tih uređaja iz device managera, i ponovna instalacija, opet ista stvar... system restore mutavi mi nudi smao jedan datum, i to unatrag par sati, a ne par dana kao što je to radilo na win xp... po netu ne nalazim rješenje... e da, isto tako nakon to gupdatea, ne rade mi desktop gadgeti, temperatura i one sheme... baci error na loadanju windowsa da su windows gadg.. stopped working... sve solucije koje po netu nalazim, ne rade... ž pomagajte.... a baš sam bio zadovoljan kako mi windowsi dobro rade otkako sam ih instalirao.... praktički godinu dana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1365 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Imam Windows 7 Ultimate. Procesor je OC-an na 3.43 GHz,al u Windowsima piše 2.80 GHz (originalna frekvencija). Pokušao sam clear CMOS kao što je netko gore naveo,al to nije pomoglo. Ima li koja fora sa mjenjanjem brojki u nekoj datoteci,kao što je i sa ocjenom u Windows Experience Indexu? EDIT: Riješeno.Isključio sam Cool & Quiet u BIOSu. Zadnje izmijenjeno od: mstaglicic. 12.09.2010. u 12:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1366 |
Premium
|
Mučim muku već 2 dana s sedmicom...neće mi intalirat ništa što zahtjeva "extracting",driveri,tune up utilities,pa pes 2011 demo...redovito dobijem error,corrupt data,itd...nvidia drivere ne mogu extractat,ništa... Ako netko zna riješenje...probao sam očistit registry,defragmentacija...malwarebytes i neznam šta još nisam...instalacija je dosta friška...cca 2 tjedna...
![]() |
#1368 | |
Premium
|
Citiraj:
Puno potrage i pokušaja za niš...izgleda da ta sedmica ipak ne zaslužuje podcjenjivanja ![]()
![]() |
![]() |
#1369 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Imam problem, nisam ziher dali je hardverski ili softverski...nadam se da je softverski, radi se o sljedecem: na net se spajam prek kabela(lan kartica integrirana na maticnoj), e sad net mi dosta stuca zadnjih mjesec-dva dana, no na drugom racunalu koje je na wlanu sve radi ok. Nabavio sam i za svoje racunalo wlan antenu pa reko idem probat tak, u biosu fino disejblo integrirku, digo win7 pristeko usb wlan, driveri se fino instaliraju al kad se idem spojit nemre nac niti jedan wlan pristup netu, refreshanje nista nepomaze, ne nalazi niti jedan wlan pristup. Malo ja prokopao doma i nasa staru lan pci karticu, ustekao ja nju instralirao drivere, pristekao kabel ali opet 0 bodova, u device manageru pod network adapters je vidljiva ali kada pristekam kabel nista se nedogadja, probao sam ju u drugom kompu sve radi normalno... neki savjet? konfa iz siga(mala napomena vec mi je na ovom điđabajtu prdnula pci x-fi zvucna) Hvala
![]() Zadnje izmijenjeno od: Gigi1. 20.09.2010. u 23:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1370 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Probaj skinut najprije neki (alternativni) software za wlan ovisno o kojoj se anteni (kartici) radi. Ako neide tako a niti ti želi preko LAN kartice, onda bi se zapitao za PCI portove. Si pokušao možda instalirat nove windowse (ako imaš drugi hard bi bilo najbolje)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1371 | |
Premium
|
Citiraj:
Sad sam frisko pukno windowze 7 na drugi hard i tam radi i wlan i pci mrezna, sad cu probat upalit iz biosa onboard mreznu, koristit nju i onda ponovno prec na wlan da vidimo kaj bu onda bilo, pa javim. Jos mi uvijek nije jasno zakaj na "starim" windowsima neradi. edit1: evo i nakon paljenja instaliranja drivera onboard mrezne te ponovnog gasenja iste, wlan radi, svejedno mi nije jasno zasto to sve neradi na "starim" windowsima, svi zastitni programi su bili ugaseni neznam kaj je moglo blokirat rad...
![]() Zadnje izmijenjeno od: Gigi1. 21.09.2010. u 01:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1373 |
Premium
|
A neznam, prije 2 tjedna sam popio nekog trojanca koji mi je rekel da MS Security Essential nije dovoljen za obranu od tog trojanca(a ja niti ne koristim MS Security Essentials) i odmah sam znao da sam ga popio cim je on meni poceo nuditi MS SE, preskeniro sa 4-5 razlicitih programano-uspjesno sam ga se rjesio i nakon toga formatiro HDD te puko friške windowse da sam 100% siguran, od tada ni traga ni glasa nekoj stetocini, evo opet sam danas skeniral: Avira mi niš ne nelazi, ko ni Super anti spyware, spybot S&D i Malwarebytes. Mislim da nemam stetocina vise na kompu...jedino da probam s još nekim 6-tim programom.
![]() |
#1375 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Za mene ipak malo komplicirano. Naime dijete mi je u igri na nekakav način alatnu traku prepacilo na vrh(top) monitora, pa bih je ja sad želio vratiti na dno kako je i bilo. Ali neznam kako. Evo i slike ako nisam bio baš jasan: [IMG=http://img535.imageshack.us/img535/8041/slikau.png][/IMG] |
![]() |
![]() |
![]() |
#1377 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1379 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kak ne ide? Napisao sam istu stavar ko i LAcy ![]() Podrazumijeva se da ga nećeš moć micat ak je uključena opcija Lock the taskbar.
![]() |
#1380 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|