|
![]() |
#1322 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Stranica izgleda oke.Nije se teško snaći, evo sve sam iz prve našao i pregledno je.Jedino mi smeta taj gornji plavi frame, al' oke.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1323 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1324 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
radi natrag, novi dizajn stranice ![]() nova pravila ![]() What is RapidPro? 50GB storage 150GB traffic / 30 days Direct download Verification SSL-Download za 495 rapids
![]() |
#1325 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
ma koji k je njima. sta su tako jadni da ce svakim mjesec dana mijenjat pravila i nacin poslovanja samo da sto prije nestanu nasi rapidsi, bodovi i sta ja znam ![]() jel moze netko objasnit u cemu je sad stos jer stvarno nemam zivaca opet proucavat to. pise mi da imam 550 rapidsa i 136mb available (valjda za skidanje). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1327 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Jel vama IDM može skidati sa RS-a otkad su promjenili tu stranicu? Meni za svaki file koji hoću skinuti kaže da je obični HTML file od ~100 kb iako je to zippani file od 400 MB?
![]() |
#1328 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
ou jea i meni danas nije htio skužiti linkove automatski a bogme niti ručno neznam kojeg su sad đavla opet mijenjali edit: idem probati probao, radi, hvala mymoon Zadnje izmijenjeno od: E-mil. 28.09.2010. u 20:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1330 |
|
Proradilo, hvala mymoon ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1331 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Znaaaci.. sad frend uzeo 6 mj sad ima oko 4900 rapidsa.. i vrijedi do 11 mj mu. Sad mora kupovati i promet (recimo 500 GB=1400 rapidsa) i vrijeme (1 mj 500 rapidsa)... Ovakvo radjenje ljudi budalom nisam dugo vidio.. ustvari od njihovog proslog pokusaja. koje su to budale... pa kome se da voditi racuna o tome.. mogli su i trece korjene u racunicu ubacit da bude zanimljivo... Jedna statistika na stranicama gdje ljudi dijele svoje freeware igrice rucno napravljene ![]() Mislim da je suludo uzimati ih vise... S time da direct download spada pod rapid pro koji kosta 500 rapidsa za mjesec dana... kad istekne, naravno... Zacudo, poni mi skida bez problema.. genijalan progmcic... Edit: Ispricavam se na 2xpostu... Zadnje izmijenjeno od: MadBoY. 29.09.2010. u 01:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1334 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
na RS.com linkovi se brišu ko ludi, jaki filteri itd. - HotFile svako malo šteka i uspori se (ispod 50-80kbps) - sada je sve nekako raštrkano, najviše toga svakako na HF/RS, ali tu je i MegaUpload, MegaShares, FileSonic, FileServe, NetLoad... ![]() neznam ni sam što je pametno uzeti (premium) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1336 | |
Premium
|
Citiraj:
Pa sta su poceli problemi i sa HotFil-om sada? bas sam razmisaljo da predem na njega ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1337 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Ja još nisam iskusio probleme s HF. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1338 |
nautic expert
|
u principu sa rs jedino sranje je što se troše bodovi sa dloadom. iz moje prakse mi se čini da će mi bodovi koji su prebačeni iz godišnje pretplate trajati duže od same pretplate, uz napomenu da sada nema dnevnog limita dloada. prebacuješ se u viši skuplji paket i piči dalje. gledajući koliko sam toga skinuo u zadnjih par tjedana, rs mi se čini više fer sada nego prije. drugi minus je što se broj rs linkova smanjio jer su uploaderi demotovirani zbog nepostojanja nagradnih bodova i zarade koju su imali od prodaje mjesečnih acc koje su radili od njih. za sada sve nađem na rs, ali trebam ponekada malo više tražiti nego prije promjene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1339 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
najveci problem je sve manji broj RS linkova, i sta starije stvari/linkove je nemoguce naci i nove stvari/linkovi se brzo micu, dok kod svih drugih providera nema tih problema, nego manja brzina zbog veceg broja korisnika |
![]() |
![]() |
![]() |
#1340 |
|
Ma ima još RS-uploadera koliko hočeš, održat će se to više nego HF. Večina RS-era sad stavlja sve pod safelinking, što je super stvar, rijetko što bude izbrisano MU je odličan servis ali još uvijek raste i nije ni blizu RSu.
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 10.10.2010. u 20:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1341 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Jučer sam htio skinuti film preko rapida i ništa. Gledam dal je možda krivo flashget postavljen ali sve 5. I spojim se na postavke i primjetim da je istekao account, bez obzira što imam još nekih 10gb prometa. Na računu imam oko 1800 rapidsa, a uz to mi kaže da produljuvanje za 1 mjesec košta 500 rapidsa!?! Od kad je to tako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1342 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
@hammer_of_thor dobar je za free usre, ali je užas za uploadere jer daje bod za download samo za neke države i to samo ako je file manji od 100MB i k tome upload na njega je iz europe katastrofa spor, do 300KB/s što je za 100Mbit do 1Gbit server jednostavno presporo kad na RS, hotfile, X7 i dosta ostalih hostera ide max brzinom @filippm od 27.09.2010.
![]() |
#1343 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Oce se to promjeniti? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1344 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
malo ide na zivac ove stalne promijene, ali i dalje mi je RS servis najdrazi za DL, a i Ok je cijena za moje potrebe HF i MU sam imao pretplatu mjesec dana i izludio s njima, tako da ih sada koristim samo kao free, ne pada mi na pamet vise placati njihove usluge samo se nadam da ekipa nece prestati koristiti RS za UL jer sam onda naje.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1345 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1348 | |
Premium
|
Citiraj:
uf, pa to je vec zabrinjavajuce :-(. i meni na RS-u je uvjek letilo na max brzini. nisam znao za probleme oko brzine. ja vec neko vrijeme koristim "free" skidanje sa JDownloaderom samo je bed sto sa vecinom providera treba ukucavat one rijeci/brojeve pa je tlaka malo. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1349 |
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() |
#1350 |
Extrema Thule
|
Meni tako bilo dak još nije istekao i nisam mogao produžiti s obzirom da sam imao 505 bodova. Jedino proradi tek kad istekne onda može produžiti. Nisam ništa izgubio i sad opet moram produžit do utorka ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|