|
![]() |
#1321 |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
Zasad je i meni neloš, možda mi treba još par slušanja da mi uđe u uho... Inače još uvijek se nadam da će nas počastiti svojim prisustvom na Inmusic festivalu, ipak su oni imali najviše utjecaja na stvaralaštvo Lily Allen i Franz Ferdinanda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1322 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Da a karta ono,500kn ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1324 |
Just married!!!!
|
Ovak, bio sam na mnogim razbijačinama, ali ovak nekaj još nisam doživio(ni Carcass prošle godine u Budimpešti nije pokrenuo mase na ovaj način)... Umalo mi nogu strgali, istegnuo sam šaku, rebra mi izubijana... Mosh-pit skoro po cijeloj dvorani ![]() Jedino moram pronaći način da ne zaspim na poslu od iscrpljenosti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1325 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() a onaj kasnije horor sa onim DEBILNIM zaštitarima pa neka mi netko objasni koliko GLUP moraš bit da na puštaš ljude van poslje koncerta jer ih je strah da ne nastane stampedo prema garderobi... pa DEBILI CELAVI znam da vam je mozak velicine zrna graska ali opet nemozete biti tako mutavi i ne shvatiti da se nista ne bi dogodilo..recimo JA sam imao jaknu u torbi koja se strgala u svom tom naguravaju i stiskanju kod samog izlaska sa koncerta...jakna je bila u torbi jer nije vise bilo mjesta u faking garderobi sto je uobicajna stvar! i jaki su mi oni IDIOTI koji su naprijed slusali zastitare kada su se ovi derali da stanu i da nemogu van..ja sam naprosto prosetao van i svadao se s debilnom i moram li pricati da sam skidao sve s nebesa od boga do isusovog magarca dok nas nije pustao van... i svaka cast debilima odostraga koji su stisklai kao da se pokrene nešto..pa retardirani idioti zar mislite da šta svi tu žele stajati jer jeto naprosto je cool!? isuse kriste kao vise ne zelim ici u tvornicu p.s zna netko kako se zvala ta zastitarska sluzba koja je jucer bila u tvornici? Lp |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1327 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1328 | |
Just married!!!!
|
Citiraj:
![]() I definitivno su "zakon" organizirali ulaz i izlaz, +5 za zaštitare ![]() ![]() Fala bogu nema više niš poštenog u Tvornici, Krejdli, Arč enemi, Disturbed u Boogaloo, Slipknot u Domu sportova |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1330 |
Just married!!!!
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1332 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1333 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Fuck, pisem ovo ispocetka jer sam kliknuo bookmark x_x ... Jucer je bilo strasno na flamesima, od pocetka sam se gurao kroz prvi i drugi red, ravno ispred pjevaca, strasno, kasnije kada sam htio izac nisam mogao lol... Kasnije sam se progurao do sredine jer ono vise nije bilo za izdrzat, bio sam mokar kao da su nas vodom polijevali. Poprilicno sam ubijen, neki lik je ostao bez pola zuba, i to iza tamo ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1334 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Po stoti put, bez vrijeđanja i prepucavanja-za to služi ICQ ili MSN...
![]() |
#1335 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
amoni rules novi album je rasturio totalno i sve je to metal kao prvo,nighwish nije sad manje metal nego iron maiden,da ne pričam sad recimo metallica se prodala totalno isto ko i slipknot,pravi se metal nevidi na mtv-u i vivi,ja sam osobno najveći fan power metala ali volim poslušat folk,viking black i slićno,pravi metalac nebi trebao biti zadrt na par žanrova i nebi trebao kenjat po svim ostalima žanrovima metala ![]() kaj se svađate svi smo mi metalci iako slušamo drukčije žanrove,tebali bi se slagat i ćuvat jedan drugoga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1336 |
Premium
|
Ja slusam uglavnom power, jedno 80% toga je power, ima i dosta underground bandova npr. ono sto u zadnje vrijeme slusam je sljedece: Angra, Andre Matos, Wonderland, Vision Divine, Athena, Supreme Majesty, Dragonland (http://www.myspace.com/dragonland , obavezno poslusat album Astronomy), Circus Maximus, Threshold, Stoutchild je dobar band, sam da konacno dode album, od vise poznatih Sonata Arctica (to slusam vec godinama i definitivno mi je najdrazi band, recimo ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1338 |
Premium
|
Dreamtale mi je oke, pjevac ima glas jako slican pjevacu iz nightwisha (Marco). Domine mi nikada nije bas sjeo, mozda ih samo nisam dosta preslusao, hibria ono, imam feeling da mi nebi bili dobri pa ih nisam poslusao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1339 |
Just married!!!!
|
Nije još potvrđeno od strane domaćeg promotora, ali je objavljeno od strane banda, uglavnom LIMP BIZKIT 20.06. na SC Šalati. Jelc, spremaj se opet na brisanje postova u kojima se prepucavaju jel' to metal ili nije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1340 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
jel mi moze neko preporuciti mjuzu kao sto se moze naci na Souflyevom albumu Prophecy, kao npr pjesma Soulfly IV? http://en.wikipedia.org/wiki/Prophecy_(album) zanima me takva instrumentalna mjuza kao sto ju koriste souflyevci. btw slusa se helmet - in the meantime ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1341 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
http://www.cupavi.com/files/QB-Bloodsuckers_cutdown.mp3 Snimili jucer kod frenda doma, frend gitara (preko GT6 direkt u zvucnu), drugi frend dernjava u drugi komp i drugu zvucnu, ja udaram (elektronac, Yamaha DTXpress IV special), bez basa. Pomiksano s lijevom nogom u Čusbejsu ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1344 |
Prečupavi mod
|
MAHER, trebas cut sebe kad se pocnes dernjat... e TO nije za slusat ![]() Crash, mozda ti jednostavno fali bas, meni je glasnoca gitare skroz u redu...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1345 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() Ovo ste probali skinuti . ![]() http://www.youtube.com/watch?v=iPMVu...eature=related Zadnje izmijenjeno od: thedream. 01.04.2009. u 20:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1346 |
Prečupavi mod
|
Ma jok, ovo je totalna improvizacija, pod gasom ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1347 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1348 |
Prečupavi mod
|
Ma, odi si slusat Hemrfol ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1350 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
|
|