|
![]() |
#1322 |
Magnum P.I.
Datum registracije: Jan 2009
|
Dual Sim Samsung GT-C6112 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1325 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Sony Ericsson K800. Koristim ga već dvije godine i nemam namjeru nabavljati novi, jako sam zadovoljan s mogućnostima i kvalitetom izrade. Jedina zamjerka: debljina uređaja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1326 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
nokia 6220 classic..izgleda da se nokia lagano gasi(to sam mislio na korporaciju)..kak se meni čini |
![]() |
![]() |
![]() |
#1327 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Dosta dugo imao sam Sony Ericsson k700i, zatim LG Shine. Potom sam prešao na mobitele sa touch screenom pa sam koristio Samsung S5600 (nije bio moj), a sad sam se malo modernizirao pa kupio početkom 5. mjeseca HTC Desire. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1328 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Pola godine već na Samsungu F480 i pošto nisam neki zahtjevan korisnik (a htio sam mobitel na touch) super me služi...očekivao sam lošiji touch no ugodno me iznenadio....ali sad je to već dosta star mobitel pa imam u planu nešto novije uzet
![]() |
#1329 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Omnia II i8000, jako zadovoljan. Htio sam nesto da se mogu "igrat" oko njega, i držalo me dosta dugo, oko 5 mjeseci sam flesao nove biose, isprobavao razne programe, ubacivao raznorazne izglede windowsa tipa HTC manila itd... Inace svoj osnovnu namjenu (mobitela) obavlja sasvim uredu, baterija traje 3-4 dana ovisno o koristenju WLAN-a. Jedina "mana" su windowsi, al rade ljudi i na tome ![]() ![]()
![]() |
#1330 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
BlackBerry Bold 9000. Malo me nervira kada se smrzne i onda si odma zaželim HTC HD2 (kolega ga ima i skroz mi je dobar, ali mi i ne treba) ili neki SE sa dobrom kamerom i bok, tipa starijih, modela K800 ili K850 ili je to bio K750, nisam ziher. Ove novije modele nisam još pogledao... Zadnje izmijenjeno od: Bingo. 18.07.2010. u 00:21. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1331 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
nokiu E 66. starost 1 godina, radi bez problema. (kucam u drvo da je ne ureknem) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1333 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Stigla Omnia i900, dobar mobitel ali malo me dimenzije muče, dosad sam imao sve neke manje mobove, a ovo je sad tenk ![]() ![]()
![]() |
#1338 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
HTC DESIRE..... jednostano odlican ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1339 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Nokia E51, vec skoro 2 god radi bez greske.Padala mnogo puta i nikad se ni ugasila. Koristit cu je dok ne crkne (ako i crkne uopce, ak ne ide unucima kad ih budem imao ![]()
![]() |
#1340 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
HTC DESIRE ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1341 |
.!..-◣_◢-..!.
Datum registracije: Jul 2010
|
CiPhone A900, klon Iphonea sa ''nevidljivom'' tipkovnicom (ma qrac je nevidljiva), TVom (a mi prelazimo na digitalni prijem, jeee), te dual-simom (nikad koristio)! Stoga sada kupujem novi a ovaj prodajem za jeftine pare! xD
![]() |
#1342 |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
Samsung GT-I7500 Galaxy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1346 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
HTC HD2 & Nokia 6310i ![]()
![]() |
#1349 |
Žaba
Datum registracije: Jan 2008
|
Unazad: - Iphone 3GS 16 Gb - Samsung D900 - Siemens S55 - Siemens C35 - Ericsson 1018s Od svih navedenih, jedino je sa Siemensima bilo problema, 35-ici je crknuo zvučnik, a 55-ici se raspala tipkovnica. Ostali su još živi :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1350 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Nokia e52
|
|
Oglas
|