|
![]() |
#1321 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Napokon mi prošla prijava za poljski studentski account. Prvi put sam radio oko Božića i nikako mi nije prolazilo. Danas sam opet nešto gledao oko toga i našao podatak da poljaci u svim službenim dokumentima imaju datum u formatu YYYY-MM-DD. Tako sam stavio na potvrdu i odmah mi je prošlo. Poljski studenski account je cca 3.5€ i vrijedi mi sad slijedećih godinu dana kada će opet trebati potvrditi studentski status. Ime, prezime, datum rođenja i Student ID može biti bilo koja informacija, ne stvarni podaci. Bitno je da to što se navede u potvrdi, odgovara podacima koji se unose u obrascu prilikom prijave. Nakon mnogo godina izbivanja u Argentini, vratio sam se u Europu do Poljske ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1322 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1323 | |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Jel moze malo vise detalja, kak
![]() |
![]() |
#1327 |
Premium
|
Može, evo uputa korak po korak kako sam radio, za dobiti YouTube Premium preko Poljske kao student. 1. Napraviti studentsku potvrdu Koristio sam doslovno ovu sliku: ![]() Kao što vidite; ime, prezime, datum rođenja i Student ID sam skroz stavio proizvoljno jer to ionako ne gledaju a i ne želim baš davati prave podatke ako ne moram. Za datum je jedino bitno ono što sam ranije naveo, da bude u formatu YYYY-MM-DD. Možete staviti samo neko svoje ime i prezime, ostalo može ostati isto. Sliku urediti u nekom od programa za uređivanje slika. 2. Prijava na YouTube Premium kao poljski student Slijedeći korak je instalirati Urban VPN Proxy plugin za browser (ili neki drugi VPN koji nudi Poljsku). Spojiti se na Poljsku, otići na Youtube i prijaviti se svojim postojećim korisničkim računom. Otići u Settings, zatim pod Purchases and memberships. Ovdje ako ima već neka aktivna pretplata, treba je otkazati. Ako nema aktivnih pretplata, bit će prikazane tri opcije. Zadnja od tih tri opcija će biti studentska. Pod studentskom pretplatom kliknuti na Sign Up. To će odvesti do online obrasca gdje treba ispuniti podatke. Ovdje je važno da se ispune podaci koji su navedeni u studenskoj potvrdi u prvom koraku: - država: Poljska - ustanova: ona koja je navedena na potvrdi - Univerzitet Gdansk - ime i prezime: ono s potvrde - datum rođenja: ono s potvrde - email: neki svoj valjani, jer na njega će doći obavijest Nakon što se sva polja ispune, poslati obrazac. U slijedećem koraku će otvoriti novi prozor gdje traži da se prijavimo računom od tog sveučilišta. Ali tu ne treba ništa, samo zatvoriti prozor. Zato kad se zatvori taj prozor, u prvom originalnom prozoru gdje smo sve radili će se sad pojaviti opcija za upload potvrde. Napraviti upload potvrde i poslati je. Provjera će trajati svega par minuta. Ako je sve dobro, na email će doći obavijest da je provjera bila uspješna. 3. Plaćanje U mailu da je provjera bila uspješna će biti tipka "Continue". Klikom na nju će doći do dijela na YouTube stranici gdje treba unijeti podatke od bankovne kartice. Tu sam ja stavio Revolut karticu (kao i za Argentinu). Tražit će neku poljsku adresu, a uz pomoć Fake Address generatora sam generirao neku poljsku adresu i nju naveo. Nakon unosa kartice i adrese, za kraj je ostalo da u Revolut aplikaciji potvrdim unos kartice na YouTube (standardna procedura). Po završetku potvrde dobio sam na mail potvrdu od YouTube da je sve prošlo kako treba i da neka počnem uživati u prednostima YouTube Premium. Isključit Urban VPN i obrisati ekstenziju. U profilu na YouTube mi stoji da mi studenski status vrijedi godinu dana. Ako će metoda ova važiti i dalje, tada vjerujem da ću napraviti sve isto, samo ću u studenskoj potvrdi promijeniti akademsku godinu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1328 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Hmm, ovo iznad je baš falsificiranje službenog dokumenta. Moglo bi bit sranja ako se netko u Googleu baš zainati. Just saying... Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
![]() |
#1329 |
Premium
|
To je istina. Zato ovo svatko radi na svoju odgovornost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1330 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
A ako Google digne neku tužbu, imate nula šanse. Mogao bi i taj faks podići isto, cak i Poljska... Na kraju bi moglo koštati neusporedivo više od uštede... Al' ajd, postali bi viralni ![]() Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1332 |
Premium
|
Još jedna od opcija je Kazakhstan, tamo je 5€ individualni plan. Tu je standardna procedura; VPN na Kazahstan i unijeti karticu. Oni još primaju kartice koje su izdane izvan države. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1333 |
amigo
Datum registracije: Dec 2007
|
NHF ali što vas drži da ste još uvijek spremni plaćati youtube? To što su me otkantali nakon što sam godinama plaćao preko Argentine mi je jedna od pozitivnijih stvari. Mislio sam kako ću jadan bez Youtube Premiuma, a zapravo je prelaz bio dost lagan zbog alternativa. Na TV-u smartube app, na kompu preko firefoxa cak radi preko adblockera, jos bolje preko brave browsera. Youtube mi se srozao jer im je search postao preloš, nudi 5-10 rezultata pa nakon toga nudi nešto nevezano. Sadrzaj koji se promovira je cesto timewasting tj. predugacak, sve kako bi se više zaradilo na screen timeu. Tak da mi je sad šteta dati im bilo kakvu lovu a 15€ za family paket je van pameti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1334 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja sam zadnjih par dana na besplatnom, nakon što su ukinuli Indiju. Nisam vidio ni jednu reklamu ili prekid dosad, pitam se kojeg vraga sam im plaćao išta zadnjih nekoliko godina. Gledam gotovo isključivo na iPadu, preko browsera (Safari), sa (besplatnim) Ad Block Pro. Youtube Music je kolosalno smeće ali je bio uključen u Premium pa sam ga trpio. Sad sam lijepo kupio 12 mjeseci Spotify Premiuma na Kinguinu za 15 Eura, poslali mi račun kreiran u Nigeriji, promijenio mail i password i sve fercera. Čak i ne dobivam preporuke za afričku muziku jer sam odabrao vlastite favorite i playliste pa se algoritam već prilagodio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1335 | |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Ne da mi se istraživati s alternativnim načinima jer uvijek nešto nakon određenog vremena krene zezat. Svatko ima svoje. Ja npr. ne razumijem ljude koji plaćaju Netflix. Ili bilo koji od streaming servisa. YouTube je ipak kreatorski (što dalje sve manje ali opet...) koji volim pogledat, a uz njega imam IPTV koji plaćam na godišnjoj bazi i tamo imam sve aktualno oko filmova i serija. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1336 | |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1337 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
I castanje, tamo afaik nitko nije uspio ubiti reklame. Ljudi uvijek vide svoj scenario, rijetki gledaju siru sliku. Dodaj u tu sliku jos 5 clanova obitelji, penzice, dicu... Pomnozi to s vremenom za odrzavanje "besplatnog jutuba" i odjednom se tih par eura mjesecno nekako isplati. Naravno, ako cijenis svoje vrijeme ![]()
![]() |
![]() |
#1340 |
amigo
|
Kad pričate o vremenu, više sam vremena izgubio da ponovno nađem način kako jeftino platiti Premium nego što je bilo instalirati dodatan browser ili app. Čak ni YT Vanced nije problem. Dakle par mjeseci praćenja ove teme da vidim ima li rješenja, pa onda instalacija 2 emulatora kad je to nekome proradilo itd itd. Kud još komplikacije koje s brisanjem google payment profila i walleta i mijenjanja adresa. Samo želim ukazati da free YT bez reklama nije nikakav hakeraj nit veliki uloženi trud, nego se svodi na "umjesto službenog Youtubea ću koristiti drugi app". Tko želi neka proba, jer čitajući ovu temu mislio sam da ću teško bez premiuma, ali eto... može se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1342 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ja se u argentinu nisam uspio vratit na kraju revolut provjere kartice, prođe i odbiju karticu .. jer nije njihova a bogme ne prolazi nit poljski ID očito algoritam shvatio Zadnje izmijenjeno od: dadoremix. 08.01.2025. u 17:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1344 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1345 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1346 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Za te pare i razlike u cijeni uzmes hr family za par eura vise i zaboravis na sve probleme. Isprva sam bio malo ljubomoran sto vam i dalje prolaze argentine, turske itd, ali kad sam vidio kroz sto prolazite, rekoh dobro je, vrijeme je da se krene dalje. Za cijenu velike kave mjesecno se ni ne osvrcem vise nazad. Bilo je lijepo dok je trajalo (i dok je usteda bila osjetno veca).
![]() |
![]() |
#1348 |
amigo
|
Računala - Koristim Firefox, pa instalirao Brave browser. Kasnije skužio da vjerojatno AdBlock Plus addon na Firefoxu zapravo skine većinu reklama, ali sad mi odgovara imati sve youtube tabove u brave browseru. TV - SmartTube, log in i to je to. Nema reklama, prepoznaje i glupave sponzor blockove i preskače. Android mob - Youtube ReVanced. Brave browser ima i mobilnu verziju i hvale se featureom da radi youtube bez ukljucenog ekrana, pa moze i tako. Ništa previše truda, istraživanja alternativa itd. Niti ništa novo što se već nije pisalo i u ovoj temi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1349 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Za kompjutere ublock origin. Jedino me TV jebe, on je samsung tizen |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1350 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Mob Revanced, komp ublock, tv SmartTube, a ovo "vrijeme izgubljeno na održavanje" je teška glupost. Ak baš hoću tinkerat mogu svako malo apdejtat taj revanced, al doslovno mi je set and forget - kupio zadnji mob prije ljeta, isti dan setapirao i nisam taknuo od onda, radi sve ko urica. SmartTube update na tvu traje oko 5 sekundi, dva klika. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|