Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.01.2025., 13:07   #1321
ONeill
Premium

ONeill's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
Napokon mi prošla prijava za poljski studentski account.
Prvi put sam radio oko Božića i nikako mi nije prolazilo. Danas sam opet nešto gledao oko toga i našao podatak da poljaci u svim službenim dokumentima imaju datum u formatu YYYY-MM-DD.

Tako sam stavio na potvrdu i odmah mi je prošlo.
Poljski studenski account je cca 3.5€ i vrijedi mi sad slijedećih godinu dana kada će opet trebati potvrditi studentski status.

Ime, prezime, datum rođenja i Student ID može biti bilo koja informacija, ne stvarni podaci. Bitno je da to što se navede u potvrdi, odgovara podacima koji se unose u obrascu prilikom prijave.

Nakon mnogo godina izbivanja u Argentini, vratio sam se u Europu do Poljske
ONeill je offline   Reply With Quote
Staro 07.01.2025., 16:04   #1322
Los Sam
Premium
Moj komp

Los Sam's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Arrow

Citiraj:
Autor microsoft66 Pregled postova
puno muke i truda a možda te već sljedeći mjesec otkriju...imas poljska student, 3.5 eura, procedura od 5 minuta
Super je to za pojedinca, ali matematika za 5 osoba je 17.5€ vs 4.22€
Los Sam je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Oglas

Staro 07.01.2025., 18:38   #1323
rodriguez
....
Moj komp

rodriguez's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor ONeill Pregled postova
Napokon mi prošla prijava za poljski studentski account.
Prvi put sam radio oko Božića i nikako mi nije prolazilo. Danas sam opet nešto gledao oko toga i našao podatak da poljaci u svim službenim dokumentima imaju datum u formatu YYYY-MM-DD.

Tako sam stavio na potvrdu i odmah mi je prošlo.
Poljski studenski account je cca 3.5€ i vrijedi mi sad slijedećih godinu dana kada će opet trebati potvrditi studentski status.

Ime, prezime, datum rođenja i Student ID može biti bilo koja informacija, ne stvarni podaci. Bitno je da to što se navede u potvrdi, odgovara podacima koji se unose u obrascu prilikom prijave.

Nakon mnogo godina izbivanja u Argentini, vratio sam se u Europu do Poljske

Jel moze malo vise detalja, kak
Staro 07.01.2025., 18:39   #1324
dadoremix
Premium
Moj komp

dadoremix's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
daj tu sliku studentsku .. papire
da i mi upišemo fax
dadoremix je offline   Reply With Quote
Staro 07.01.2025., 19:52   #1325
GreenLife
Čika Zeljeni
Moj komp

GreenLife's Avatar

Datum registracije: Sep 2013
Bober Kurwa - Poljska Stjudent
Staro 07.01.2025., 20:21   #1326
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
I tako dođosmo sa vpn-ova na falsificirane "studentske potvrde". Dugo je trebalo
Staro 07.01.2025., 20:41   #1327
ONeill
Premium

ONeill's Avatar

Može, evo uputa korak po korak kako sam radio, za dobiti YouTube Premium preko Poljske kao student.

1. Napraviti studentsku potvrdu

Koristio sam doslovno ovu sliku:

Kao što vidite; ime, prezime, datum rođenja i Student ID sam skroz stavio proizvoljno jer to ionako ne gledaju a i ne želim baš davati prave podatke ako ne moram.
Za datum je jedino bitno ono što sam ranije naveo, da bude u formatu YYYY-MM-DD.

Možete staviti samo neko svoje ime i prezime, ostalo može ostati isto.
Sliku urediti u nekom od programa za uređivanje slika.

2. Prijava na YouTube Premium kao poljski student

Slijedeći korak je instalirati Urban VPN Proxy plugin za browser (ili neki drugi VPN koji nudi Poljsku).
Spojiti se na Poljsku, otići na Youtube i prijaviti se svojim postojećim korisničkim računom.

Otići u Settings, zatim pod Purchases and memberships. Ovdje ako ima već neka aktivna pretplata, treba je otkazati.
Ako nema aktivnih pretplata, bit će prikazane tri opcije. Zadnja od tih tri opcija će biti studentska.

Pod studentskom pretplatom kliknuti na Sign Up.
To će odvesti do online obrasca gdje treba ispuniti podatke.
Ovdje je važno da se ispune podaci koji su navedeni u studenskoj potvrdi u prvom koraku:
- država: Poljska
- ustanova: ona koja je navedena na potvrdi - Univerzitet Gdansk
- ime i prezime: ono s potvrde
- datum rođenja: ono s potvrde
- email: neki svoj valjani, jer na njega će doći obavijest

Nakon što se sva polja ispune, poslati obrazac.

U slijedećem koraku će otvoriti novi prozor gdje traži da se prijavimo računom od tog sveučilišta. Ali tu ne treba ništa, samo zatvoriti prozor.
Zato kad se zatvori taj prozor, u prvom originalnom prozoru gdje smo sve radili će se sad pojaviti opcija za upload potvrde.

Napraviti upload potvrde i poslati je.

Provjera će trajati svega par minuta.

Ako je sve dobro, na email će doći obavijest da je provjera bila uspješna.

3. Plaćanje

U mailu da je provjera bila uspješna će biti tipka "Continue".
Klikom na nju će doći do dijela na YouTube stranici gdje treba unijeti podatke od bankovne kartice.

Tu sam ja stavio Revolut karticu (kao i za Argentinu).
Tražit će neku poljsku adresu, a uz pomoć Fake Address generatora sam generirao neku poljsku adresu i nju naveo.

Nakon unosa kartice i adrese, za kraj je ostalo da u Revolut aplikaciji potvrdim unos kartice na YouTube (standardna procedura).

Po završetku potvrde dobio sam na mail potvrdu od YouTube da je sve prošlo kako treba i da neka počnem uživati u prednostima YouTube Premium.

Isključit Urban VPN i obrisati ekstenziju.

U profilu na YouTube mi stoji da mi studenski status vrijedi godinu dana.
Ako će metoda ova važiti i dalje, tada vjerujem da ću napraviti sve isto, samo ću u studenskoj potvrdi promijeniti akademsku godinu.
Staro 07.01.2025., 20:47   #1328
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Hmm, ovo iznad je baš falsificiranje službenog dokumenta. Moglo bi bit sranja ako se netko u Googleu baš zainati. Just saying...

Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline   Reply With Quote
Staro 07.01.2025., 20:53   #1329
ONeill
Premium

ONeill's Avatar

To je istina.

Zato ovo svatko radi na svoju odgovornost.
Staro 07.01.2025., 20:59   #1330
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
A ako Google digne neku tužbu, imate nula šanse. Mogao bi i taj faks podići isto, cak i Poljska... Na kraju bi moglo koštati neusporedivo više od uštede... Al' ajd, postali bi viralni

Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 07.01.2025., 21:10   #1331
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Čak bih se moglo reći da se ovo kosi sa pravilima foruma. Fake dokumenti spadaju pod kaznenu prijavu ne samo privatna tužba neke firme.
spawn je offline   Reply With Quote
Staro 07.01.2025., 21:52   #1332
ONeill
Premium

ONeill's Avatar

Još jedna od opcija je Kazakhstan, tamo je 5€ individualni plan.
Tu je standardna procedura; VPN na Kazahstan i unijeti karticu. Oni još primaju kartice koje su izdane izvan države.
Staro 07.01.2025., 22:25   #1333
daki
amigo
Moj komp

daki's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
NHF ali što vas drži da ste još uvijek spremni plaćati youtube?
To što su me otkantali nakon što sam godinama plaćao preko Argentine mi je jedna od pozitivnijih stvari. Mislio sam kako ću jadan bez Youtube Premiuma, a zapravo je prelaz bio dost lagan zbog alternativa.
Na TV-u smartube app, na kompu preko firefoxa cak radi preko adblockera, jos bolje preko brave browsera.
Youtube mi se srozao jer im je search postao preloš, nudi 5-10 rezultata pa nakon toga nudi nešto nevezano. Sadrzaj koji se promovira je cesto timewasting tj. predugacak, sve kako bi se više zaradilo na screen timeu. Tak da mi je sad šteta dati im bilo kakvu lovu a 15€ za family paket je van pameti.
daki je offline   Reply With Quote
Staro 07.01.2025., 23:43   #1334
sti
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2006
Ja sam zadnjih par dana na besplatnom, nakon što su ukinuli Indiju. Nisam vidio ni jednu reklamu ili prekid dosad, pitam se kojeg vraga sam im plaćao išta zadnjih nekoliko godina.

Gledam gotovo isključivo na iPadu, preko browsera (Safari), sa (besplatnim) Ad Block Pro.

Youtube Music je kolosalno smeće ali je bio uključen u Premium pa sam ga trpio. Sad sam lijepo kupio 12 mjeseci Spotify Premiuma na Kinguinu za 15 Eura, poslali mi račun kreiran u Nigeriji, promijenio mail i password i sve fercera. Čak i ne dobivam preporuke za afričku muziku jer sam odabrao vlastite favorite i playliste pa se algoritam već prilagodio.
sti je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2025., 08:42   #1335
GreenLife
Čika Zeljeni
Moj komp

GreenLife's Avatar

Citiraj:
Autor daki Pregled postova
To što su me otkantali nakon što sam godinama plaćao preko Argentine mi je jedna od pozitivnijih stvari. Mislio sam kako ću jadan bez Youtube Premiuma, a zapravo je prelaz bio dost lagan zbog alternativa.
Na TV-u smartube app, na kompu preko firefoxa cak radi preko adblockera, jos bolje preko brave browsera.
Youtube mi se srozao jer im je search postao preloš, nudi 5-10 rezultata pa nakon toga nudi nešto nevezano. Sadrzaj koji se promovira je cesto timewasting tj. predugacak, sve kako bi se više zaradilo na screen timeu. Tak da mi je sad šteta dati im bilo kakvu lovu a 15€ za family paket je van pameti.
S obzirom da je YouTube jedina stvar koju koristim na dnevnoj bazi (+ Music) i jedina pretplata kao takva - nije mi problem dati novac za to.
Ne da mi se istraživati s alternativnim načinima jer uvijek nešto nakon određenog vremena krene zezat.
Svatko ima svoje.
Ja npr. ne razumijem ljude koji plaćaju Netflix. Ili bilo koji od streaming servisa.
YouTube je ipak kreatorski (što dalje sve manje ali opet...) koji volim pogledat, a uz njega imam IPTV koji plaćam na godišnjoj bazi i tamo imam sve aktualno oko filmova i serija.
Staro 08.01.2025., 08:53   #1336
Tajl3r
Dobro je sve.
Moj komp

Tajl3r's Avatar

Datum registracije: Sep 2012
Citiraj:
Sve stoji ali nemoze na svaciji tv smartube, da bar oće to je jedan ja mislim najvecih razloga za dosta ljudi.

Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk
Tajl3r je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2025., 09:02   #1337
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

I castanje, tamo afaik nitko nije uspio ubiti reklame. Ljudi uvijek vide svoj scenario, rijetki gledaju siru sliku. Dodaj u tu sliku jos 5 clanova obitelji, penzice, dicu... Pomnozi to s vremenom za odrzavanje "besplatnog jutuba" i odjednom se tih par eura mjesecno nekako isplati. Naravno, ako cijenis svoje vrijeme
Staro 08.01.2025., 12:38   #1338
GreenLife
Čika Zeljeni
Moj komp

GreenLife's Avatar

@xlr to što kažeš - vrijeme koje nekad nažalost nemaš (pogotovo ako su u igri osobe koje nemaju pojma kako sve to funkcionira).
Lakše platit i imat mir
Staro 08.01.2025., 15:14   #1339
Tajl3r
Dobro je sve.
Moj komp

Tajl3r's Avatar

Da.

Staro 08.01.2025., 17:15   #1340
daki
amigo
Moj komp

daki's Avatar

Kad pričate o vremenu, više sam vremena izgubio da ponovno nađem način kako jeftino platiti Premium nego što je bilo instalirati dodatan browser ili app. Čak ni YT Vanced nije problem. Dakle par mjeseci praćenja ove teme da vidim ima li rješenja, pa onda instalacija 2 emulatora kad je to nekome proradilo itd itd. Kud još komplikacije koje s brisanjem google payment profila i walleta i mijenjanja adresa.

Samo želim ukazati da free YT bez reklama nije nikakav hakeraj nit veliki uloženi trud, nego se svodi na "umjesto službenog Youtubea ću koristiti drugi app". Tko želi neka proba, jer čitajući ovu temu mislio sam da ću teško bez premiuma, ali eto... može se.
Staro 08.01.2025., 17:27   #1341
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Ja u kope, ti u špade e jbga
Staro 08.01.2025., 17:39   #1342
dadoremix
Premium
Moj komp

dadoremix's Avatar

ja se u argentinu nisam uspio vratit
na kraju revolut provjere kartice, prođe i odbiju karticu .. jer nije njihova

a bogme ne prolazi nit poljski ID
očito algoritam shvatio

Zadnje izmijenjeno od: dadoremix. 08.01.2025. u 17:51.
Staro 08.01.2025., 19:13   #1343
dadoremix
Premium
Moj komp

dadoremix's Avatar

bugarska prošla za 12,78€ family

edit

Naši susjedi, srbija 1149 RSD tj 10e family
i naša adresa .. vozi miško

Zadnje izmijenjeno od: dadoremix. 08.01.2025. u 19:44.
Staro 08.01.2025., 19:42   #1344
markecSMB
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Kad pričate o vremenu, više sam vremena izgubio da ponovno nađem način kako jeftino platiti Premium nego što je bilo instalirati dodatan browser ili app. Čak ni YT Vanced nije problem. Dakle par mjeseci praćenja ove teme da vidim ima li rješenja, pa onda instalacija 2 emulatora kad je to nekome proradilo itd itd. Kud još komplikacije koje s brisanjem google payment profila i walleta i mijenjanja adresa.

Samo želim ukazati da free YT bez reklama nije nikakav hakeraj nit veliki uloženi trud, nego se svodi na "umjesto službenog Youtubea ću koristiti drugi app". Tko želi neka proba, jer čitajući ovu temu mislio sam da ću teško bez premiuma, ali eto... može se.
Daj malo objasni kaj si napravio
markecSMB je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2025., 20:30   #1345
9800pro
aka Edo, aka Syncros

9800pro's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor markecSMB Pregled postova
Staviš YT Vanced i gotovo, nema reklama a koristiš svoj account. Ni meni baš nije jasna tolika drama oko jeftinih prijava od ne znam kuda i procesa oko toga...
9800pro je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2025., 20:36   #1346
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Citiraj:
Autor dadoremix Pregled postova
bugarska prošla za 12,78€ family

edit

Naši susjedi, srbija 1149 RSD tj 10e family
i naša adresa .. vozi miško
Za te pare i razlike u cijeni uzmes hr family za par eura vise i zaboravis na sve probleme. Isprva sam bio malo ljubomoran sto vam i dalje prolaze argentine, turske itd, ali kad sam vidio kroz sto prolazite, rekoh dobro je, vrijeme je da se krene dalje. Za cijenu velike kave mjesecno se ni ne osvrcem vise nazad. Bilo je lijepo dok je trajalo (i dok je usteda bila osjetno veca).
Staro 08.01.2025., 21:27   #1347
Tajl3r
Dobro je sve.
Moj komp

Tajl3r's Avatar

Hahaha ali meni UA i dalje ide
Figee
Iza
Leđa

Staro 08.01.2025., 22:17   #1348
daki
amigo
Moj komp

daki's Avatar

Citiraj:
Autor markecSMB Pregled postova
Računala - Koristim Firefox, pa instalirao Brave browser. Kasnije skužio da vjerojatno AdBlock Plus addon na Firefoxu zapravo skine većinu reklama, ali sad mi odgovara imati sve youtube tabove u brave browseru.
TV - SmartTube, log in i to je to. Nema reklama, prepoznaje i glupave sponzor blockove i preskače.
Android mob - Youtube ReVanced. Brave browser ima i mobilnu verziju i hvale se featureom da radi youtube bez ukljucenog ekrana, pa moze i tako.

Ništa previše truda, istraživanja alternativa itd. Niti ništa novo što se već nije pisalo i u ovoj temi.
Staro 09.01.2025., 10:16   #1349
markecSMB
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Računala - Koristim Firefox, pa instalirao Brave browser. Kasnije skužio da vjerojatno AdBlock Plus addon na Firefoxu zapravo skine većinu reklama, ali sad mi odgovara imati sve youtube tabove u brave browseru.
TV - SmartTube, log in i to je to. Nema reklama, prepoznaje i glupave sponzor blockove i preskače.
Android mob - Youtube ReVanced. Brave browser ima i mobilnu verziju i hvale se featureom da radi youtube bez ukljucenog ekrana, pa moze i tako.

Ništa previše truda, istraživanja alternativa itd. Niti ništa novo što se već nije pisalo i u ovoj temi.
JA za yubito na mobitelu adblock browswer, radi odlično.
Za kompjutere ublock origin.
Jedino me TV jebe, on je samsung tizen
markecSMB je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2025., 15:42   #1350
gorluk
Čovjek
Moj komp

gorluk's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Mob Revanced, komp ublock, tv SmartTube, a ovo "vrijeme izgubljeno na održavanje" je teška glupost. Ak baš hoću tinkerat mogu svako malo apdejtat taj revanced, al doslovno mi je set and forget - kupio zadnji mob prije ljeta, isti dan setapirao i nisam taknuo od onda, radi sve ko urica. SmartTube update na tvu traje oko 5 sekundi, dva klika.
gorluk je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno