|
![]() |
#1321 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1322 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
u potpunosti te razumijem ![]() u biti danas je i tako sve lutrija sa tom carinom ![]() Zadnje izmijenjeno od: svenzy. 19.01.2014. u 16:00. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1323 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Naručio Inew v3 29.12 s benga, danas 20.1 došao. Uštedio sam 250kn ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ShABUGCMAeA Btw OTG, NFC ne rade i nema Playa. Sva sreća da je na xda novija verzija roma gdje je to ispravljeno.
![]() |
#1324 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1325 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Imaš pravo, evo ti jedna eksluzivna fotografija iz buduće recenzije. http://i.imgur.com/WFh7mr2.jpg Ukratko. Za sada jako zadovoljan, oblačno je ali kamera je u rangu cubota gt99, slike su oštre, nisu zamućene, video je isto dobar. Kut vidljivosti je isto odličan kao i sam ekran. Mobitel ima svega 129 grama (za 5"), debljina koju sam izmjerio s šublerom je oko 7.8mm No kao već što sam rekao, nema Google Play pa nemam antutu a morati ću i MTK ujaka preko raznih foruma skidati. Nisam našao ni provjereni img za cwm niti išta za root osim framaroota. Tracking: http://prntscr.com/2kyjqm
![]() |
#1326 |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
za root probaj http://www.kingoapp.com/
![]() |
#1327 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koji si fw imao, a koji imaš sada? Moj je danas došao kod Bandinja, 9 dana od slanja.
![]() |
#1328 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Ima Google Play, samo ga nisam zapazio u izborniku. Build number mi je cxq_v3_v1.0.6T02 Staviti ću ovaj rom 1.0.3 http://www.chinaphonearena.com/forum...iNew-V3-v1-0-3 Samo nikada nisam radio upgrade kroz SP flash tools. Skida mi trenutno taj rom
![]() |
#1329 |
Premium
|
Kingo Root je izgleda malicious softver http://androidfannetwork.com/2013/11...oot-malicious/
![]() |
#1330 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Ma ne brini kokos, ja samo skinem SuperSU s Playa i onda deinstaliram King. Btw baš me zanima hoće li tvoj doći bez Linića i Šegona. Kakva ti je statistika za sada? Kada sam ja baš za sebe naručivao jest 2:2 za mene. Dobro da mi nije zaglavio na carini jer bi sigurno to značilo oko 2 tjedna kašnjenja.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1331 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1333 |
Premium
|
@ago Statistika mi je 5:3 za Slavka. Vidim da je jučer otišao na carinu pa čekam da vidim šta će oni reći tj. hoću li proći lišo.
![]() |
#1334 |
Antimićanin
|
to i nije neki problem ako ćeš koristiti Android phone sa nekim emailom npr. fine.tufahije@gmail.com tek toliko da imaš pristup google playu bez ostalih accounta. Mada opet tvoji kontakti mogu biti izloženi. Osobno bi taj kingo-urac-palac izbjegao i čekao da netko izmisli root kak se spada na XDA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1339 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Ponisteno.Znaci doslo je u Peking i tamo je ponisteno.Predpostavljam da ti nece nikada doci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1340 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1342 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Stvar je jasna. Sve što je nekome čudno, neka prijavljuje selleru. Ovaj NULL je čudna stvar i nimalo prijazna. Ako seller počne kenjat, zavlačit, a rok za dispute se bliži kraju, onda i PayPalu. Odgovaraš ljude od toga jer te strah da nas stave na crnu listu. ![]() ![]() Kao što sam rekao, kome je ta crna lista problem i boji se da neće moć lifrat mobitele iz Kine, imajte pare negdje sa strane da uplatite ekipi koja 43. dan nije dobila mob da ne diže dispute ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1343 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Ne kuzim, zasto ne bi dizao dispute? Pa svatko normalan ce dici dispute nakon 42. ili 43. dana od kupnje ako nije dobio mob bez obzira na to sto ce mu reci seller i zavlaciti ga, ili sto ce reci netko na forumu. Dizite dispute, nemojte ostati bez love i ne dajte se nasamariti od kineza. Naravno, ne dizati dispute za svaku glupost i nakon 15 dana od kupnje jer npr. mob nije checkiran na IPS, nego kada stvarno postoji ozbiljan problem oko narudzbe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1344 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Kupujte od provjerenih sellera, a ne nekakvih koji se tek pojave i imaju reviewove samo na svojoj stranici. I sve 5. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1348 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Singpost tracking
Despatched to overseas,... i vidljivi su svi statusi. -->
Ne kužim kako preskaču neke statuse. Što znači ovima na singpostu kad pod tracking info piše
"Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)"? Nekakva najava ili što, jesu primili item ili nisu? Od 3 pošiljke, jedna uopće nije imala taj status, odmah se pojavilo "Received from Customer", druga je imala taj status 1 dan i nakon toga ga je zamijenio status "Received from Customer". Tu više nije vidljiv "info received". Treća pošiljka ide iz "Information received" --> Despatched to overseas,... i vidljivi su svi statusi. Ne kužim kako preskaču neke statuse. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1350 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |