|
![]() |
#1322 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Meni je došao OTA za 5.1 prije 2 dana na Moto G GPe (prva verzija). Ukratko, imam dojam da malo brže radi al memory leak je i dalje tu, sve ostalo je uglavnom isto |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1324 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
U postavkama tipkovnice moraš ugasit vibraciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1326 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1328 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Gledam moto g, pa da pitam... koja je aktualna verzija moto g mobija? znam da je 2 gen out, ali nisam siguran koju da gledam (u HR ducanima) da ne kupim krivu (ako se odlucim). Kolko je zeznuto rootat telefon? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1329 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
Edit: Ispravak, ima i potpuno crna.
![]() |
![]() |
#1330 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Moto G 2nd, 5" i baterija 2070mAh, kolko to može bit dobro... Unatoč slabijem procu i 720p, baterija je i dalje, da ne budem grub, srednja žalost... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1333 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Uglavnom ja svoju Moto G ne bih prodavao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1334 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() Ovi romovi pasu i na jednu i na drugu? http://forum.xda-developers.com/moto-g-2014 ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1335 | |
Creeper
|
Citiraj:
XT1063 Global GSM, Single SIM XT1064 US/Canada GSM, Single SIM XT1068 Global GSM, Dual-SIM, UK XT1069 GSM+DTV, Dual-SIM, Brazil model supporting DTV XT1072 LTE, Single SIM, UK model Wikipedia uvijek sve zna. ![]()
![]() |
![]() |
#1336 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Ianče baš stabilan mobitel što se tiče svakodnevnog korištenja, mislim da mi se u malo više od godinu dana nije "srušila" više od 5 puta. Trenutno me ta poruka malo živcira, a i dobro bi mi došla bolja kamera tako da će možda moto g na prodaju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1337 | |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Oko 3-4H SOT-a izdrži, osvjetljenje malo manje od 50%. Baš ga danas neću puniti preko noći pa ćemo vidjet kako će izdržati do sutra navečer |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1338 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
da li zna itko gdje se najpovoljnije trenutacno moze pronac prva generacija moto g? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1339 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#1340 |
Premium
|
Motorola drži do svojih 'starih' mobitela - i originalni Moto X će dobiti 5.1 http://www.phonearena.com/news/Andro...arkets_id70563
![]() |
#1341 |
Premium
|
Kada bi se trebao pojaviti android 5.1 lollipop za motorolu moto g prve generacije onu "običnu" ne LTE? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1342 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Izašla Motorola Moto G (Gen 3). http://www.gsmarena.com/motorola_mot..._gen)-7247.php Najavljen i novi Moto X, ide u 2 verzije, Style i Play: http://www.gsmarena.com/motorola_moto_x_style-7229.php http://www.gsmarena.com/motorola_moto_x_play-7454.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#1343 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1345 |
Creeper
|
![]() |
#1346 |
Premium
|
Npr. donedavni Moto X sa dual core procom je koštao kao flagship brand name konkurencije.
![]() |
#1347 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
A danas novi modeli sto su izbacili su doslovno.posramili svu konkirenciju po pitanje featurea i cijene. 399$ za telefon sa top of the line hardwareom, 1440 ekranom, prednjim zvucnicima, trenutno najboljim camera senzorom koji sony pravi (imx230), sa vrhunski ispoliranim softwareom, sa quickcharge tehn., nfc... Vrhunskim build qualitiem a da ne govorim za moto maker... E da, i SD SLOT Dobro se pisalo, oneplus2 je bio jeben mobitel, punih 12 sati, onda je dosla motorola i posramila ga za iste novce... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1348 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Imam MOTO G 4g i već je bio na reklamaciji(mobicity uk) radi lošeg izobličenog zvuka. Sada nakon povratka s reklamacije često gubi signal u zatvorenom. Ili se zna desiti puni signal, ja idem zvati nekog, i ono "mobile network not available" Da li je netko imao sličan problem, šta napraviti, gdje ga dati na servis? Ne šaljem ga više natrag, makar zgubio garanciju, ovo je prestrašno koliko je vremenski trajalo i mob je još i gori. Hvala.
Zadnje izmijenjeno od: domy1. 27.08.2015. u 22:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1349 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Frend je uzeo prvu moto g s amazona. Prvo izobličen zvuk - amazon pošalje novi. Opet izobličen zvuk nakon mjesec dana. Amazon pošalje opet novi. Treći put su mu vratili lovu, pun iznos. Kad su mu poslali novi, imao je 30 dana da pošalje stari natrag. Amazon mu platio slanje. To ja zovem podrška korisniku
![]() |
#1350 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Svaka čast, zato i ima veću cijenu s razlogom. Ja više ne znam šta da radim, toliko sam ljut ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|