|
![]() |
#1321 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Cek o kojem se mobu radi, sensationu? mozda OVO Nisam se uspio upustiti u nesto vise osim letimicnog citanja tih par temica kako zasto i kada, mob je bio kod mene svega tjedan dana tako da nisam cak niti rootao ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
#1322 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Budem malo to pročitao, vec sam zaboravio svako malo pogledat na xda da vidim jel su smislili rjesenje za hboot1.27, ali izgleda da jesu. Inace, ovaj stock ICS na Sensationu je čisto sranje. Par mjeseci nakon updatea, mob je u totalnoj banani, spor, vuce se, polas tvari ne radi kako treba, bugovi na sve strane, sta reci osim katastrofa. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1325 |
Premium
|
Sve je to do vremena, meni je isto GB na početku radio super, onda dosao update na ICS, sitni problemi, ali sve se rijesilo i mob je opet radio ok. Da bi nakon par mjeseci počeo radit za quratz. |
![]() |
![]() |
#1326 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Još treba vidjeti ako što će htc reći misli li dati i službeni JB update na Evo i Sensation..custom romova će sigurno biti, sad je konačno u opticaju i ics miui na kojem radi i 3d. A što se tiče stock ics-a na mobu, imam ga nešto manje od mjesec dana i u to vrijeme ga nisam morao zagasiti ni restartati ninti jedan jedini put...to mi se još nikad nije desilo na 3 različita android moba do sad i x promijenjenih romova. ![]() |
![]() |
![]() |
#1327 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
DHD ipak ostao bez ICS-a http://blog.htc.com/2012/03/ics/
#1329 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Frend je na tom romu i zasad nema zamjerke, u biti od svih isprobanih romova za Evo3d upravo se Kingcobra pokaza kao taj koji je prakticki "bug-free".. |
|
![]() |
![]() |
#1330 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() Poslije virtuous shooter-a koji je bio prvi bugfree i najbolji ics rom za evo-a, na žalost je zbog par idiota prestao radit romove za evo-a, cool ics radi vrhunski posao. Isprobao sam sve ics romove za svog evo-a otkad je virtuous prestao radit i cool ics nema konkurencije ![]() http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1671369
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1332 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Koliko sam ja ima prilike viditi brz je, optimiziran (Leedroid tweaks), sve vezano uz 3d radi od prve verzije, dolazi sa 3 ili 4 razlicita kernela, aroma instalerom itd itd... Naravno, kako kome pase.. |
|
![]() |
![]() |
#1333 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Od prije neki dan postao je potpuno funkcionalan, kroz par dana riješit će se još tih par sitnica i to je to. Uglavnom, mobitel je sad stvarno brutala... i ne vidim niti jedan jedini razlog kupnje s3 pored One x-a ... osim nekih subjektivnih stvari.. |
|
![]() |
![]() |
#1334 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1335 | |
Premium
|
Citiraj:
I ja sam na njemu nakon 5 različitih romova. jedina zamjerka mi je u budilici koja zakaže kako koji dan, to ne kužim, ima ponavljanje radnim danom i uvijek mi bar 2 dana ne zvoni uopće. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1336 | |
gadget freak
|
Citiraj:
![]() Kod mene radi normalno, poklikao sve osim utorka i nedjelje (utorak svaki radim drugu), imam 2 komada u 6:20 i u 6:30 i radi bez greške. To mi se događalo na ne sjećam se kojem rom-u (ima bar 2mj od tad), da se ne pali alarm, ali tad je bio moj kiks jer nisam radio factory reset kad sam stavio novi rom, pa ko zna šta je povukao. Od tada obavezno ako već nije u installu rom-a riješeno, wipe cache, wipe dalvik, factory reset. I sve 5 ![]()
![]() |
#1342 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
također, smart keyboard pro, ili eventualno thumb keyboard. Ova prva je najsličnija onoj sa iphone-a, (jedina stvar koja mi odgovara na tom mobitelu, mali ekran a lakše i preciznije se tipka neg na one x-u recimo).. I još jednom nemogu sakriti oduševljenje sa jelly beanom, mobitel leti, baš prekrasno radi... pogotovo na CM10 buildu kojeg sam prije ćuku vremena stavio. |
![]() |
![]() |
#1343 |
Premium
|
Imam sitan problemsa svojim Sensationom. Naime na njemu je Insertcoin 2.2 sense4 rom, sebastianov kernel i zelim si staviti svoj zvuk za sms/notifikaciju. Skinuo sam zvuk u bubble.mp3 formatu na sd karticu ali ga nikako ne mogu prebacit u system/data/audio/notification tako da mi bude vidljiv kad odem u settings/audio/notification sound. Svi pokusati copiranja/move to su failed, file manager je ES file manager. Kad odem na taj .mp3 file mogu ga samo "set as ringtone", tj ne mmogu ga postavit kao zvuk notifikacije. Kako to rijesit? |
![]() |
![]() |
#1344 | |
gadget freak
|
Citiraj:
![]() |
#1345 |
Premium
|
Hvala na tipu, kopirao sam bubble.mp3 u system/data/audio/notification, postavio mu permision kao i ostalim .mp3 fileovima, no međutim nije mi vidljiv kad odem u settings/audio/notification sound? |
![]() |
![]() |
#1347 |
Premium
|
Podesio sam permision na tom fileu, rebootao i sad sve radi. Ali, pojavio se drugi problem, kojeg sam primjetio dok je mob bio stock ICS. Naime dogodi se da sam od sebe, ničim izazvan, odlogira sa facebooka, svi kontaktima nestane slika u imeniku. Ponudi mi login u face, upise pass i onda se logira i usput mi javi da moram autorizirat htc sense? U čemu je tu problem? |
![]() |
![]() |
#1348 | |
49%winner
|
Citiraj:
http://www.engadget.com/2012/07/28/h...for-desire-hd/ Ne znam bi li plakao ili se smijao. Desire je tražio malo više od 250MB sistemske particije za GB. Pa koliko ovo čudo traži za ICS prepun Sense crapa? Stock ICS traži, koliko ono, 100-tinjak MB max sa svim Google appsima? Well done, HTC!
![]() |
![]() |
#1350 | |
Premium
|
Citiraj:
Gledam upadate na ICS na sensationu, nakon 4 mjeseca, telefon je bio neupotrebljiv, tak da koja korist od updatea kad nakon par mjeseci pocne stekat? |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|