|
![]() |
#1321 |
Guest
|
Bmti sunce, Rukavina trči i bori se. Ali ne zna zabit pa da ga j*beš. Ali mora se priznati da ga je Iker tamo vrlo lijepo zatvorio, nije njega lako nasamarit. ![]() Večeras me samo Daamir razočarao. Seronja jedan. ![]() |
![]() |
#1322 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1325 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Vida, Leko, Kelava i Ibanez odlični, ali ne kuzim, valjda Kruno ima direktivu od Maminja da ni pod koju cijenu ne smije mjenjat Damira, realno gledajuci, trebao je ostat u svlačionici u poluvremenu. |
![]() |
![]() |
#1327 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#1328 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
A gle, od 5 kornera je 1 ubacio kak spada. Ne znam, po meni najlošiji pojedinac u Dinamu večeras. Čak i u fazi obrane je bilo vidljivo da ga je Jurčić puštao da se odmara. Tek je pred kraj išao na nekoga sa loptom. Uf, zaboravio Kelavu spomenut uz Leku i Vidu. Ona obrana s poda. Vrh! Zaslužio poziv u repku.
#1330 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Dobra utakmica, dobar dinamo. Badelj, Sammir, šteta totalna..valjda zato što se od njih najviše očekuje. Rukavina...šta reć...bezmudi igrač |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1334 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
1:0 na kraju izgleda stvarno lijepo s obzirom da je s druge strane jedan real madrid. ali da nije bilo kelave, nebi to ostalo na jednom golu......... a dinamo je realno imao jednu stvarno pravu sansu (jes, rukavina panj) i par osrednjih polusansi, ono sto se sammir spetljao isto nije bilo jako izgledno da ce lopta proci kroz 2-3 igraca i ikera, ono........ iako je veceras on bio najlosiji dinamovac, to je valjda svima jasno. ali kako netko rece, dinamo je pokazao veceras da zna igrati i s najvecina, iako mi veceras real iskreno nije nekako igracki/napadacki izgledao. zapravo koliko mi je dinamo veceras izgledao dobro naspram nekog prosjeka, skoro mi je tolikio real izgledao losiji. ali pravi dinamo ce se vidjeti kroz sljedecih 2-3 utakmice, jer isto sto nitko nije napomenuo, prevelika je to oscilacija u igri. zar se vec zaboravlja malmo i onih drugih 45 minuta koje je bilo horor gledati, da nisu bili u stanju imati 3 minute loptu u nogama? ovo veceras ce se svi sloziti da je izgledalo vrlo dobro i pristojno, ali mene zanima da li ce zadrzati ovakvu kvalitetnu......... ako da, bude dinamo prosao dalje, sto mi je kao jednom navijacu bilo kojeg CRO kluba itekako veseli ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#1335 |
Super Moderators
|
Ova Kristina samo cendra nekog vraga... ![]()
#1337 | ||
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Sve u svemu solidan Dinamo, Kelava i Vida vanserijski, ostali manje vise ok, Samir opet pokazao da je bipolaran igrac ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#1340 |
Super Moderators
|
Turci roknuli Inter ![]()
#1342 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Lijepa tekma, šteta možda zbog sammira al ostali svi na visini zadatka. Citiraj:
![]() |
#1344 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nisu to cojones. Ocito da je nekima dzeparac necija tromjesecna plata pa je tak mogu bacit na panj. ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
#1345 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
#1346 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
#1347 |
Moderator
|
#1348 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
Svaka čast dinamu na tekmi odlično su igrali, kao da ne igraju protiv reala. A što se tiče badelja i samira, dečki su valjda zaboravili da igraju od jednog od najboljih klubova na svijetu (barca je ipak prvak jel ![]() U svakom slučaju, svaka im čast. Ako ovako nastave u sljedeće dvije tekme, možda odemo i dalje. Ronaldo je još jednom pokazao da je curica i govno od čovjeka, opet se žalio na suce, kaže da je sramota onaj zasluženi crveni a i sam je ostao 2 puta pošteđen za karton. I nije ništa pokazao, zato i neće pored mesija bit najbolji igrač, balavac. P.S. Prema svemu viđenom žao mi je što nismo izvukli remi, zaslužili smo.
![]() |
#1350 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Evo me s utakmice. Dobro je bilo, šteta jer smo mogli i do boda, ali mogli smo i tri komada saugat, pa u zbiru nije loše. Bitno je da su ostavili jaja na terenu i istukli Kikija. Ali ono skandiranje "Leo Messi" i njegova reakcija - neprocjenjivo....
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|